Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 941
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  Албена ми е никаква , нито ме дразни ,нито ми харесва . Няма да усетя и нейната липса.

# 16
Мелани, Ина каза, че това е специфична миризма, която се прави по поръчка за точно определен човек. Затова го разпозна.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 15:59 от Mosquita

# 17
Ванилия, Благодаря за темата!
И аз много се замислих кой ми е най-неприятен и разбирам, че всеки си има някакви причини да е такъв какъвто е и вероятно си е прав за себе си на този етап от своето развитие.
Не държа да има любовна афера с Виктория. Много по-силно ще бъде ако добронамерено и безкористно помогнеш на напълно непознат дори и по този начин да помагаш и на себе си. Не е нужно да се "възползваш" от сближаването с някого заради помощта си.

# 18
За парфюма май и каза - че ароматът е много специфичен и се сеща само един човек да го използва или нещо такова.

А за парите, с които Фотев я извъртя нали министерството е пое дълга и затова отново болницата е общинска.
Затова бяха и врътките с немския скенер на Банков - очакват с парите от него да си върнат дълга на здравното министерство.

А тези дни гледах снимки на Теодора Кулева от Англия и под една пишеше последни дни в София.
Май наистина ще ни лишат от присъствието й.

# 19
Парфюма се прави по поръчка ли?

# 20
Парфюма се прави по поръчка ли?
Да.

# 21
  • Ню Йорк
До кой епизод са излъчени и кога свършва, знае ли се?

# 22
До кой епизод са излъчени и кога свършва, знае ли се?

Тази вечер ще е 44 еп.
Финалът някой каза, че ще бъде на 7-ми декември, но не знам дали е официално обявено.

# 23

А тези дни гледах снимки на Теодора Кулева от Англия и под една пишеше последни дни в София.
Май наистина ще ни лишат от присъствието й.
ха дано. ако може и Тасев да  финализира тук Simple Smile че и Лорчето. Хинова ми е най-непоносима. Не знае какво иска.
Фотев не ми се вярва само заради внучката си да вика Стаменова. Със сигурност ще има други мисли, но ми е  непонятно тя защо тя продължава да му играе по свирката.
Благодаря за темата!

# 24
Забравили сте да добавите Ванчето и Дани-Психото в анкетата! Grinning Grinning Grinning

# 25
  • Варна
Пенев. Колкото и да е готин актьорът, тук се пита за неприятен персонаж от филма. Интригант, завистлив, страхлив... какво да му харесваш на такъв човек?

# 26
Благодаря за темата!
Гласувах за Пенев. Той е представител на тази част от хората, които толкова не понасям.

Забравили сте да добавите Ванчето и Дани-Психото в анкетата! Grinning Grinning Grinning
Е то от този сезон само Grinning, той щеше да отнесе моя негативен вот ако участваше.

# 27
  • София
Лора - абсолютно ми е непонятна като образ, не разбирам какво прави и защо, дразни ме ужасно. А и Влади покрай нея.😂

# 28
Ванчето не участва в този сезон, а Дани поета е с епизодично участие, затова не е включен.

# 29
  • София
Мерси за темата Ванилия! Аз гласувах за Врабчев, противен ми е както по характер и държание, така и на външен вид.

Общи условия

Активация на акаунт