Прахосмукачка робот. Прочети преди да питаш! - 16-та тема

• 85 132
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
ILife са по-тънки, но съответно с по-малък контейнер и май мощност, но за последните модели не съм много сигурна дали  не са мощни. Някои от тях не са методични също, но например А8 е.
За другия модел препоръчам четене на ревютата под конкретния модел в Амазоните. Дори и с помощта на преводач, дават добър ориентир.
iLIFE 8A е мощен, висок е мисля обаче повече от 6 см, има сканираща система за систематично чистене, да контейнерчетата и батерията са по малки от на останалите, обаче под дивана върши супер работа! Както казва ММ пред дивана и ние ще си изчистим и с голямата машина, но няма да се мушкаме отдолу или всеки път да местя гарнитурата, която ми е масивна,....така, че абсолютно ме устройва новото китайче! Joy Никога под диваните не е било толкова чисто....без една прашинка! hahaha Иначе този прахоляк макар и да не се вижда се издишва...!

# 571
  • Ст.Загора
През лятото правих ремонт на хола , още не мога да си простя че не поръчах мебелите с крачета под които да минава робота . Мислите ли че някой ще ми уйдиса на акъла Sunglassesда повдигне мебелите с 10 см .

# 572
През лятото правих ремонт на хола , още не мога да си простя че не поръчах мебелите с крачета под които да минава робота . Мислите ли че някой ще ми уйдиса на акъла Sunglassesда повдигне мебелите с 10 см .
Не знам адаш, ама ако са ти плътно до земята проблем няма, прах няма да влиза отдолу!

# 573
И моят диван е нов, но аз още тогава си знаех, че едва ли ще намеря робот да минава под него. Просто не ми харесват по-високите крака. Ако си променя мнението имам опция да си поръчам само други крачета. Проверете дали това е възможно от там от където сте взели дивана.

ILife са повечето около 8 см, това с контейнера не ме притеснява.

В крайна сметка ще си взема китайчето и ще чистя с нормалната прахосмукачка под дивана. Не се замърсява толкова там, та да трябва да се чисти всеки ден

# 574
моите дивани са съвсем ниски, а румбата се пъха отдолу. не знам как го прави номера. колкото и да ги пускам роботите ... все някоя съседка ме издебва да ми се донесе на гости и да ми свари непочистено.
То не е само под , ами има и прах и други неща по масите ...
Днес даже мноооого ухае хладилника, защото мъжа ми уикенда ходи да си напазарува сирена и намерил някакъф @фромаж@ ама мирише ужас.

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 23:08 от bella_ciao

# 575
Само да отбележа, че админът в групата във фейса печели от поръчките, които правите през негови линкове и имайте едно наум, че може да ви препоръча най-изгодното за него, а не за вас. Имаше оплаквания, че се държи доста агресивно и припира хората да поръчват през негови линкове задължително. Преди насочваше само към Гиърбест и плюеше Али, сега е намерил и там търговец, от който да взема комисион и вече насочва към Али, но към неговия човек конкретно.

Зависи в коя група ако е този турчин ли касйв е да печели, но в групата която аз споделих мими манолова просто дава съвети и консултации напълно безплатно. Аз сама си поръчах моя робот и просто после споделих мнение дали съм доволна

# 576
  • София
Само да отбележа, че админът в групата във фейса печели от поръчките, които правите през негови линкове и имайте едно наум, че може да ви препоръча най-изгодното за него, а не за вас. Имаше оплаквания, че се държи доста агресивно и припира хората да поръчват през негови линкове задължително. Преди насочваше само към Гиърбест и плюеше Али, сега е намерил и там търговец, от който да взема комисион и вече насочва към Али, но към неговия човек конкретно.
И какво като печели? Върши услуги и помага на много хора. Непрекъснато дава съвети. Изобщо не се държи агресивно, добронамерен е. Ей, това българинът е страшно завистливо същество! Да не взима от Вашия джоб?

