Прахосмукачка робот. Прочети преди да питаш! - 16-та тема

• 85 187
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, наканих се и аз за робот, но сега и дилемата Irobot roomba 605 или Ilife A6 или А8 примерно? Или други идеи....
XIAOMI ROBOROCK 50

# 481
От изброените само А8 не е хаотичен май.

# 482
Да, не е ....аз го имам....много съм доволна! Има и две четки, космата и силиконова!

# 483
# 484
  • pomorie
Да, не е ....аз го имам....много съм доволна! Има и две четки, космата и силиконова!
А с килимите как се справя?

# 485
Някой да има упътване на български за NEATO D7.Ако може да ми го изпрати.

# 486
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Здравейте,

Имам LG Hom Bot Square VR64607LV от Myrobot от няколко години и см много доволна. Време е вече да му сменя четките, филтъра и батерията. Проверих в сайта, но не видях да има частите за моя модел. Можете ли да ме ориентирате къде да търся или вие откъде ги купувате?
Предварително благодаря на отзовалите се! Simple Smile

# 487
Здравейте! Simple Smile Моля да споделите ако имате информация или впечатления за Roborock Xiaowa E20?

# 488
Здравейте! Хубаво е да се чете преди да се пита, но не знам как да потърся информацията, която ме интересува, а ми е непосилно да прочета всичките теми (дори само една ми е непосилно да прочета). Та моля да помощ. Имам ilife v7splus и четката не се върти. Мога ли аз да я поправя или трябва да я нося на ремонт?

# 489
А с килимите как се справя?
Отлично, доволна съм, но аз имам само един голям килим в хола!

# 490
Е това зависи и от килима нали. Обаче никога робот не може да почисти в дълбочина.

# 491
Е това зависи и от килима нали. Обаче никога робот не може да почисти в дълбочина.
Да, вероятно не чисти в дълочина! Обикновените прахосмукачки също не почистват в дълбочина, имам немска прахосмукачка със специална четка, която разрошва килима и дърпа праха в дълбочина, с нея минавам веднъж седмично! Ето тази:
http://www.zdravdom.com/pc/259/l/BG/kobold-vk150
Между другото същата фирма имат и роботи - 1500 лв. са, но не познавам никой с такъв да ми каже дали са хубави!
http://www.zdravdom.com/pc/360/l/BG/kobold-vr200

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 13:39 от mimi.7299

# 492
  • София
Не е съвсем така. Робота - румба 886 чисти в по-голяма дълбочина от прахосмукачката която имах - Зелмер, която беше с добра всмукателна мощност. На робота двата въртящи се валяка създават вакуум и засмукват яко, след робота килимът изглежда като изпран. Е, едва ли почистването стига чак до основата, но със сигурност стига до немалка дълбочина.

# 493
Чистенето в дълбочина не зависи много от всмукателната мощност. Трябва да има турбочетка/тупалка, за да чисти в дълбочина. С тях чистенето стига до основата.

# 494
  • sofiq
Единствения килим у дома е в стаята на детето,килим на Дормео,моят робот веднъж се качва...друг път не се качва върху него,но качи ли се едвам се движи ,веднага го махам за да не изгори.
Има ли някой такъв килим и робот който да го чисти ефективно?

Общи условия

Активация на акаунт