Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 892
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Значи за 2, 3 епизода видях Банков много по-загрижен и съпричастен към Виктория, отколкото през цялата му връзка със Зорница. Всъщност истинската любов е много по-малко "химия", отколкото точно това.
Карамазов ако го изкарат, ще е тъпо. Просто защото нищо не видяхме от него. Ама така е, като налетяха на големи имена, които имат ангажименти и извън сериала. Очаквано няма как да се вържат само с него.
Това за целуването на Шопов се надявам да е шега. Simple Smile

# 586
Абе мернах кратко промо с бременна жена в операционната?
Май Ина ще роди преждевремнно след едногодишна бременност? 😂

И дълго промо с Мазови и Владов - Влади е готов да създаде семейство с Лора?!? ОМГ 😆
накрая ще вземат те да се оженят на финала и всички ще останем с пръст в устата 🤣

# 587
  • Разпиляна във въображението
Стаменова имаше някакви пристрастия към Фотев, но накрая на сезона, дори бях сложила снимката в последната тогава тема, тя беше легнала върху краката на Врабчев, бяха заедно. После в новия сезон отново се разделиха по някое време. Аз не я видях да страда по Фотев. Видях я ядосана на Фотев, готова да свидетества срещу Фотев, той й изпрати биячи, а тя се страхуваше да остава сама. Налиташе на хората. И след това за броени дни тя се влюби толкова силно, че да му реве и да се тръшка?

Зорница и Банков. След сцената на езерото, споделянето на поредния тежък момент, който е приживяла и т.н. , си отдъхнах. Споко, Зорито не е разклатена от доцента. И след време хоп - сцената в асансьора. Онази любов... Ако Банков не я беше отрязал направо я виждах с куфарите и при него. Наистина. Много й бях ядосана. Сега Марио какъв й е - първи избор, втори примиренчески, трети - защото има дата за сватбата. Какъв й е? Яд ме е, че не й дават въздух, време. Дано не й направят някаква глупост, а Банков намери друго Вики.

# 588
  • Кърджали
Ако има следващ сезон /и предвид факта че в тоя сериал няма спокойна и щастлива двойка/ виждам следното - в края на този сезон Зорница се жени, а в следващия се почва с проблеми от сорта - аз не избързах ли, въобще проблеми заради толкова бързото сключване на брак предвид тежката травма която преживя и така цял сезон лутане в не знам какво искам... Да, по принцип не ми харесва такъв вариант, да, по принцип уж Зорница по знае какво иска, но знаейки на какво са способни сценаристите - друго не си  и представям

# 589
Ама те Лорчето и Владко не се ли разделиха, даже снощи се гледаха накриво в лекарската стая.. Каква сватба??

# 590

Зорница и Банков. След сцената на езерото, споделянето на поредния тежък момент, който е приживяла и т.н. , си отдъхнах. Споко, Зорито не е разклатена от доцента. И след време хоп - сцената в асансьора. Онази любов... Ако Банков не я беше отрязал направо я виждах с куфарите и при него. Наистина. Много й бях ядосана. Сега Марио какъв й е - първи избор, втори примиренчески, трети - защото има дата за сватбата. Какъв й е? Яд ме е, че не й дават въздух, време. Дано не й направят някаква глупост, а Банков намери друго Вики.
И аз съм много ядосана заради компромисите, които направиха със Зорница, в услуга на новия имидж на Банков.
В сряда тя подскача по коридорите и пее, защото е бременна от Марио и очевидно това я кара да лети, в петък се предлага на Банков, които е толкова благороден, че я отрязва.
За Марио изобщо не ми се говори, поставят го в адски неизгодна и глупава позиция.

# 591
  • София
Хипотетично представете си само, че стане нещо и Ковачев даде на заден в последният момент, защо в този сериал всичко е "очаквай неочакваното".
А иначе аз мисля, че сватба ще има.
Не може почти всеки сезон да завършва с провалена такава.

# 592
  • София
Мириел, а ти не мислиш ли, че ако Зорница искаше Банков, след изнасилването нямаше да отиде при него? Такива събития обикновено те карат да си правиш ранвосметки какво точно искаш от живота си. Сценаристите обаче ни показаха, че тя успя да се отвори единствено пред Марио. Не знам какво значи това и какво послание искат да ни покажат от екипа, но не вярвам да е - в подобни кризисни моменти бъдете лицемер и заблуждавайте, човека, който ви подава ръка, за да ви помогне.
За сцената в асансьора обаче и аз продължавам да нямам обяснение, но съм сигурна в едно - както и да завърши сезона, ще е напълно ясно, с кого иска да е Зорница и защо. Една от двете линии ще бъде затворена.

Мда, още вчера си мислех, че на Ина ще и спретнат преждевременно раждане. Дано поне всичко с бебето да е наред, че ако се случи нещо с него, сценаристите ще бият рекорда по идиотия.

Владов и Лора няма да стигнат до сериозно обвързване Simple Smile. Вече съм сигурна, че Лорчето ще дотича при Мазов в следващите 2-3 епизода. 

# 593
  • София
А в краткото промо кой лежи в операционната и на кой слагат маска? Заприлича ми на Виктория или може да е Ина. newsm78

# 594
А в краткото промо кой лежи в операционната и на кой слагат маска? Заприлича ми на Виктория или може да е Ина. newsm78

Ина е. Видях корем.

Ух, още не мога да свикна с Виктория, докато зацепя за коя говориш....все за Теодора си мисля

# 595
# 596
Марта в Инстаграм казва, че днес ще снимат последният епизод - 50-ти ??

Започват да снимат още януари новия сезон, очаква се и 7-ми, и 8-ми 😀

Владо Пенев имал много интересна сцена на някакъв мост, няколко пъъи повтори, че се очакват много обрати и завръзки.

И някак много кофти впечатление ми остави как тя през цялото време извърташе разговра към сериала. Вярно, че и феновете предимно от това се интересуват, но видеото беше от пътуването им с Тончо след представление в Лом. Тя нищо не каза за него, през цялото време той се опитваше да каже нещо се предстоящите им участия, за някаква бирария в Лом, а тя сериала, та сериала...

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 12:09 от Ванилия 🌸

# 597
Ох, добре, че е Мазов.
Само този "идиот" може да се качи на акушерското магаре и да си разкрачи така краката.

# 598
А не искам да съм на мястото на пациентката отзад, която е попаднала в такъв АГ кабинет 🤣

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 13:01 от Ванилия 🌸

# 599
Ох, добре, че е Мазов.
Само този "идиот" може да се качи на акушерското магаре и да си разкрачи така краката.

Само при мен ли промото нещо забива от средата нататък? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт