Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 962
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Историята на Христо е най-големият провал, да имаш опитен актьор като Карамазов и да му дадеш подобен материал за работа.

# 436
Сега като казахте и се сетих, че снощи не ги видяхме с Кая дори и по коридорите. Христо лъска повече болницата от Йосиф. Нито гневен го видяхме, нито отмъщаваше, греда.

# 437
Снощи не гледах епизода, тази вечер май също ще се размина. Чета, че не съм изпуснала нещо съществено. Дали Марио ще отсъства до края на седмицата?

Гледай епизода от снощи. Струва си!

За Марио е сигурно, че поне 3-4 епизода няма да го има, иначе защо да я измислят тая тъпотия с катастрофиралия Тони...

# 438
Историята на Христо е най-големият провал, да имаш опитен актьор като Карамазов и да му дадеш подобен материал за работа.
Сега като казахте и се сетих, че снощи не ги видяхме с Кая дори и по коридорите. Христо лъска повече болницата от Йосиф. Нито гневен го видяхме, нито отмъщаваше, греда.
Карамазов е попитал във Фейсбук страницата си какво е мнението на зрителите за сериала, героя му и т.н.. Суперлативи до небесата. Как пък един не изказа критика?  А има какво да се каже...

# 439
И е обещал да се опита да отговори на всеки 😂👍🏻

# 440
  • Пловдив
Аз малко пропуснах от епизода в началото. Дадоха ли какво точно се е случило с шматката Стаменова и Фотев - те спаха заедно ли?

# 441
Аз малко пропуснах от епизода в началото. Дадоха ли какво точно се е случило с шматката Стаменова и Фотев - те спаха заедно ли?

Не стана ясно, но щом тя така налапа въдицата предполагам, че да.
Защо беше цялата история с тази “любов” не знам.
Отношението на Стаменова вчера към майката на пациентката и Жекова беше ужасно грубо и грозно. Хич не е в час, уж с претенции за интелигентна жена, а се държи като каруцарка.
Все едно целия свят й е крив, че е лапнала по мутра.

# 442
  • София
Снощи не гледах епизода, тази вечер май също ще се размина. Чета, че не съм изпуснала нещо съществено. Дали Марио ще отсъства до края на седмицата?

Предполагам до края на седмицата ще се появи. То не остана време до края на сезона, а явно сватба ще стягат със Зорница.
Според мен историята с катастрофата на Тони я измислиха не само, за да оправдаят отсъствието на Велислав Павлов, но и да дадат време на Диана Д. за подготовка на изложбата и, а най-вече, за да изкарат Войнова от сериала.

Много ми е интересно какво са замислили с Фотев, но ако можеше да ни спестят страданията на Стаменова, защото са ми крайно неубедителни. Нейната история е малко като - Бий ма, обичам те. Да се чудиш, как тази иначе силна и независима жена, каквато уж ни я показват, се влюби в човека, заради който можеше да влезе в затвора, прати мутрите си да я набият и я докара до успокоителни.

Даваха в промото след епизода Ина на преглед при Захариев. Чудя се дали няма да и измислят някой проблем, например преждевременно раздане. Сценаристите този сезон се раздадоха и за някои от героите сътвориха гадост след гадост. Ина и Боби до сега се разминаха сравнително леко и като нищо ще си понесат дозата мъка в края на сезона.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 13:52 от rosi_ta

# 443
И аз напоследък не си правя труда да гледам.
Чета коментарите тук и в другата тема, ако се обсъжда нещо интересно, си пускам само конкретно нещо.
Стаменова ми е не само безинтересна, но и дразнеща.
Карамазов е готин, но историята му е скучна.
Добре, че са Жекова и Мазов , особено Мазов, за да внесат свежа , закачлива нотка.

# 444
Много ми е интересно какво са замислили с Фотев, но ако можеше да ни спестят страданията на Стаменова, защото са ми крайно неубедителни. Нейната история е малко като - Бий ма, обичам те. Да се чудиш, как тази иначе силна и независима жена, каквато уж ни я показват, се влюби в човека, заради който можеше да влезе в затвора, прати мутрите си да я набият и я докара до успокоителни.

Даваха в промото след епизода Ина на преглед при Захариев. Чудя се дали няма да и измза някои от героите творят  гадост след гадост. Ина и Боби до сега се разминаха сравнително леко и като нищо ще си понесат дозата мъка в края на сезона.
Искрено се надявам Фотев да се върне в седми сезон. Изключитено ми е интересен и ме е яд, че го забиха така в нищото.

В допълнение на тезата ти за Ина и Боби - снощи имаше дълго промо, а в края му дадоха плачеща Ина.

# 445
Не съм гледала внимателно промото, но при Захариев Ина и Боби ми се сториха спокойни.
А след това, където Ина плачеше предполагам е заради Фотев.
Много се надявам да нямат проблеми с бебето!

# 446
Поболяха го и Цонев

# 447
Интересно какво прави педиатър при него? Joy

# 448
  • София
Кой е този лекар с брадата?

Е то беше ясно, че ще разболеят Цонев. На снимката с Емил Марков от неделя се видя, че е с болнична пижама и халат.

# 449
Интересно какво прави педиатър при него? Joy
Сигурно Кръстева го замества.

Общи условия

Активация на акаунт