Прахосмукачка робот. Прочети преди да питаш! - 16-та тема

• 85 346
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
дойде ми румбата, оказа се, че е пристигнала в Бг. сега се зарежда и след малко ще има тест Wink

# 211
Здравейте,

Не съм имала прахосмукачка-робот и сега мисля да си закупя. Разнообразието е огромно, та чак не мога да реша.
Виждам, че през сайтове като алиекспрес е по-евтино и вероятно ще се насоча натам.
Бюджетът ми е ограничен- до 550 лв. като бих искала да е със висока всмукателна сила и да не чисти хаотично. Ако има и мокър моп ще е супер.
Повечето хвалят Xiaomi и  Rumba. Ще съм благодарна ако ми препоръчате.

# 212
За тези пари - Xiaomi.

# 213
До 550 лева, със систематично чистене май само първата генерация на Xiaomi може да се купи, но тя е без моп. Но пък е мощна и чисти добре - от собствен опит.
Много е важно да се поръчва от европейски склад, за да не стигне до митница. Също така да се следи за промоции, където цените падат доста.
Много добър сайт с европейски складове е gearbest.com. Моята е от там.

# 214
  • Ст.Загора
Преди седмица пристигна и моя 360 S6 Automatic Robotic Vacuum Cleaner , за сега съм доволна , вчера го пуснах и с мопа , едновременно прахосмуче и минава с мопа . Пречиства и въздуха , праха по мебелите е по малко .

# 215

Добре де, това LG тук (в линка) излиза ок. 560 лв, а доколкото разбирам, отговаря на изискванията. От предната страница една потребителка питаше за отзиви за него, но никой не я отрази. И аз се интересувам.

https://www.amazon.es/LG-VR8602RR-aspirador-programable-alfombra … +hombot&psc=1

# 216
  • Пловдив
Аз ползвам показаното LG от съвсем скоро. Доволна съм. Чисти доста добре. Останах учудена колко прах събра след почистване с обикновена прахосмукачка. Чисти перфектно и подовите первази, справя се и с преминаването през различни нива. У дома има разлика в нивата на помещенията и имах притеснения дали роботът ще може да се движи между тях. Оказаха се напразни.
Ако ви интересува нещо конкретно, питайте.
Цената е чудесна!
Аз го поръчах с директна доставка до България.

# 217
Благодаря за отговорите!
Аз попитах за систематично чистещ робот, защото прочетох коментари, че хаотично разхождащата се пропуска боклуци.
Аз имам много килими ( ниски са)  и се събират доста косми.
Адорешън, от кой сайт си поръча робота с директна доставка до БГ?

# 218
  • София
Моята е хаотична, не  пропуска боклуци, но пък и не сменя помещенията, защото има праг.

# 219
  • Пловдив
Адорешън, от кой сайт си поръча робота с директна доставка до БГ?
От испанския Амазон.

# 220
Ако ще поръчвате от испаския амазон, не знам колко ще излезне директната доставка до Бг и дали ще е сигурна. Трябва задължително да имате проследяване.
Другите варианти са с наш превозвач от Испания - има доста лоши отзиви за него, или с доставка до Германия и от там с изпитан наш превозвач (аз използвам такъв и съм много доволна).
Разгледах този робот https://www.loquieroencasa.com/robot-aspirador-lg-vr8602rr/
На испански е, но гугъл превежда прилично. Няма мобилно приложение, само дистанционно. Също няма виртуална стена, което може да се окаже проблем, ако искаме да не мине някъде. Друго, което трябва да се провери, е дали се намират и на каква цена консумативите - филтри, странични четки и основна четка.

# 221
дойде ми румбата, оказа се, че е пристигнала в Бг. сега се зарежда и след малко ще има тест Wink

да се самоцитирам - румбата чисти чудесно, макар да е хаотична. синът ми пощуря от радост, много се изкефи и цяла вечер обикаляше око нея. по едно време се умори и припадна до зарядното /румбата, не сина/, голям смях беше Wink

# 222
  • Пловдив
Директната доставка от испанския Амазон беше с UPS. Платих около 20 евро за нея. С превозвач нямаше да ми излезе кой знае колко по-евтино.
Няма мобилно приложение, да. Няма и виртуална стена. Мен обаче ме устройва. Simple Smile

# 223
ами не е толкова много 20 евро. аз платих 20 и няколко лева при онези дебили. чак се учудвам, че дойде.

# 224
  • Пловдив

[/quote]

румбата чисти чудесно
[/quote]

zenata, кой модел румба си поръча?

Общи условия

Активация на акаунт