Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 900
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • Кърджали
какъв ти боб, това екстрасенс няма да може да се справи с техните загадки... Нострадамус да възкръсне, Айнщайн... Никой не може да се справи с хаоса  във сериала.
Историята между Кая и Христо ми е малко като Банков и Зорница в четвърти епизод. Ще се случи ли, няма да се случи, аха да се случи и то приключи. Разбирам че явно Карамазов няма да участва в следващия сезон,но поне един път можеха да се постараят да върви към щастлив край, да има щастлив край /може би има такава вероятност, ама то края на сезона чука на вратата/, и после да ги пратят да си уреждат живота някъде другаде... Кофти е така, като няма да го правиш като хората, хич не го започвай. То вярно, че не всички двойки в реала не остават заедно докато свят светува, ама досега една нормално щастлива двойка не видяхме май...
Фотев ги е замислил нещо. Няма току така да даде цялото наследство на Ина, още повече че е жив някъде там /това само ние си го знаем де/, па и да не беше жив...Хайде де, ще лиши децата и внуците  си за да даде всичко на жената, която му изневери, опитвасе да се разведе и носи чуждо дете. Освен ако не цели с това да хвърли подозренията за атентата  върху Ина и така да поотрови известно време живота и. Пак не ми е логично, ама то един Бог знае вече и старите бабици, но и те не са сигурни... 

# 541
  • Разпиляна във въображението
Успях да хвана сериала. Историята на Стаменова ми е тъпа и ми се иска да изчезва героинята. Викитата - целуването хич не ме развълнува. Когато Вики-жена награби Вики-мъж имах чувството, че облизва нещо. Изобщо жена след такава операция и няма и седмица вече търчи по болници и се прави на полицай... не ги разбирам.
Все още е под въпрос в кой месец е 12-ти. Предвид снимките, снегът и т.н. значи ще е ноември Simple Smile
Делото на Христо много бързо го насрочиха. Останала съм с впечатлението, че тези дела на първи, втори и т.н. инстанции се размятат в съда с месеци. Тук нещата са със съкратени срокове. А Христо толкова пламенно обича Кая - как ще я остави! Simple Smile
Ина - единствен наследник. Това е адски странно. Мислех, че по българското законодателство децата са безспорните наследници, а част от наследството отива и при съпругата. И като мое заключение - сценаристите не следват никаква логика, била тя и чисто законодателна. Дано да имят обяснение. Но като цяло вече считам, че сериалът не търси някаква частичка достоверност, освен ако не е свързана с болести и лични трагедии - целят чист сеир било то сгромолясвайки изградени образи.

# 542
Успях да хвана сериала. Историята на Стаменова ми е тъпа и ми се иска да изчезва героинята. Викитата - целуването хич не ме развълнува. Когато Вики-жена награби Вики-мъж имах чувството, че облизва нещо. Изобщо жена след такава операция и няма и седмица вече търчи по болници и се прави на полицай... не ги разбирам.
Все още е под въпрос в кой месец е 12-ти. Предвид снимките, снегът и т.н. значи ще е ноември Simple Smile
Делото на Христо много бързо го насрочиха. Останала съм с впечатлението, че тези дела на първи, втори и т.н. инстанции се размятат в съда с месеци. Тук нещата са със съкратени срокове. А Христо толкова пламенно обича Кая - как ще я остави! Simple Smile
Ина - единствен наследник. Това е адски странно. Мислех, че по българското законодателство децата са безспорните наследници, а част от наследството отива и при съпругата. И като мое заключение - сценаристите не следват никаква логика, била тя и чисто законодателна. Дано да имят обяснение. Но като цяло вече считам, че сериалът не търси някаква частичка достоверност, освен ако не е свързана с болести и лични трагедии - целят чист сеир било то сгромолясвайки изградени образи.

Половината отива при съпруга/съпругата, другата половина се поделя между децата.
Но такъв филм - само съпругата да е наследник, или само децата - няма.

# 543
  • Пловдив
Не им се получиха целувките на Викитата...няма страст,просто майтап.
Ама са забавни Simple Smile

# 544
  Не се наемам нищо да гадая ,освен че Христо и Кая ще се разделят 😞Надявах се да не е така, но след прощалното писмо на Карамазов явно така ще стане - ще му върнат правата , ще получи предложение от друга болница и ще замине. За Швеция не вярвам да замине с онази кобра . Нея я отрязва, но на сина си нищо не може да откаже , няма как .
  По отношение на пробите на роклите - домъчня ми за тези момичета , можеха да са такива красиви и щастливи булки ,но съдбата не е на тяхна страна. Между другото този Тасев много нервен напоследък , странно ми е да се държи така с любимата си ,пък и бременна  жена .
  П.П. За наследството - при условие ,че има завещание не се ли приема то ,а не закона ?

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 22:13 от araselia

# 545
  • Разпиляна във въображението
*Stela, да, така е. Просто е абсурдно синът му да е изключен от завещанието. Тяхното право е защитено.

# 546
Наистина ли завещанието няма сила като законова тежест? За първи път чувам, но не съм се интересувала от тези неща?

# 547
Наистина ли завещанието няма сила като законова тежест? За първи път чувам, но не съм се интересувала от тези неща?
В България няма тежест, могат да си правят колкото искат завещания, може да бъде оспорено във всеки съд.

# 548
На вие съм с правото  -   един вид ако не го оспорят важи ,ако го оспорят отпада ,така го разбирам.

# 549
  • София
Може да завещава, няма проблем, но не може да се нарушава запазената част на наследниците, т.е. такова завещание като във филма ще падне в съда при оспорване от ощетените наследници.

# 550
В България няма тежест, могат да си правят колкото искат завещания, може да бъде оспорено във всеки съд.

Може пък да е искал да я вкара в безкрайни съдебни дела със сина му и така да я тормози .
Кая все по-малко ми харесва , даже започна да ми прилича на анимационен мишок - има нещо остро в чертите над устата  .

# 551
  • Ню Йорк
Сценаристите пак са се напили. Големи и ужасно нелогични глупости за пореден път. А историята с Христо и Кая чак не ми се коментира.  ooooh!

# 552
Оф, целувката между Вики-тата в склада беше толкова нелепа...
Дават 10 мин как Магда си трие лака и се чуди дали да ходи на среща, а Христо просто премина като призрак през серията...
Честно казано, ако не ме мързеше да чета субтитри щяха да си пусна някой филм/сериял на компа, вместо да гледаме тази агония в последните серии.
Уж финала идва и трябва да има развръзки, а то звързват всяка история и то по толкова нелогичен и тъп начин, че много се разочаровах...

# 553
Съжалявам, ако сте го коментирали, може и да съм го пропуснала. Дъщерята на Чакъров беше на 15, когато Захариев ѝ направи аборта. Това не беше ли покрай първата сватба на Калин и Наталия. Правя някакви изчисления и стигам до сметки, че е било преди 2-2,5 години макс. Значи тази сега тази е на 17-18. Е как успя да си намери "страхотен мъж с фармацевтичен бизнес" и да е в 7 месец бременна? Animal Smiley Cat И този мъж дали и той е в схемата с лекарствата за онкоболни? Thinking

# 554
  • Там,където се събуждам щастлива.
Те такива мъже бързо се намират....

Не е ли странно Карамазов днес да пусне тази снимка с този текст? Разбирам другия четвъртък...Много жалко, че не извлякоха максимално от таланта му и от сюжетната линия с него. Интересно дали Вергов ще остане в другия сезон. Колкото и да са талантливи тези двамата, влизането в сериала беше грешка.

Общи условия

Активация на акаунт