Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 878
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Обаче посланията на всички са все едно никой няма да участва, няма да се снима вече Grinning
Cамо Mарта, като от друга планета, говори за 7-ми, 8-ми cезон и нататък  Laughing

# 661
  • Разпиляна във въображението
Абе важното е, че Галя даде акъл на Петър как да привлече Марио. Или се бъркам?

# 662
  • София
Не се бъркаш.
Доколкото помня са били състуденти с Тони Ковачев.

# 663
За мен Петър е този тип мъже, които имат нужда от побутване в някои ситуации.Че има качества има, но понякога иска да избере по-лекия път, макар и грешния и в тези моменти има нужда от някой като Галя с назидателен тон да го вкара в правия път. Че е рязка и груба е така, но за това се допълват, той е леко мекушав, а тя пряма и директна.

# 664
Галя каза на Петър, че за да започне Марио работа в болницата, трябва да наеме и брат му. Аз такива спомени имам.

# 665
Аз не казвам, че тя няма качества или че не му е помагала. Но се държеше изключително неуважително. За мен е недопустимо тя и като съпруга, и като лекар да му казва подигравателно "великия гинеколог", да му казва, че е безгръбначен и т.н. Може да го подкрепя и без да му намила постоянно.

За изложбата - всеки си знае какви причини е имал да не отиде. Но от друга страна, ако се бяха изсипали половината ѝ колеги от сериала, има опасност да се превърне във фен среща, а не в откриване на изложба.

# 666
Така беше, те и двамата познаваха Ковачеви, но от къде май не стаба ясно.

# 667
Галя даде идея на Пешко да вземе Тони на работа и Марио ще се съгласи да работи за болницата.Те двамата пък се познаваха от академията.
Не харесвам Захариев и винаги за него ще мисля, като продавач на бебета, човек възползвал се и злоупотребил със служебното си положение, който заедно с Виолета кроеха пъклени планове за да се сдобият със "свободно" бебе, чудеха се къде и крак да скрият парите си. Отвратително поведение и чакам най-сетне и той да плати за тази си мерзост, но едва ли ще стане. Остана ненаказан. Такъв човек  в душата си е мерзавец.

# 668
# 669
Някой качвал ли е тази снимка?

От Фейсбука на Дария Митушева

# 670
Не е, предполагам, че тази снимка се визираше, че била с дъщеря на артист. Но чия не стана ясно...

# 671
  • София
Че аз дете не виждам на тази снимка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 672
Хаха да, Йоанна Слабакова визираха явно. Много красиво момиче.

# 673
Съмнявам се Wink

# 674
  • София
За Верговата щерка ми е тайната мисъл, а😆Върти се, суче се, все Вергов на топа 😆

Общи условия

Активация на акаунт