Модни консултации 36

• 59 657
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
И аз да поискам мнение за тези боти
https://www.obuvki.bg/boti-bruno-premi-evoque-u8300x-nero-nero.html
От известно време ги гледам и им се чудя. Имат 30% намаление до края на деня.

По темата от анкетата - не обмислям дрегкте за деня, ставам и решавам. Понякога се преобличам по няколко пъти Simple Smile

# 31
на мен ми идват много груби, но аз не харесвам такива подметки ...
може би ако подметките бяха други ...
но иначе много биха си ходили с черни скини дънки

# 32
И на мен са ми малко грубички... Но пък, ако харесваш такъв тип обувки, защо не..

# 33
  • София
"Екологична кожа" за 300 лв. Да бе да!

# 34
Не ми харесват,  може да  е от възрастта, може защото и на 20 си бях консерва Smiling Imp
Защо не потърсиш някакви по-изчекнати Dr. Martens?
Виждала ли си италианските Airstep? Прекръстиха се на A.S.98, това е аутлетът им -  https://www.olipoutlet.com/en/outlet/woman/as98.html?p=3

А, сега видях мнението на Agent. Твърдо НЕ!

# 35
Еко кожа е само отгоре меката част на глезена, всичко друго е естествена кожа. 220 лв са до довечера.
Dr. Martens са ми прекалено изчистени. Simple Smile
A. S 98 не ги бях виждала, но сега разбрах от къде черпят идеи Indigo shoes в България Simple Smile

# 36
Не само черпят идеи, ами грабят с пълни шепи Innocent

# 37
  • ...край Дунава
Привет, може ли някой да ми помогне да разбера, от коя колекция/година е едно палто на Burberry?

# 38
Тези тенденции с екологичната кожа и на мен не ми се нравят, особено в по-скъпите марки.
Не ме вълнува особено кой дизайнер го е измислил, материалите, изработката  са ми също важни наред с дизайна.
За единия дизайн или подпис не ми се дава пари, ако липсват останалите детайли.

# 39
  • Пловдив
Толкова грубите боти ли са модерни в момента, че аз явно идвам малко, а може и да не е много малко 😄 задръстена

# 40
Да. Модерни са грубите подметки.

# 41
Ботите са хубави, но за по-младо краче....Grinning Моята тййнка ще им се зарадва... Аз нося също подобна подметка, но отгоре държа да са по-класически (без катарами, капси, дрънкулки).... Но всяко нещо с годините си... И разбира се със стила на обличане...Hug

# 42
  • Бургас
на мен ми идват много груби, но аз не харесвам такива подметки ...
може би ако подметките бяха други ...
но иначе много биха си ходили с черни скини дънки
На мен не ми харесват тези боти.

# 43
Здравейте, момичета!
Въпросът ми е към всички, които обичат и носят парки. Спряла съм се на тази https://www.brandalley.co.uk/15775108.html , но не мога да рзбера дали е водонепромокаема. Никъде на етикета не пише..
Благодаря предварително  bouquet

# 44
  • Street of Dreams
Парката е супер, няма начин да пропуска вода. Ако искаш да я отблъсква - за това не знам.

Ботите на мен ми харесват повече от показаните до тук с цветя. Малко са по- рокерски, но предполагам това е търсен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт