Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 898
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
На мен от миналия сезон ми се е набило как Галя постоянно демонстрираше липса на всякакво уважение и подкрепа към Петър. Постоянно му намилаше какъв мъж е, какъв гинеколог е, как е смотан, как е страхлив, как е нерешителен, как е безгръбначен.

# 646
Интересно ми е как ще са Галя и Илиева като взаимоотношения 😂 Пешко ще е като в небрано лозе, само с представям на Галя физиономиите като чуе някоя изцепка на Илиева

# 647
Галя се държеше като каруцарка, така че на Илиева няма да ѝ е хич лесно.

# 648
  • ту тук, ту там
Ужасно е ансамбълчето на Диана с този черен чорапогащник! 🙄

# 649
Илиева не се впечатлява особено, тя даже не ги и разбира някой път шегите, ще се справи. А може мистериозно да изчезне Joy

# 650
  • Разпиляна във въображението
И все пак тя му каза да си подкрепи хората срещу Фотев. Съвест му беше. Петър си е една идея страхлив и жените му са го държали на повърхността.

# 651
  • Там,където се събуждам щастлива.
Гледам една от последните снимки от снимачния период и се чудя какво прави член на семейството на артист там? И задължително на снимка.
Няма лошо да виждат децата какво правят мама и тати, но е леко смешно докъде се стига с мерака за известност.

Мисля, че е било леко неуважение със зрителите в Бургас да има само двама актьора на прожекцията вчера.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 17:37 от Kalinka

# 652
Kalinka, за кого става въпрос?

# 653
Гледам една от последните снимки от снимачния период и се чудя какво прави член на семейството на артист там? И задължително на снимка.
Няма лошо да виждат децата какво правят мама и тати, но е леко смешно до къде се стига с мерака за известност.

Мисля, че е била леко неуважение със зрителите в Бургас да има само двама актьора на прожекцията вчера.
Mоже да има епизодично участие. За кого става въпрос?

# 654
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не, няма епизодично участие. Поне до тук.
Не смея да кажа, че ще кажете, че съм срещу мама и тати, което не е така. Снимката е в Инста.

# 655
И все пак тя му каза да си подкрепи хората срещу Фотев. Съвест му беше. Петър си е една идея страхлив и жените му са го държали на повърхността.
[/quote

Абсолютно съгласна. В този сезон възхищението на Илиева го подтикна да подкрепи колегите си. В предните сезони Галя и Виолета го"отрезвяваха" в много от ситуациите.
Жалко, че на изложбата  на Диана Димитрова само един колега е присъствал от сериала, може би другите са твърде заети. Димитрова е страхотна, но тоалета и е под всякаква критика. Прилича на някое диско момиче.

# 656
Аз снимката я видях, но там децата на артисти са две, а от поста ти разбирам, че само една визираш затова попитах за кого става въпрос.

Гаджето на Шопов също чат пат ходи с него на снимки, не виждам нищо лошо в това.

# 657
Захариев си е достатъчно добър човек и без Галя да му намила това-онова. Тя наистина в предния сезон доста рязко и грубо се държеше с него. По принцип я харесвам, но специално в пети сезон ми беше леко непоносима.

На мен пък ми е интересно защо само Романова (не се сещам името на актрисата) е отишла на изложбата на Диана. Никой от другите ли не е решил да я уважи?

# 658
Захариев си е достатъчно добър човек и без Галя да му намила това-онова. Тя наистина в предния сезон доста рязко и грубо се държеше с него. По принцип я харесвам, но специално в пети сезон ми беше леко непоносима.

На мен пък ми е интересно защо само Романова (не се сещам името на актрисата) е отишла на изложбата на Диана. Никой от другите ли не е решил да я уважи?

Аз исах да го кажа така, малко пренебрежително ми изглежда това отношение. Толкова пък да са заети? За Неда Спасова и Емил Марков знаем къде са били, да оправдаем и Карамазов и Вергов може би са на постановки, но чак пък всичките да са заети в този часови интервал странно ми се видя и на мен.

# 659
Обаче посланията на всички са все едно никой няма да участва, няма да се снима вече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт