Добре дошли в Люлин! Тема 31

• 73 226
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Можете ли да ми препоръчате добър очен лекар в Люлин? Ако може да е с работно време поне до към 18 часа.

# 181
  • София
Можете ли да ми препоръчате добър очен лекар в Люлин? Ако може да е с работно време поне до към 18 часа.

Доктор Маринов, в блока до поликлиниката във втори. http://www.eyecare.bg/

# 182
  • 1st floor
И аз горещо препоръчвам Маринов! Peace

# 183
Имам въпрос към тези, които са се записали в новото ДКЦ - СофияМед - кой поема съботно-неделните и нощните дежурства?

# 184
Еееее какви хубави неща говорите предколедно!!!
Потърсих в нета и намерих няколко статии от 2013 г. за откриване на Декатлон в Люлин, но нищо от 2018. Явно тогава е било планирано, но още не е осъществено.
Дано да се случи! И Декатлон и Jysk много биха ме зарадвали!

Jysk има в Западен парк в сградата на Lidl. С 8 трамвай си там за 5 минути.

# 185
  • София
В някакъв сайт за работа видях, че Pepco набират персонал за магазин в Люлин, може той да е там. Доста време мина, а Витошата си стои празна, без движение на майстори. 

# 186
  • Beyond the stars
Ии супер, и на Pepco ще се зарадвам,ама подозирам че ще си се настанят в мола. Поне всичките други магазини са им молски.

# 187

Доктор Маринов, в блока до поликлиниката във втори. http://www.eyecare.bg/
И аз горещо препоръчвам Маринов! Peace
При д-р Маринов прегледите с предварително записване ли стават?

# 188
  • София
Добре е да се обадите предварително по телефона, иначе може да си отвисите с часове. Има си навалица.

# 189
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате детски ортодонт в квартала? Благодаря предварително 😊

# 190
Здравейте! Днес видях, че в 6-цата, на мястото на СБА, слагат плакати на магазин Pepko. Имаше и два издраскани на стъклата надписа BILLA. Първия никога не съм посещавала и не знам да се радвам ли, но ако има Била определено ще ми е много удобно.

# 191
  • софия
хмм е, че те тия били ще станат на 300м една от друга...., онази с/у лидл да не би да са я затворили?

# 192
  • София
хмм е, че те тия били ще станат на 300м една от друга...., онази с/у лидл да не би да са я затворили?

Работи си, аман от тая Била. Пепко е добре, но на втория етаж пак китайците, аман и от тях.😆

# 193
  • Beyond the stars
Уу Pepco ще съм много хепи Grinning
За Била май е сигурно и аз четох някъде, ма наистина много близо ми се струва. 4 Били за един Люлин.

# 194
  • София
Здравейте! Днес видях, че в 6-цата, на мястото на СБА, слагат плакати на магазин Pepko.
И аз не съм го чувала този магазин (Pepko). Ще разгледаме Simple Smile

Цитат
Магазин, който предстои да отвори
    Sofia 18.07.2019

Общи условия

Активация на акаунт