С какво ви дразнят свекървите - тема 102

• 33 958
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Ама, често хората пишат тук, когато са изнервени и под влияние на емоцията и аз какво ли не съм писала за свекървата - прасе, табуретка и т.н. Joy

В оплакваческата тема е същото, че и децата го отнасят, какви са мързели, тъпанари, лъжци и какво ли не. Често се пишат нещата, които не се казват в реалността, аз не съм казвала на свекърва ми, че е прасе ... засега, но съм казвала на мъжа ми, че майка му е прасе в някои от пристъпите ми. Joy Animal Pig

# 196
Има много по-мили думи, ми научете ги бе! Гуци... Грухи... Гоги! Няма нужда да се използват грозни епитети под афект, може и с добро Laughing

# 197
Ама, често хората пишат тук, когато са изнервени и под влияние на емоцията и аз какво ли не съм писала за свекървата - прасе, табуретка и т.н. Joy

В оплакваческата тема е същото, че и децата го отнасят, какви са мързели, тъпанари, лъжци и какво ли не. Често се пишат нещата, които не се казват в реалността, аз не съм казвала на свекърва ми, че е прасе ... засега, но съм казвала на мъжа ми, че майка му е прасе в някои от пристъпите ми. Joy Animal Pig

ООО.. Аз преди да приключа отношенията си с нея, я заплаших и и обясних много точно колко е дебела, как всички проблеми и идват от алкохола, и как ако не беше толкова огромна , ще и купя метла да си лети и да почва да отслабва!
Мисля че, не ми прости никога,че на Коледа и подарих метла , с пожелания за дълго ползване Simple Smile

# 198
Така като ви чета, все повече се убеждавам, че аз съм мечтаната снахичка Simple Smile

# 199
  • MI
Честно казано прасе ми звучи с пъти по-добре от неудачник. Мързелив пък каква обида е, направо си е констатация в много случаи. Рядко съм виждала във форума такова грубо описание на съпруг, дори за свекървата рядко е толкова зле описанието. Затова й предложих ако наистина е само под влияние на хормоните да се върне, да изчете всичко, което е написала и да прецени би ли й харесало за нея така да говори мъжа й. А ако вече го прави няма какво да си говорим въобще, безнадеждно е положението. 

# 200
Redington, аз пък мисля, че с тази жена сте си се намерили... Simple Smile

# 201
Това с метлата е много добра идея, може да я използвам. Joy

Пък току виж я подпалила и отпрашила нанякъде, понякога стават чудеса ...

# 202
Close
Така като ви чета, все повече се убеждавам, че аз съм мечтаната снахичка Simple Smile

Само да вметна, това беше една седмица преди да разбера, че бебето има спона бифида, а тя ми обясняваше как ще родя дете, без ръчкички, без краченца и не знам още какво , защото за да ходя до тоалетна , през 2 дена пиех кафе и пушех по 2цигари. Тогава живеехме с ММ у тях, защото правехме ремонт. Иначе  свекървата, когато не пие е невероятен човек. За жалост след 9 сутринта, шанса да я хванеш трезва клони към 0. Та така, никога не съ се разбирала с нея,ММ се чувстваше супер неудобно пред моята майка, защото тя го  обича като нейно дете и го глези повече от мен, когато и идем на гости Pensive

# 203
Innocent
Това с метлата е много добра идея, може да я използвам. Joy

Пък току виж я подпалила и отпрашила нанякъде, понякога стават чудеса ...

Да... има го като верятност, все пак надеждата умира последна! Smiley

# 204
  • France
Чак сега осъзнавам, колко са били добри отношенията ни с бившата свекърва... 🤔

# 205
  • при късмета
Ами те не и се месят, сама си гледа детето, оправя се някак си, не звъни на майка си, като луда, а пита тук във форума. Сами си гледат домакинството. За жената семейството е, не да и се месят, а просто да знае, че има къде да отиде, ако се наложи.

За себе си, не знам, как биха се развили нещата, ако ... но определено е друг нюанса, когато наистина мъжа ти знае, че не зависиш от него 100%. Предполагам, че бихме се разделили, ако беше залитнал по глупостите на майка си. То не е късно и това да стане де ...

В началото, аз повече със сетра ми споделях разни глупости, тя ми е по-близка от майка ми, но с времето намаля тази нужда от патерица. И при мъжете е нужно време, не става от днес за утре, да се събуди нов човек. Или ще се напаснат, или не, нито ще са първите, нито последните.
Не знам къде прочете как и какво прави всеки ден. Както и за трудна бременност и преждевременно родено бебе. Или, че сами си гледат домакинството. Та тя се оплака, че мъжа ѝ е все при майка си, това противоречи на да си гледат двамата домакинството. А пък тя разчита изцяло на техните. С нищо не е по-различна от мъжа си. Той може да я обвини в абсолютно всичко, до едно, от всичко в което тя обвинява него.
Не само за жената, за всеки е хубаво е да знае, че има къде да отиде при сериозен проблем и кардинална промяна. Казва му се човешко отношение и не трябва да се проявява по пол

# 206
Прочела съм много отдавна, тя си пише през цялото време, много откровено, просто не в тази тема. Simple Smile

# 207
Според мен всякакви ситуации, в които едните родители "дават", а другите "не дават" е безумно да бъде проблем между младите. Това какво правят родителите трябва да си е тяхна работа. Пожелали - дали. Аз ако съм снаха в заможно семейство и ми се намеква да целувам ръка и да съм благодарна какво са ми дали - ами ще ми се отще. Хем съм жена. Пък за мъж не искам и да си представям.
Съгласна съм с вас и на снаха не е лесно, да я питат "Колко ти е заплатата ?" и да ти се подсмиват подигравателно.
Страх ги беше, че ще им "открадна имането". Молела съм се да фалират.Вече се поуспокоиха, че нямам намерение да се развеждаме.
Връщайки се години назад, осъзнахме, че колкото й съпругът ми да си мислеше, че не са му влияли не е така.Малко или много приказките им са давали някакво отражение на отношенията ни.
Долчи, не е лесно и на съпруга ти. Искаш да е благодарен.....предполагам е много несигурен и има за какво.
Споделяй с него, говорете си.

# 208
Съпруга и е редно да е благодарен, защото тъстовете мислят за тях, не точно заради цифрата. Все пак почивката, автомобила, това са неща за семейството, които се ползват заедно.

Защото го има и другия вариант, една стотинка да не видят и да натякват, че това е тест за мъжа и, защото е по-беден и е с нея, заради парите. Чели сме и това, в тази тема. На Ганели случая е подобен.

# 209
 Един мъж не става по-мъж като му плащат баба му и дядо му, Салсиша.
А вариантите не са само изписаните от теб, има и далеч по-добри.

Общи условия

Активация на акаунт