Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 891
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Да, така е Моски. Шегувам се просто Wink

Мириел, не смятам, че Диана излиза. И въобще не мисля, че ще обявяват нещо такова за когото и да е с края на сезона.
Предполагам просто отбелязва, че има 3 заснети сезона, макар че тя май към края на 4-ти влезе.

То ако съдим по постовете им никой няма да остане, ще се занимаваме с Жекова и Васко 😂

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 15:15 от Ванилия 🌸

# 631
Стресирам се с големите обрати, с които Вачкова ни плаши. Много зависи, кого има предвид.
Към края на миналият сезон си спомням Шопов беше писал "изненадващ, невероятен край на 5-ти сезон" - примерно. Вачкова нещо за своята героиня беше написала, че ще плачем.
Вероятно всеки пише и се вълнува за героя си.

Мисля си без да сме видяли края на сезона е рано да правим изводи за това, кой ще участва и кой не в евентуално нов сезон. За сега само на Карамазов и Духовникова постовете ми навяват на сбогуване.

# 632
Ванилия, в началото на четвърти сезон влезе - 13-14-ти епизод, там някъде.

# 633
Заблудила съм се значи. Явно защото доста време свързвахме Банков с Виолета преди нея  😀

П.П.

Сега си мисля нещо - щом започват снимки януари, значи би следвало повечето от участващите и сюжетните линии, които ще развиват да са ясни.
Ако да речем, няколко човека си тръгват, ще трябва да включат нови герои, няма как едни и същи да въртят всеки сезон, то какво ли не им се случи на повечето ...
А това според мен не става от днес за утре - трябва си време за сценарий, ако са нови лица предполагам правят кастинги, подбор и т.н. И няма време да го свършат това сега, когато снимат текущия сезон.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 15:35 от Ванилия 🌸

# 634
  • София
Който иска да влиза и излиза.
Вчера достатъчно се ядосвах заради Карамазов и вече ми е все тая.
Да оставят Мазов, Захариев с Илиева, Жекова, Врабчев  и да го обърнат на комедия Joy
А, че и Пенев.

# 635
  • Разпиляна във въображението
Моля, моля. Трябва да оставят още Евгения, Йосиф, рецепционистката и истинската операционна сестра Simple Smile И дивана на тавана. Важен е!

# 636
То без диванчето няма сюжет! 🤣 само Магда и Йоско не са минали през него - ето ви обрат за финал!

Захариев и Галя ще участват със сгурност, той е коментирал вчера на фен срещата, че за никъде е без нея.

# 637
Днес са им последните снимки
https://nova.bg/accents/view/2018/11/29/233341/днес-приключват-с … натомия-на-гнева/

Ирина и Тасев са последни на снимачната площадка.

# 638
Хич няма да е зле да направят с останалите комедия. То аман от жестоки трагедии, коварни болести, взривове, побоища, луди, смърт, ревове, тръшкане, 15-16 месечни бременности.
Да вкарат Тончо Токмакчиев, като партньор на Жекова и сме екстра.

# 639
Диана и Калин Терзийски /хлъц 🍷/ на изложбата й вчера.
Аз си мислех, че не са в особено топли отношения... в онова интервю, където тя не спря да пуши не се изказа много ласкаво за него.
Роклята й е интересна материя и модел, но долната част определено не е нейната кройка.

https://m.dir.bg/life/zvezdi/d-r-ognyanova-otkri-izlozhba

# 640
Роклята ми прилича на пеньоар

# 641
  • София
Роклята ми прилича на пеньоар
Аслъ😂 все едно сега е станала от леглото и се е наметнала. Как се казваше това нещо - "неглиже" май?

# 642
И забравих да кажа -  дразни ме как използват екранните имена на героите, когато в статията става въпрос за самия актьор.
Много ми е непрофесионално подобно отношение.

# 643

Захариев и Галя ще участват със сгурност, той е коментирал вчера на фен срещата, че за никъде е без нея.

Е то това го знаем Grinning
Но усещам как спокойният Захариев пак ще изчезне като се върне Галя Grinning

# 644
Миналия сезон Галя правеше Петър по-мъж.

Общи условия

Активация на акаунт