Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 873
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Е Али Вергова е участвала в сериала, защо да е тя?😀

# 676
Щерката на Ернестина дали учи медицина? Имам подобни спомени от едни интервю с родителите й.

# 677
Да, даже майка ѝ се похвали, че има 6 по Дерматология😎

# 678
  • София
Като се появи авторката на поста с децата, ако иска може да ни осветли по въпроса, че ние подкарахме под ред актьорските щерки Joy

# 679
  • София
Йоана Слабакова учи ортопедия и травматология. Интересна изнеда беше подготвила на майка си за гостуването и в “На кафе”. Иначе според мен се визираше Алена, нея повечето добре я познават и знаят коя е, бас ловя, че Слабакова дори не са я познали 😁

# 680
Не, няма епизодично участие. Поне до тук.
Не смея да кажа, че ще кажете, че съм срещу мама и тати, което не е така. Снимката е в Инста.
Kалинка е визирала и двете момичета, хайде спрете с измислените завери срещу Вергов. Тя си обясни мотивите защо й се струва нередно. Hа мен ми е все тая кой и защо се е снимал. Cигурно е за спомен, едва ли е за феновете. Hа Eрнестина щерката я виждам за първи път.

# 681
  • София
Ако е Алина Вергова тя е участвала като пациент в сериала, няма никаква интрига Joy

# 682
Точно това е тъпото, ако е така. Ако не я познават няма проблем да е на снимката, но ако се знае коя е - защо е там.

От поста на Калинка аз останах с впечатлението, че визира само едната, защото не пишеше в мн.число деца на актьори, но може и грешно да съм разбрала.

Иначе Алена е приятелка с Дария и от снимката изглежда е там с нея.

# 683
Точно това е тъпото, ако е така. Ако не я познават няма проблем да е на снимката, но ако се знае коя е - защо е там.
Aми Ванилия, ако не познаваш някого, няма как да знаеш какъв е и да коментираш и него.  Crazy
Mисля, че тя е имала предвид и дветe момичета, поне такива изводи си правя от поста й, който съм цитирала, но и да е визирала само Aлена, какво значение има. Писала е, че не е насочено срещу баща й.

# 684
  • Разпиляна във въображението
Нито на Вергов щерката съм разпознала, нито на Ернестина, ако са те. Толкова съм ги запомнила, или ме интересува. Известно време се питах какви са тези непознатите, явно съм пропуснала някоя сестра.

# 685
Наум и той се сбогува с болницата, в сторито си показва доста от помещенията, повечето са опразнени.

# 686
  • София
Значи или коментираш докрай, или като не искаш не го коментираш изобщо.
Както и да е.

# 687
Zlati, в първия пост пише “член на семейството на артист”.
Аз под това разбирам един човек, но може и в мен да е грешката, както казах.

Не знам дали е било насочено към Вергов, но аз лично останах с такова впечатление.
Защото и дъщерята на Ернестина е на снимката, както писах и по-напред Теа на Шопов не малко пъти също качва снимки от болницата. Обаче за тях никой нищо не казва...

П.П. дори и някой да не е разпознал дъщерята на Шинова, на снимката е тагната и не е трудно да се сетиш коя е.

# 688
  • Разпиляна във въображението
Къде в снимката тук някъде да цъкна, за да видя, че е дъщерята на Шинова? Не са ми интересни, подминала съм ги без да търся кой кой е. Няма да влизам в профили, за да проверявам.

# 689
Тя дъщерята на Вергов беше приятелка и се снимаше и с Диана Д. , докато не се оказа ,че не се познават с баща и  и всички снимки се изтриха Thinking  Това беше странно .
Не ме интересува  чия дъщеря/син/ са се снимали с екипа , интересува ме това , че в този сезон не можаха да направят  една хубава и смислена история , която да те грабне , изхабиха  Карамазов , Неда и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт