Боледуване на децата ни - тема 64

• 55 801
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
На нас АСТ излезна на същия ден. Струва ми се пак високо, след АБ не трябва ли да спадне доста?

# 661
  • София
Поне няколко месеца след прекарана стрептококова инфекция си е завишено АСТ, въпросът е да спада, ако започне пак да нараства, тогава е притеснително. Не е високо, след 6 месеца пусни пак и изобщо не се занимавай през месец да го бодат детето. Е, разбира се, ако няма някакви конкретни оплаквания, като болки в ставите например, покачване на Т и подобни. При първата стрептококова ангина на дъщеря ми и аз така пусках няколко пъти АСТ да гледаме дали спада, на кардиолог водих профилактично и т.н. При следващите 3 вече  АСТ не сме изследвали нито един път Simple Smile, а при последната дори и бързия тест от гърлен секрет не пуснах, пределно ми беше вече ясна картинката и АБ направо.

# 662
При нас месец след стрептококова ангина АСТ беше 35. Не сме ходили на кардиолог, не са я болели краката и др. Педи ме беше наплашила, че сигурно ще е високо АСТ, беше готова да изписва следващия АБ, защото дъгите й били още червени, била бледа и дрън дрън. Но като чу резултата се кротна. 

# 663
  • София
И ЛЛ каза, че бавно спадало това АСТ. За контролни кръвни каза чак май месец.
Elsi86, браво, при вас много бързо пък е спаднало.
Да не говорим, че при нас и ангина нямаше, ни температура, ни кашлица, нищо. Този стрептокок го хванахме след оплакване от болки в коленете.

# 664
  • shumen
При нас АСТ е излизало веднага.
Миамим,изчакай ще спадне,но по бавно.

# 665
  • София
Ние сме с пневмония Sad, а в понеделник кръвните ни бяха идеални.

# 666
  • София
Ужас, Аш Fearful Дано бързо се оправите.

# 667
Ужас! Вирусна е сигурно. Дали е било грип?
Бързо оздравяване!

# 668
Стига бе Sad Бързо оздравяване!

# 669
  • София
Мерси, момичета Sad. Не е вирусна, класическа бактериална е. Като излязат кръвните от днес, ще ги напиша. Нямаше и грип, само температура до 38.5, бързо я сваляше след лекарство. Но днес е осми ден ... Sad

# 670
Бързо оздравяване !

# 671
  • София
Мерси! И кръвните са пушка. Нищо не показват в нашия случай.

# 672
Аш, бързо да оздравявате!

# 673
  • София
Момичета, някой практикувал ли е при пневмония вариант с посещение в болницата само за вливането на антибиотик, без престой на легло?

# 674
  • shumen
Ужас,Аш.Бързо възстановяване на каката.
Аз при нас бях питала първия път дали може да ходим само за АБ и да си спим у дома,но ми казаха,че не е разрешено поне в нашия град.
Моето е по-добре.Още в Събота спря да вдига Т,но пък гласа му изчезна.Взех Хомеовокс,но не помогна и изкарах инхалатора накрая и направих една инхалация само с физиологичен разтвор и се пооправи.Снощи го боля ухо пък и сложих капки и каза,че му минало.

Общи условия

Активация на акаунт