Прахосмукачка робот. Прочети преди да питаш! - 16-та тема

• 85 183
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Чистенето в дълбочина не зависи много от всмукателната мощност. Трябва да има турбочетка/тупалка, за да чисти в дълбочина. С тях чистенето стига до основата.
Абсолютно е така....а обикновените прахосмукачки, които продават абсолютно нищо не изчистват в дълбочина!

# 496
  • София
Единствения килим у дома е в стаята на детето,килим на Дормео,моят робот веднъж се качва...друг път не се качва върху него,но качи ли се едвам се движи ,веднага го махам за да не изгори.
Има ли някой такъв килим и робот който да го чисти ефективно?

При нас също единствения килим е в детската, точно мемори килима на Дормео...чистеше го прекрасно, но с течение на времето започна да се отлепя горния му слой от мемори пяната...не е нарушен края на килима и робота се качва без проблем, но горното тънко парче е тънко и отлепено и робота започна да се мъчи леко върху него и вероятно да го засмуква между двете четки. Започнах да си мисля, че точно този килим доведе до повредата, заради която се наложи да ми сменят целия модул с тия четки. Нищо друго не е засмуквал, което би могло да доведе до това. Винаги разчиствам преди него, винаги чистя и него след употреба. Засмуквал ми е до момента само една фибичка и няколко съвсем дребни Лего частички...Спрях да го ползвам вече по този килим, заради него вадя голямата прахосмукачка и ще го заменя много скоро с друг или ще го махна изцяло, въпреки че децата си го харесват.

# 497
  • sofiq
Благодаря за отговора bouquet

Мойто роботче го взех втора употреба и е от по-старите модели, исках да видя как ще е с такъв тип прахосмукачка преди да инвестирам в нова и доста по-скъпа.Много съм доволна и започнах да проучвам каква да си взема.

Килимчето детето много го искаше и го купихме наскоро ,няма и половин година,така че няма как да го махна,ще настане голяма драма.

# 498
  • pomorie
Днес ще ми пристигне Xiaomi единичката,от това, което прочетох По-добре да не ходи по килима, че моят е с различни текстури и дължина на косъма. Ще мога ли да го огранича чрез приложението, да не ходи изобщо на килима? И кое приложение трябва да изтегля, видях различни...

# 499
  • pomorie
Инсталирах mi home, но не откривам робота, как ли не пробвах, какво ли не четох.....

# 500
Инсталирах mi home, но не откривам робота, как ли не пробвах, какво ли не четох.....
Заповядайте в групата за роботите:
https://www.facebook.com/groups/795791053941687/

# 501
  • pomorie
Заповядайте в групата за роботите:
https://www.facebook.com/groups/795791053941687/
Дааа и там питах.... И там без отговор...

# 502
  • Русе
Щом не го открива значи нещо не правиш с Хотспота.

# 503
Ето тук има описание как да се свържеш с приложението.

https://www.citytel.bg/xiaomi-mi-robot-vacuum-cleaner
Може да се сложи на първа страница на следващата тема, да е лесно за откриване, от който се интересува.

# 504
  • Бургас
Аз да питам за Xiaowa Lite C102 . Искам робот, който да не изисква инсталиране на приложение.Да има няколко режима на почистване - спираловидно, зиг заг или там както се водят. Отдолу да не е само с отворче а да има и от онази въртяща се четчица. Какво ще кажете за този модел.

# 505
  • Русе
Ама то приложението не е задължително. Просто всеки ден ти ще му натискаш копчето.
Аз съм го инсталирала на един стар тел. и даже не го знам къде е. Нагласах му първият път настройките и туй то.
А, наложи се преди два месеца да сменя турбото с по-лек режим, че да не вие толкова. Ни го следя, ни го гледам. Даже май и контейнерът му вече няма кой да изпразни.... Sad

# 506
моят Шишо не тръгва с пълен контейнер
ама приможението си е от полза-примерно да го пусна само в кухнята,след като сме вилняли,а не го искам примерно да ми шуми пред телевизора

# 507
Ама то приложението не е задължително. Просто всеки ден ти ще му натискаш копчето.
Аз съм го инсталирала на един стар тел. и даже не го знам къде е. Нагласах му първият път настройките и туй то.
А, наложи се преди два месеца да сменя турбото с по-лек режим, че да не вие толкова. Ни го следя, ни го гледам. Даже май и контейнерът му вече няма кой да изпразни.... Sad
Ели, намери си телефона и ъпдейтни софтуера на прахосмукачката. Simple Smile Още около нова година някъде след един ъпдейт забелязах, че работи чувствително по-тихо на турбо режим. Иначе и нашето приложение е на стар телефон, няма начин да го кача на моя с всички разрешения, които иска.

# 508
  • Русе
Турбото ми трябваше заради псето но то почина неочаквано преди Коледа и вече не ми трябва тоя режим. И заради това контейнерът се чисти когато Шишо изреве. Май тогава и актуалузирах..

# 509
HEEELP!
Роботът ми умря!
Работеше си румбата и в един момент спря. Нищо не свети, нищо не работи.
Сложих го на дока - нищо!
На мобилното приложение ми съобщава, че в момента чистенето е в прогрес.
Дайте съвет, не ми се ходи в сервиз!
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт