Прахосмукачка робот. Прочети преди да питаш! - 16-та тема

• 85 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
аDream като дойде да дадеш отзиви! Hug
непременно Simple Smile))) , макар че отсега му намерих един кусур, но дано пък приятно ме изненада

# 91
  • Русе

И нещо, което ме разсмя. Като се намества на докинг станцията, си върти задника като разгонена котка, докато се намести Simple Smile

Joy Joy Joy

# 92
  • София
Привет и благодаря за новата тема,
Някой купувал ли е шиоми роборок 2 от тукашния представител бросбг?
Цената е почти същата като да поръчал от английския амазон...а и гаранцията е включена в цената.
Да се хвърлям ли?   Blush
https://brosbg.com/xiaomi-mi-robot-2-vacuum-cleaner-2-mijia-robo … ock-product-13451

И още нещо, този модел или S50?

Хубав ден и празници!  bouquet

# 93
  • Варна
Моля за помощ... така дългоочакваното ксиаоми дойде, но не мога да се оправя с приложението и не мога да го пусна. Моля за помощ от някой, който се е регистрирал. Посочих Европа в началото и нищо после....не се случва

# 94
Направих го преди два дни и дано съм полезна.
1.Създава се акаунт в сайта на xiaomi на долния линк:
https://global.account.xiaomi.com/pass/register - при мене автоматично разпозна България.
2. Качва се приложението Mi home
3. Логва се в Mi Home с акаунта, създаден преди това.
4. Добавя се устройство - трябва да стане ръчно, избира се региен Европа.
5. Свързва се роботчето с локалната мрежа у вас - трябва да се знае паролата.

По-подробно е описано на руски в един линк, който съм пуснала в ранните постовена тази тема.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 18:39 от Недоволна

# 95
Към тези, кжито имат Браава.
Дали са съвместими с 390Т?
https://www.amazon.de/bobo4818-Waschbare-FeuchttüCher-Wisch … iew_1544206444787

Не са оригинални на ай робот, но цената е повече от примамлива.

# 96
  • Варна
Недоволна, благодаря ти, получи се 😘 след толкова неуспешни опити... Обаче имам друг въпрос- колко време трябва да се зареди първоначално? Аз го пуснах ръчно да пошета малко из стаите, после светна червено и отиде да се зарежда. Но мъжа ми голям мерак да види как чисти и сега да го пускам ли, да чакам до утре ли, не знам... 😆

# 97
Изчакайте да се зареди напълно батерията. Трябва да спре да мига светлината. Даже, ако е започнало чистене, мисля, че ще продължи откъдето е спряло за зареждане.

# 98
Привет и благодаря за новата тема,
Някой купувал ли е шиоми роборок 2 от тукашния представител бросбг?
Цената е почти същата като да поръчал от английския амазон...а и гаранцията е включена в цената.
Да се хвърлям ли?   Blush
https://brosbg.com/xiaomi-mi-robot-2-vacuum-cleaner-2-mijia-robo … ock-product-13451

И още нещо, този модел или S50?

Хубав ден и празници!  bouquet
Аз купих от тях преди 1 година за почти 1000 лв. Гледам, че сега цената е паднала.
Засега съм доволна, не съм имала никакви проблеми.
Купих си от Али резервни мопове, четки, филтри, 3 виртуални стени (магнитни ленти) - доста по-евтини, отколкото в тази фирма. Все още нищо не съм сменяла, въпреки че чисти къща на 2 етажа. Единствено съм пуснала в употреба повече кърпи-мопове, защото площта за миене е голяма и ги сменям често. Малко е досадно прането на тези мопове, но се преживява.
Силно препоръчвам консумативите да се купуват от китайците, има оригинални на цени в пъти по-ниски оттук.
Успех при избора!

# 99
И аз вече да се похваля с Xiaomi mi 1генерация. Снощи го получихме, свързахме към Европа и всичко е ок с инсталацията, стана бързо, чертае карта. Преди работа бях изчистила и с мопа, въпреки това робота събра доста.... имаме и куче. ММ скептичен към робота, вече каза, че му е приятел и го хареса много.

# 100
Момичета как почиствате филтрите? Някъде четох че някой ходи до бензиностанция и ги продухва там. Аз на голямата направо под чешмата с веро или сапун го поливам и така докато не почне да тече чиста вода, после съхне и пак си го ползвах. Но сега се чудя дали е добър вариант и на тази по същия начин да го чистя.

# 101
  • Русе
Аз съм тази дето замърсява въздуха по бензиностанциите, по друг начин не чистя филтърът

# 102
Ама и аз в повечето клипчета, които изгледах за роботите, видях, че свалят филтрите, перат, сушат ги и ги слагат наново, та едва ли е грешно или се прецаква. Но не знам де.

# 103
  • Пловдив
Здравейте!
Не успявам да открия в старите теми или просто не търся правилно, но ме интересува нещо свързано с позиционирането на зареждащата станция. В инструкциите е записано, че трябва да има празно място по метър и половина от всяка страна, а отпред два метра. Дали е проблем, ако встрани е само около метър?

# 104
adoration_, няма проблем и по-малко да е разстоянието. При мен преди беше в кухнята без да е спазено разстоянието странично и си се наместваше без проблем.

Моля, дайте линк към проверен търговец на оригинални резервни филтри, четки и т.н. за Xiaomi от китайците.

Общи условия

Активация на акаунт