Прахосмукачка робот. Прочети преди да питаш! - 16-та тема

• 85 257
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
хм благодаря за предложението aDream .. нямах идея че има същия тип доставки от us .. особено за техника .. как се оправят с митниците

# 136

В тази група във ФБ помагат също

Здравейте, най-после и аз да се похваля  с ксиаоми 1 генерация. Чисти повече от очакваното. Имам някои въпроси : през колко време и как се чисти филтъра, може ли да се мие, трябва ли станцията да е постоянно включена. Някой ако има упътване на български моля да го сподели и не мога да се справя с инсталиране на приложението моля помагайте.
Задай Европа.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 06:54 от bubanka

# 137
Здравейте, роботчето ми LG hombot VR6270LVMB направи 4 години и му приключи батерията. Бихте ли ми препоръчали откъде мога да си взема нова батерия, по възможност по-евтино?

Благодаря Ви предварително!

# 138
  • Бургас
Здравейте, роботчето ми LG hombot VR6270LVMB направи 4 години и му приключи батерията. Бихте ли ми препоръчали откъде мога да си взема нова батерия, по възможност по-евтино?

Благодаря Ви предварително!
Gearbest, aliekspres, ebay, amazon - търсиш и сравняваш срок за доставка, цена и избираш най приемливото за теб

# 139
  • София
Благодаря за отговорите. Искам да я взема на изплащане и ме изкуши, това че е с 0% лихва. Ще пропусна Simple Smile
Китаэчето (Xiaomi-то) определено си заслужава. Същото в момента действа в хола. Но аз го взех от европейски склад и заедно с транспорта и застраховката за транспорта ми излезна 465 лв.

Мога ли да попитам кой е Вашия модел и кой е евросклада?  bouquet

# 140
Тъкмо днес ми донесоха моето xiaomi. Поръчах го от европейски склад, в България са неадекватно скъпи.
Сега мисля да го пусна да се зарежда и да го свържа с телефона.

# 141
Благодаря за отговорите. Искам да я взема на изплащане и ме изкуши, това че е с 0% лихва. Ще пропусна Simple Smile
Китаэчето (Xiaomi-то) определено си заслужава. Същото в момента действа в хола. Но аз го взех от европейски склад и заедно с транспорта и застраховката за транспорта ми излезна 465 лв.

Мога ли да попитам кой е Вашия модел и кой е евросклада?  bouquet
Роботчето ми е Xiaomi mi robot - първа генерация, без моп.
Ето линк
https://m.gearbest.com/robot-vacuum/pp_009816316347.html?lkid=15 … 0&wid=1640583
Избира се warehouse fast-23, това е европейски склад. В момента е малко по-скъп, но пак е на добра цена.
Задължително складът трябва да е fast- и номер след това, за да е европейски.

# 142
Роботчетата в европейския склад вече са свършили. Трябва периодично да се следи линка и цената.

# 143
Цял ден въртя днес роботчето. Е, много ми харесва. Как съм живяла без него досега, не знам. Свързах го с телефона супер лесно. Предната вечер бях чистила с една временна прахосмукачка, въпреки това роботчето събра една камара косми. Днес го пусках и в спалнята, там сме с мек мокет. В началото бях леко разочарована и скептично настроена, но и там се справи. С котка сме и винаги има какво да се събере. Официално ставам xiaomi почитател.

# 144
  • ...
Здравейте Simple Smile
Следя последните 2 теми, но всички пишете за Xiomi или Roomba, някой да има впечатления ор Rowenta? Гаранцията им е 10 години, което много ме впечатли.

Иначе фаворитите до сега са ми първата и втората генерация на Xiomi, сравнявах им показателите и освен мопа,  и перящия се филтър другите неща са им почти еднакви,  а ценово има доста голяма разлика.

какво ще кажете за тези:
https://www.gearbest.com/robot-vacuum/pp_009816316347.html?lkid= … f550f114bbb139da9

https://www.aliexpress.com/item/2018-Roborock-S50-S51-Xiaomi-MI- … .1.438f649bD6PmRV

също така не разбирам каква е разликата между 2та модела на 2рата генерация S50 и S55.

Всеки съвет ще ми е от полза. Благодаря! Simple Smile

# 145
също така не разбирам каква е разликата между 2та модела на 2рата генерация S50 и S55.
Разликата е единствено в цвета. S50 е бяла, S55 е черна имаше и с розово S51 или нещо такова.

# 146
Е как така само в цвета ?- нали първата генерация е без моп функция?

# 147
Коментирам разликата между S50 и S55 само, затова и само тази част от поста съм цитирала. И двете са втора генерация и единствената разлика помежду им е цветът им.

Разликите между първа и втора генерация мисля, че са моп, малка разлика в мощността, миещ се филтър и софтуеър (въпреки че са доста подобни между двете версии, мисля че има разлика и предполагам, ще има разлика и в поддръжката им в бъдеще). Всеки си преценява вече дали тези разлики оправдават за него разликата в цената.

# 148
По повод на филтрите на първа и втора генерагия на Xiaomi-то.
Те са взаимно заменяеми. Оригиналните резервни, които се перят, са два пъти по-скъпи от тези, които не могат да се перат. Май и другите консумативи - голямата и страничната четка също са еднакви за двете генерации.
Ровентата предполагам е хаотична, което не е за предпочитане.

# 149
Ох, защо толкова недолюбвате хаотичните, нали вършат същата работа, но малко повечко се бавят, или има и друг минус това почистване? Все пак си мисля, че ако разликата в цената е 200 надолу за хаотичните, не е кой знае какъв проблем, все пак ще си струва покупката.

Общи условия

Активация на акаунт