Препоръчайте ортопед в София за плоскостъпие на дете 2,4 г.

• 214
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте.
Мисля ,че детето е с плоскостъпие,обаче ортопеда в града каза,че не вижда нищо притеснително ,аз обаче съм доста наблюдателна и за мое съжаление смятам,че в случая съм права. Някой преминавал ли е през подобен проблем и може ли препоръка за ортопед за София
Детето е на 2,4 г рд

# 1
Д-р Фурлакис знам, че е добър, но трудно се намира час. Аз съм доволна от д-р Александър Герчев. Млад и много отзивчив лекар.

# 2
Наистина Д-р Фурлакис е много добър. Ние се опитвахме да си запазим час при него, но е много зает трябва от рано. Ходим при Д-р Михаил Алексиев и от него сме доволни.

# 3
Имам спомен, когато се интересувах какви обувки да избера за прохождащата ми дъщеря, че бях чела, че малките деца са с физиологично плоскостъпие и с времето се оправя. Не се сещам обаче до каква възраст се случва това, но мисля, че в случая може да се касае именно за такова.

# 4
Благодаря ви,ще проверя
Имам спомен, когато се интересувах какви обувки да избера за прохождащата ми дъщеря, че бях чела, че малките деца са с физиологично плоскостъпие и с времето се оправя. Не се сещам обаче до каква възраст се случва това, но мисля, че в случая може да се касае именно за такова.

Общи условия

Активация на акаунт