# 577
И какво като печели? Върши услуги и помага на много хора. Непрекъснато дава съвети. Изобщо не се държи агресивно, добронамерен е. Ей, това българинът е страшно завистливо същество! Да не взима от Вашия джоб?

Тъй като и аз съм една от засегнатите, ще се заема аз да отговоря.
Няма лошо, че печели, неговата комисионна е включена в цената на робота. Аз му го казах лично, след като много гаменски и нападателно се държа към мен. И сега ще обясня защо... Поръчах си робота, хареса ми цената и че идваше от европейски склад, неговата помощ беше, че исках да ми каже изрично кой е европейския склад. Усетих го , че печели като чакаше в неговия екран да се появи моята заявка и ми диктуваше настоятелно, какво да правя. А аз обичам да питам. След идването на робота ми , имах въпрос , който зададох в групата. Но това не беше одобрено от него. Каза , че ще публикува въпроса ми само ,ако си снимам робота в къщи и кача снимка. И над тази снимка трябва да обясня как той ми е помогнал и да му изкажа писмено благодарности. ИМЕННО това ме подразни, още при поръчката аз си му благодарих най-сърдечно. След като отказах да си снимам дома и да изказвам публично благодарности за неговата помощ, ме нахока и каза, че съм неблагодарница. Та това беше сблъсъкът ми с него .
Писах и в темата на Gearbest същото и това е последното ми включване по въпроса. Сега ако въпросния бизнесмен се появи, аз няма да се включвам повече с коментар. Не ми се влиза в безмислени спорове.
И за да не е чист спам поста ми, поръчах си първо поколение Шиоми , без моп, чисти страхотно, оправда очакванията ми.

# 578
Хайде още една. Да напомня, че не сме в неговата група и няма нужда да му се мазните и тук. Достатъчно е, че изисква специални благодарности и хвалебствия за съдействието, от което печели. А да напише, че последния модел Румби не струват пред Xiaomi, ами благодаря, ама не благодаря. И аз имам Xiaomi, но не мога да отрека, че Румба си имат своите качества и са доказана във времето марка. Само че господинът не печели от Румба, а агресивно си рекламира стоката, от която има печалби. Също така агресивен беше, когато казах, че предпочитам да платя малко повече, но да имам българска гаранция. Изкара ме едва ли не глупачка, защото не пазарувам от китайските сайтове (от неговите линкове, разбира се). Нямало проблем с гаранцията от китайците. Ама това, че беше писал че е изпращал робот за рекламация до Испания за 50 евро куриерски такси, леко го премълча. То вярно, че рядко се налага, ама като се наложи, тя тая такса ми излиза на стойността на българската гаранция. Така че аз го познавам като не толкова добронамерен и сърдечен, когато му се настъпят (бизнес)интересите. Иначе групата уж е за консултации. Но докато има балами, ще има и тарикати. Хайде със здраве и по-полека с квалификациите, че не възнамерявам да търпя повече разни блюдолизци да ми казват каква съм.

penny2208, коментирам групата, към която има линк на първа страница на темата.

# 579
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
С LG съм от почти 3 години и е време да сменям батерия.Споделете от къде поръчвате?

# 580
  • София
Отскоро съм с xiaomi и съм много доволна. На злобни коментари не обръщам внимание.

# 581
аз съм си с румбата и бравата и съм ок.. сега хобот ми изчисти добре прозорците и стъклените маси и витрини идеално на сухо. Стъпка 2 е да сложа препарат и течност и да ги мина на мокро. ще пиша пак.

# 582
Може ли да споделите за Бравата повече как се справя. Аз ще си взема Xiaomi, и мислех да е втората версия с моп, но съм наясно, че само го влачи след себе си, и няма е да има уау ефект от него. Та ако от Бравата сте доволни, мога да взема Xiaomi без моп и една Брава примерно.

# 583
ами на брава трябва да и се държат колелцата чисти за да не оставя следи и да и се пере парцала. иначе бърше. но то е ясно ., че преди това трябва да е добре изпрахосмучено. иначе трупа боклук.

# 584
Отдавна съм с Xiaomi и съм много доволна.

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 14:14 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт