Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 947
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • Разпиляна във въображението
И аз го разбирам като сбогуване. Ако е така това е едно от най-безсмислените участия в сериала.

# 466
  • София
След като е приключил проекта за него, явно няма да играе повече.
Ми те не му дадоха възможност с този парцал. Цял сезон лъска подове.
Можеха да вземат всеки за тази роля.
Карамазов е с голям потенциал, това му е под нивото.
Да си гледа стойностните проекти, където има място, което заслужава.

И се ядосвам ей сега пак защо изобщо го ангажираха?

# 467
Направо пропилян потенциал... Човекът, който изигра Панто Вълчев - алчния плейбой и смирения свещеник - търка с парцала 50 серии и край... Angry

# 468
  • София
Това наистина звучи като сбогуване. Е какво сега - цял сезон гледахме брутално добър актьор в малоумна роля, а сега няма да продължи в следващия сезон?! Излагация! 😕

Ох, извинявай, но като прочета "брутално добър" и се изривам, какво трябва да значи това?!

Иначе, аз разбирам Владо Карамазов. Има много други ангажименти, постановки, проекти, в които участва, за да може да си позволи да посвети цяла година на един сериал. Той беше написал, че докато снима ОЖ е отказал всякакви други ангажименти и се е посветил само на него. Ами възможно е да има други предложения.
Отделно може да се решили да правят втори сезон на Дяволското гърло, знае ли човек

# 469
  • София
Надявам се Владо да им бил шута, защото екипа сценаристи само това заслужават. 50 серии ще оставиш едно от големите ти имена да влачи парцала по коридорите и да гледа с поглед на пребито куче незнаеща какво иска сестричка. Димо добре си тръгна навреме, явно така ще си го карат - пълнеж от незавършени и нелогични истории и герои. Жалко.

# 470
И аз идвах с това от Карамазов.
Ми и на мен леко носталгично ми звучи... но пък говори за сградата.. ?
Не ми се вярва да не включат Христо в новия сезон (стига Владо сам да не е отказал участие)
То без това не им останаха много герои и нови сюжетни линии.
Ако решат сега и Цонев да умрат.. не се знае Духовникова дали е съгласна да участва...
пак ли Мазови и Жекова да  гледаме цял сезон?!?!?

# 471
Да не пратят Христо с жена му и детето в Швеция...

# 472
  • София

Като нищо ще го пратят с жена му и Пепе. Думите на Неда Спасова за края на сезона не ги усетих като сбогуване

# 473

И според мен ще стане така.
Ще избере да остане с жена си. Нещо като историята на Банков в края на 4ти сезон.

# 474
  • София
Да им свършва сезона да видим какво са измъдрили.
А къде ще го пращат Христо малко ме интересува.
Тяхната сценаристка работа в последни време е все оплескана.

# 475
Това е по-малоумно и от възкръсването на Ева.

В 4-ти сезон Банков поне го бяха взели с някаква цел, с Христо сега нищо.....

П.П. в Инстаграм са питали Неда за снимката с Владо дали е сбогуване и тя е отговорила, че са приключили за сезона.

То ясно, че няма още от сега да кажат категорично, но се надявам да участват и този път да имат по-смислени сцени.

# 476
Нови попълнения ще намерят, но не само, че не успяват да използват актьорите максимално, но направо ги пропиляват като ресурс с пълна каша и липса на баланс между отделните истории. Трябва им повече време за обмисляне на стегнат сценарий. Бълване на толкова много серии в два сезона годишно изглежда вече е над възможностите им за да стане и качествено. И така ми е интересно и го гледам, но е очевадно, че в желанието си за грандомания предимно разхищават потенциала на твърде многото актьори. Да надскочат себе си с всеки следващ сезон вече ми изглежда невъзможно.

# 477
Според мен си е сбогуване и ще го пратят с жена му и детето, както и  други предположихте. Но пък явно Неда остава, защото от написаното от нея оставам с впечатлението, че ще участва в 7-ми сезон. Още преди месец, месец и нещо писах, че за историята която градят на Христо не им е трябвал актьор с опита на Владо, защото досега историята е пълна нула, а в началото се очертаваше като най-интересната.

Ванилия, ами то Мазови повече неща свършиха този сезон от Христо Joy

# 478
Точно, Майче.
Сега ако загаджат и Мазов - ей ти цял нов сезон...

# 479
И в 8ми сезон, когато Кая вече се е окопитила, има сериозна връзка с Владов например 😁 ( той ще в бил шута на Лорчето) Христо изненадващо се завръща като новия директор на Св. Кирил Joy И настава поредната футболна драма, драги зрители 😁

Общи условия

Активация на акаунт