Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 908
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Още не мога да преглътна за любимия ми Карамазов. Да напомня и на продуцентите, че скоро тук в най-големия форум на балканите същият спечели една скромна анкетка за най-харесван персонаж за този сезон. И те не само, че не показаха нищо от таланта му, но и го оставиха цял сезон да търка парцала. И ако го изпуснат това означава мега провал. Единственото за което няма да съжалявам е, че Райкова ще получава по-малко екранно време, защото Спасова е слаба актриса.

Tired

# 526
Стана ми мъчно за Врабчев! Харесва ми, въпреки че изнаглява понякога. Като помисля колко от тях не са щастливи в личния си живот, а пациентите чакат от тях своето щастие/ здраве

# 527
Хаха, Банков и Виктория много ми харесаха. Получиха им се непринудено и естествено сцените.

# 528
Офф, тоя Бобчо що не го прехвърлят в "София ден и нощ"? Да си се пъчи там на момиченцата. Хич не си подхождат с Ина. Викинцата не ми харесват като детективи и тези мляскания... Зорница дано си остане с Марио. След толкова глупави флиртове на Банков не ми се иска да го съберат с нея.

# 529
Много добра идея за Тасев 😂

Странна работа е това за наследството.
Фотев има син (май двама?), внуци, обаче оставил всичко на Ина? И то при положение, че смъртта му е планувана?!?

Марио се връща още следващия епизод, нещо май не остана очарован от роклята.. тя всъщност Зорница защо я е облякла пред него?

Викторивците бяха готини как търлуват, мнгоо добре си пасват ✌
сега остава Женито да навърже тяхната история с ухажора на Магда Wink

Цонев го готвят да го поболеят... май май ще имаме нов директор ?

# 530
Това със завещанието е тъпо, защото у нас си важи закона и завещанията нямат тази тежест, както е в друго страни. Наследници са съпруг/съпруга И децата.

# 531
Ванилия, роклята е друга Wink Тази, с която ще се ожени.

За Тасев - подкрепям идеята! Joy

# 532
Да, и на мен ми се стори по-различна роклята.
Ама пак стои въпроса защо я е облякла пред него?
Нали щом е я купила, идеята е да се ожени с нея. Или не е суеверна явно.

Мен ми и друго нещо ме зачуди... не казаха какво точно става с Тони, обаче аз останах с впечатлението, че положението хич не е розово...
и при положение, че той бере душа в реанимация, брат му да вдига сватба..?
но пък от друга страна Марио най-вероятно нямаше да се прибере толкова скоро в България... знам ли...

# 533
Всички чуденки за които сте писали и аз си ги задавам!И момента сериала ми е пълна каша,направо се обърках! Simple Smile

# 534
Наистина логиката е да има скок. Ще е глупаво и да се жени, а брат му да не присъства - все пак са близки.
За Тони казаха, че е в реанимация май.

А Зорница може да е облякла роклята и Марио в този момент изненадващо да се е върнал....примерно....

# 535
Ванилия, отдавна положението е - Сeщай се сам Joy

За първи път Викитата ми харесаха, усетих ги така да се каже Grinning

# 536
  • София
Явно ще има някакъв гигантски скок във времето, защото и на мен ми е тъмна Индия как след всички тези ужасии и трагедии, ще се вдига сватба...

# 537
Не харесвам когато  толкова разхвърляно и нелогично показват събитията .

# 538
То вече не е сещай се сам, ами отгатни загатката 😂

# 539
Отивам да хвърля един бобец....да наредим загадката де Joy

Общи условия

Активация на акаунт