Модни консултации 36

• 59 665
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
момичета какво мислите за тези дънки?(дължината не ми е проблем; не съм и от най-високите, така че даже няма да ми стоят така)
Скрит текст:

# 16
Хммм, обикновено вечер имам идея, която търпи доста модификации сутрин.
Момичета какво мислите за тези боти..
Скрит текст:
Честно ли - тццц... формата е актуална, но кубинки + романтични цветенца + каубойска катарама = манджа с грозде.

OnDiNe - ако оставим настрани НЙС, където има всичко и никой не може да бъде шокиран; както и Сан Франциско, където местните милионери изглеждат по-зле от немските просяци; ако пропуснем и Маями, където е взрив от цвят, секс и латино вайб (много различно от нашето суперконсервативно серо-буро-коричневое битие в Североизтока), то най-шокирана съм била в Лас Вегас, където "цветът" на нацията отива да пие, играе хазарт и развратничи, съответно се нагласява за случая и аз се въртя като ветропоказател Grinning Но факт е, че не съм пътувала изключително много из страната, нашите ваканции са повечето европейски или карибско-мексикански, обусловени от факта, че си отглеждаме чудовищата сами и само 1 седмица/год ги оставяме при бабите им. Вече са малко по-големи (което изобщо не означава, че искам да ги водя с нас навсякъде), та пролетната ваканция ги замъкнахме в Югозапада (Невада, Юта, Аризона) и аз се радвах много повече от тях на невероятните национални паркове, където всеки един беше изваден от реклама на  Jack Wolfskin Simple Smile, разбира се!
Но за майтапа няколко примера, които са толкова типични, че чак не са странни:
Rihanna's Off-White x Jimmy Choo style

https://www.nydailynews.com/entertainment/celebrity-fashion-flop … gallery-1.2147383

# 17
  • София
Аз пък като гледам американски документални сериали, всички са т-шърт и бермуди. И жените даже.

# 18
  • Street of Dreams
Агент, вие в кой щат живеете? Аутфита на Риана ще бъде доста стрейндж по нашите географски ширини. Simple Smile

Дънките с бродерия на мен никак не ми харесват, именно заради бродерията - не ги възприемам.

# 19
И на мен не ми допаднаха бродериите. На по - тъмен деним сякаш ми стоят по - добре.

Fluttershy, ти ли търсеше подобно?
Скрит текст:

Постоянно си правя различни комбинации от дрехите ми наум, така че винаги имам готов аутфит, за където и да било Grinning

# 20
  • някъде под слънцето...
Не съм от организираните, При мен ежедневието е пълна скука....Черен панталон ,  риза и  черно сако. Дали, ще е черния  панталон на еди  коя си марка или на някоя друга...моделите са сходни, изчистени прави...Ризите светли, пастелни най голямата волност да са раирани.Саката черни и те като панталоните.....
Та отвярям гардероба и вземам първите, които ми попаднат.
За пътуване се приготвям в последния момент.
Имам и издънки....
За един  годишен служебен коктейл, след деловата част, се качваме с колежката да се преоблечем за официалната част   и установявам, че съм за
чорапите
Хотела "урбано" наоколо ни мол ни магазин...
Айде с такси до центъра за чорапи(добре че съм наясно къде да търся) е не бяха точно такива каквито исках, но боса с коктейлма рокля не върви, макар, че  беше пролетта.
Другата ми издънка.всъщност три само в едно пътуване с кола
Съпругът ми си ме знае и сто пъти пита взе ли паспортите.Пътуваме двамата защото тийна, вече е там.
Та пита си той и аз мрънкам, че става досаден.
Всичко ок, обаче стигаме до границата   Хърватска -Сърбия и приготвям двата паспорта....Да ама единия не е моя.Взела съм испанския на тийна(когато беше малка, я пращах само с българския).Ти да видиш? обратно 2000 км до Мадрид Абсурд.
Часа.е 20 .30  със сигурност посолството е затворено...., а и ние сме на границата...Казвам на мъжа ми, оставяш ме тук , на връщане ме прибираш.Споко няма кой да ме открадне , никой не иска  "зло куче"Stuck Out Tongue Winking Eye
Оказа се, че имало някаква споготба  между Сърбия и България и минах с лична карта, която аз винаги нося, но пък тази на съпруга ми не излиза от къщи.Не искам да мисля , ако бях объркала  паспорта на малката с неговия .
 Пристигаме ..Започвам да вадя дрехи , аксесоари, бижута ,гримове  и парфюми приготвени за сватбата(на близък за мен човек) и кутията  с чистите парфюми липсва...
Ужас..Ами сега, късе да турся парфюмите  , между които се чудех...Трагедия..

