Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 946
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Сценарии нямам никакво желание да им измислям.
Сега чакам да кажат, че и Вергов заминава на някъде, хич няма да се учудя.

# 481
Сега чак се включвам в новата тема. Една снимка от ФБ не ми дава мира. Снимка която не я намерих в тази тема (възможно е да е в предишната), Огнянова облечена като булка, наметната с елек се държи за ръка с мъж, който ми прилича на Вергов. Сцената е на фона на метрото, което ме кара да си мисля, да не би Огнянова да избяга на сватбата си? Съжалявам, ако е коментирано вече!

# 482
  • Кърджали
Е, жалко за Карамазов, но то цялата история с него беше ненужен пълнеж. Много надежди имах за неговото участие, но не се оправдаха. Което не е вина на актьора, а н сценаристите. Защото дори и така замислена можеше д я направят много погинтересна. А не цял сезон да търка пода. И любовната история можеше да е по-силна, показвали са сценаристите че могат. А сега го направиха нещо в стил " теб пък какво да те правим ся? Търкай си пода докато измислим. А сезона свършва..."
Но аз като цяло от отдавна мисля че този сериал е изчерпан. По-добре да седнат и да измислят нещо ново.

# 483
Е тоя филм вече го гледахме с връщането на бившия. Хайде този път Кая да забременее, ама няма да каже и за 8-ми сезон ще е в 15-я месец, защото в ОЖ децата се мътят минимум година, а Христо тъкмо за раждането ще е тук. Grinning

Viliianka, коментирахме го, Вергов е и повечето предполагаме, че Банков ще помогне на Зорница да стигне до сватбата си, а не че бяга от нея. Simple Smile

# 484
  • Другата България
Момичета, кога се очаква финала на сезона?

# 485
Vilianka, снимката беше доста коментирана Wink
И да, Вергов е.

На 7-ми пишеше, че ще бъде финалът.

# 486
  • София

Аз официално нищо не съм видяла, но в Ст. Загора са казали, че ще е на 07.12 с двоен епизод.

# 487
Скрит текст:
Е тоя филм вече го гледахме с връщането на бившия. Хайде този път Кая да забременее, ама няма да каже и за 8-ми сезон ще е в 15-я месец, защото в ОЖ децата се мътят минимум година, а Христо тъкмо за раждането ще е тук. Grinning
Viliianka, коментирахме го, Вергов е и повечето предполагаме, че Банков ще помогне на Зорница да стигне до сватбата си, а не че бяга от нея. Simple Smile
[/quote]

Това сигурно ли е? Че не ме устройва Anguished

Ще се върна в предишната тема, тази я проверих Simple Smile

# 488
  • Другата България
На 7-ми пишеше, че ще бъде финалът.
Аз официално нищо не съм видяла, но в Ст. Загора са казали, че ще е на 07.12 с двоен епизод.
Много ви благодаря! Hug bouquet

# 489
Viliianka, в тази коментирахме, гледай от събота постовете Simple Smile
Не знаем, просто предполагаме, че ще е така.

# 490
Вергов има много яко видео в сторито в инстаграм, гледайте го 😆

С Марио играят ръченица в операционната 🤣

# 491
Aaaaa, жестоки са!!
Като онзи клип преди началото на сезона Wink

Абе имат химия тези двамата!

# 492
Оле, Божке JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 493
Само дето са сбъркали музиката 😁 повече им върви Бяла роза 🌹😂

# 494
  • София
Ще е гафа на века ако така приключи историята на Карамазов.  ooooh!
Милошев, закривай!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт