Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 895
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157622933947069&am … or_composer=false

В тази публикация има отговор на коментар, че ще се върне като лекар.
Позачетох се в коментарите, явно друг сериал гледам аз 🤣🤣🤣 "велик, изумителен сериал, с изключителни сценаристи" 😆😆

Мхм.. бил брилянтен в образа на Христо. Представям си, ако образа на Христо беше наистина интересен и многопластов, сигурно вените щяха да си режат заради Карамазов... Масата народ не прави разлика между актьора Владо Карамазов и героя Христо.

# 571
  • София
Еййй, Алелуя, видях заветното - Скоро.
Но определено не отговяря на коментари относно участието му в следващ сезон. Аз, за съжаление, мисля, че приключва с този "проект".

# 572
  • Разпиляна във въображението
Viliianka, спокойно. Има още малко време и може желанието да се сбъдне. Сценаристите имат шизофренен подход към някои герои така че може Зорница и Банков да са заедно Simple Smile

То "скоро" е и финалът на сезона Simple Smile  "Скоро" се говори от поне година и за "Дяволското гърло".

# 573
Обърквация 🤣

# 574
Силно се надявам да е шега JoyJoyJoy

# 575
  • София
Мириел, сценаристите може да са всякакви, но не са идиоти и шизофреници. Варианта, в който се сбъдват мечтите на някои хора Зорница да зареже Марио пред олтара са равни на нула. Първо, нито Зорница е такъв егоист и жесток човек, после смятам, че колкото и да критикуваме обикновено историите в сериала водят до някакъв логичен завършек (освен ако някой актьор не реши в последния момент да обяви, че не може/иска да участва повече).
По скоро може да не се стигне въобще до сватба, отколкото да гледаме булката беглец.

Божеее, надявам се това да е някаква шега Simple Smile Горкият Наум, трябва да живее само в сериала и не са му разрешени други връзки Simple Smile

# 576
  • София
И на мен идеята за "булката-беглец" ми се струва безумна.

# 577
Ванилия, ами то кой е героят, кой е актьорът няма значение, важното е, че има жена и дете Joy

# 578
От всичките неща, които съм гледала и прочела от екипа на сериала, съм останала с впечатлението, че те се гордеят със своето творение и имат претенциите, че е сериал, който отправя сериозни послания и засяга социално значими теми. Булка-беглец смятам, че изобщо не се вмества в тази тяхна концепция Grinning

# 579
от къдя на къдя ша са цалува с друга????? 🤣

# 580
  • Разпиляна във въображението
Ще видим - много мина, малко остана. А това, че сценаристите не се справят с героите направо боде очите. Пресен пример - влюбената във Фотев Стаменова. Откъде дойде това?

# 581
  • София
от къдя на къдя ша са цалува с друга????? 🤣

При условие, че в сериала има бременна жена. Не го е срам Simple Smile

# 582
  • Кърджали
Надявам се че това е някакъв опит за шега, доста неуместен при това. Защото в 21ви век, при все че телевизията не е измислена вчера, да не правиш разлика между актьор и герой, между реален живот и измислена история си е направо за психиатър. Или поне е малоумно. Какво, утре да очаквам паяка вкъщи да се превърне в Спайдърмен ли?

# 583
Ще видим - много мина, малко остана. А това, че сценаристите не се справят с героите направо боде очите. Пресен пример - влюбената във Фотев Стаменова. Откъде дойде това?
Как откъде - Стаменова имаше история с Фотев още от предишния сезон и сега, когато я помоли за помощ и тя прекара малко време с него, тези неща се възродиха, на нея ѝ стана мъчно, че той е самотен, върнаха се емоциите. Да, на нормалните здрави странични хора им е странно, че Стаменова страда по човек, който ѝ прати биячи, обаче съм убедена, че има цели книги по психология, които изследват и обясняват подобно поведение.

Аз досега не съм видяла нито един персонаж, който да го заподозра в шизофрения. Ако Огнянова избяга с Банков, не само тя, но и той ще се окаже с тежък шизофренен пристъп Grinning

# 584
Мариян Вълев, който беше Куката в Под прикритие не веднъж е разказвал как на някавка бензиностанция някакви малдежи дошли и искали от него да отиде и да се разправи с някакви месни дерибеи/ мафиоти, щото ги заплашвали... Той си помислил, че е шега, но после рязбрал, че хич не се шегуват и наистина го мислят за Куката... Щом ревнуват Банков от Духовникова, що да не ревнуват и Тасев от Теа...Горката Ина, значи 😁

Общи условия

Активация на акаунт