Добре, че бях взела някакви десетина! ЕДП, за двете седмици престой...Та накрая бях с аметистовта кожа на Армани

Тръгваме си .Уж  си прибрахме всички парцали на тъгване, но у дома установявам, че липсват роклите с които бяхме аз и тийна и костюма , риза и вратовръзката на съпруга ми....
Оставили сме закачалката с калъфа у майка ми...
Мама ги
изпрати по пощатата...

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 23:08 от sl

# 21
Отдавна изоставих тази порочна, за мен, практика. Не обмислям нищо от вечерта. Сутрин си пъхам задника в дънки или панталони, онези за които се сетих преди 4 дни, че са толкова меки и които точно днес, на секундата съм решила, че ще са ми най-удобни, тениска/ риза/ мек пуловер, ботуши/ кубинки/ обувки, които пак са подчинени на правилото най-удобни и съм готова. Преди това: серуми, кремове, любимата пудра, спирала, червило, парфюм, часовник, пръстени/ халка и годежен пръстен/ и воала. Скукаа!
Всичко ми отнема около 30-40 мин., серумите са виновни.
По-важно ми е да се разсъня и да си спомня майчиния език, в предходните час и половина, в компанията на двойно кафе, което ми сервира ЛМ, не мога да го правя като него. Joy

ПП. SL, представих си те без чорапи и парфюм/ ПП/... newsm47 newsm62

# 22
В работната седмица въобще не го мисля, сутринта отварям гардероба и решавам. То си е стандартно костюмчета, ризки, рокля със сако или жилетка. Взимам някое, ако има нещо да се помачакано минавам с парната ютийка на мен и газ.
Уикенда, почивки, излизания вече с удоволствие си избирам и се чудя и решавам и не бързам, може да облека две три неща докато реша.
Предварителните  решения никога не са ми се получавали, обичам да имам поне два -три варианта.

# 23
  • някъде под слънцето...
goddess,  смей се ти... ама си беше .
трагедия...отвсякъде.
За свободното врвме предпочитам дънки , тениски и пуловри.
За поводи съм по прецизна.Колкото по важен за мен е повода толкова по изпипвам нещата.
Обожавам красиви бижута....но за работа трябва да са дискретни...За свободното време трябва да се вързват с дънки.
И когато ми дойде музата мога да сложа по няколко пръстена на пръст.От тези, които са за горната и средната част на пръста и задължително пръстен на палеца.
По няколко гривни(предимно тънки кожени) и като се полея с парфюм, който да държи хирата поне на половин метър от мен съм си ОК.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 23:09 от sl

# 24
  • Street of Dreams
Еее, sl, толкова изпипана фина елегантност и накрая тоз парфюм начи... Grinning

# 25
  • някъде под слънцето...
Аметистовата кожа е парфюм , който много харесвам, но не беше точния парфюм за момента.Предизвика дизбаланс в излъчването ми, който спря да ме дразни чак на петото питие.
Таксиметровия се закашля докато ни возеше.....Joy към събитието.
За визията ми (коктейлна рокля  без презрамки перли и диаманти(е едва ли някой е рязбрал че са диаманти, защото както казваше един мой познат в зората на демокрацията, времето на дебелите ланци и масивните  мъжки пръстени: "защото да купувам пръстен с диамант , когато  го сложа   никъде няма  да  пише, че е диамант и никой няма да знае колко ми е струвал"  Това в отговор на въпроса ми , защо вместо 5 огромни масивни кичозни златни пръствна  не сложи един, но с диамант висок карат.Grinning), ръкавици до лактите, 11 см стилето нюд , огромен копринен шал с цвета на обувките и клъча.Доста се бях постарала,  дори повече от колкото за моята сватба .Или  за първия ми годишен коктейл на фирмата (за  служителите в  офисите  на територията на Испания и Португалия., когато щяха да ме награждават с някаква кристална статуетка, която се оказа чисто стъкло и е добре скрита на дъното на един шкаф, в компанията на  други такива от последващи години.
Една от друга   по -грозни.Големият шеф е мегаломан и харесва подобни снобарии.  )  .Най пододящи  бяха чистите  парфюми Хабанита(винтиж) , Пантера(винтиж) или Опиум (винтиж)
Щом влязохме в дома на младоженеца, фотографите  на агенцията наскачаха като папараци да ни снимат.....
За малко да почна да раздавам автографи Grinning
Най щастлива от ситуацията  беше тийна и позираше като модел
А аз за малко да мина за братовчедка на племенника и да се сдобия с  млад обожател Grinning

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 09:37 от sl

# 26
Обичам и чантите за сменям-за това съм измислила лек-органайзер и само него пренасям от чанта в чанта.За особени случай -коледно парти например поне седмица предварително съм набелязала 2-3 варианта сетчета,та според настроението в последния момент ги обличам.За акива случаи се съобразявам и някаква закачка с облеклото на придружаващия ме да има-например цвят блузка и негова вратовръзка или от сорта.

# 27
SL, точно защото си те знам се смея.  Wink Иначе те разбирам.
И на таксиметровия съчувствам.  Mr. Green
Аметистовата кожа си е хард, аз се омъжих окъпана в него, ама общото бяха само ръкавиците до лактите hahaha
Вярно е. Предполага различна визия, от описаната от теб.

пп. Да се оплача. Молците са изяли любимото ми бежаво, кашмирено, овърсайз палто Crossing Arms ooooh! #Cussing out

# 28
Благодаря за новата тема.  Hug

Като цяло, вечер имам в главата си представа какво ще обличам на следващия ден. Тези предварително планирани комбинации често търпят коренна промяна и реално сутрин в движение решавам какво и как.

Молците са изяли любимото ми бежаво, кашмирено, овърсайз палто Crossing Arms ooooh! #Cussing out

Изключително неприятно! Направо аз се разтроих. Крайно неприятно ми е, когато ми се прецака някоя любима дреха, тройно по- болно ми е, когато се е случило заради подобни твари.

# 29
  • някъде под слънцето...

пп. Да се оплача. Молците са изяли любимото ми бежаво, кашмирено, овърсайз палто Crossing Arms ooooh! #Cussing out
Неприярно и аз съм имала подобни изненади с кашмирени пуловри, явно сме били жертва на  молци " гастриноми".
Имах и случай , когато ми бяха съсипали една дълга плетена рокля, в която нямаше нито вълна , нито памук,  , явно са били молци "вегани." Еволюират гадовете.
От тогава ги моря с ароматизирани таблетки.
Или поливам ароматизаторите за гардероб (много съм доволна имам един(Герлен), който ми бяха подарили при покупка в парфюмерия, а другите са ми от ZaraHome пръскаш с парфюм и закачваш в гардероба.Дрехите поемат от аромата и  и деликатно ухаят)
За шкафовете  с бельо ползвам ароматизатари за шкаф на Intimissimi, тези които са с аромат на пудра.Там за сега не съм  имала поражения , а имам някое и друго  боди с кашмир,.
Като студентка си бях  купила  разкошен копринен шал , за който платих една стипендия    и после цял месец карах на кафета и солети .Когато тръгвах за насам, го дадох на сестра ми, тя милата  го запазила без да го носи.При едно ходене в България установихме, че е нападнат от молци "изтънчени гастрономи" и са го съсипали.Тоеа е причинатс , да взела мерки
молци  мутанти да не посещават шкафовете ми с бельо.

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 10:54 от sl

Общи условия

Активация на акаунт