Модни консултации 36

• 59 670
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Пеоблема не е в броя на естетичните интервенции, а в "мярата".
Испанската кралица примерно е напълно тунингована от времето, когато беше журналистка, но всичко е с балансирано и с мярка.
Simple Smile Такъв смях ме напуши, потребителката, която със запомнила с размахване на бельо по форума да говори за мяра, баланс.
По нашата телевизията дават едни сериали испански - да си вадим ли изводите, че испанците са такива, защото сме го видели по тивито:smile:

# 736
  • някъде под слънцето...
zari65
много агресия  имаш натрупана .....Но ако  освобождаването и   насочено към мен те кара да се чувстваш по добре, няма проблем, не ми пречи.Давай ...
Не знам какви серили гледаш, ако са от съвременните, вероятно са отражение на действителността.
В красивото бельо няма нищо грозно Има си специализирани магазини с витринини манекени.
Голяма част от тях са в молове, където ходят и семвйства с деца. Нормалните хора, го възприемат като част от гардероба и  не извръщат възмутено глави от витрините.Влизат мерят, купуват, и не го намират  за срамно и скришно .
Много рядко   и за много кратко пускам мои снимки във форума, но никога не са били по бельо,  за това не разбирам възмущението ти
Но няма лошо, ако това те кара да се чувстваш по добре възмущавай си се.

Друг е въпроса кой какви табута си е сложил .

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 18:07 от sl

# 737
  • Mediterraneo
Точно пък Летисия за пример последните години хич не е. Определено е прекалила с интервенциите вече.

# 738
  • някъде под слънцето...
Определено има много интервенции ,  но сравнена с някоя българска фолк дива изглежа много по естествено, все още е много.далече от вида на дукесата на Алба

# 739
  • София
Зари, стъпалата са като всяка друга част на тялото, която може да се показва или не, да е красива или не. И са много малко жените, които имат хубави пръсти на краката, а не несъразмерни или странни месца. На мен, примерно, са ми много противни гадни пръсти, ако ще да са направени от про маникюрист и за мен би било по- добре да не срещам жени, показващи си ги през тънки каишчици. Ще кажеш, като не ти харесва, не гледай. Ми, старая се. Ама това важи и за теб.

# 740
  • София
Таз испанска благородничка на тези години и перо в ... да си сложи пак на нищо няма да прилича. Нормално е да е сега да е без грим и да е семпла.
Разбирам Зари65 - и около мен няма такива същества. Нито по ТВ ги виждам, нито на улицата. Работя с изключително млади хора до 25 години,  средата около мен, няма изцепки каквито "чужденките" ни вменяват.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 18:21 от Тук съм

# 741
Аз се опасявам, че дамите от чужбина са се поотдалечили от родната реалност и затова имат леко изкривена представа за вип, хай тук. За дамите, които споменават, без значение с колко средства разполагат,  обикновено се асоциира една прослойка, наречена мутренски вип и никой не взима насериозно.
Чалгата тук отдавна даде отбой и вече не е водещ еталон. Младите са много по-космополитни и извън местния манталитет, което е супер.
В държавни институции не знам къде има разголени и с дълбоки деколтета в България, дайте материал да ги разобличим. Аз съм била 7 години държавен служител и подобни волности никога не са били разрешавани, имаше си дрес код и дори средства, отпускани за закупуване на служебно облекло, което ако не е подбрано подобаващо, остава за сметка на служителя.Simple Smile

# 742
  • София
О, има има. Laughing Зависи колко са толерантни в самата институция.
За мъжете дрескодът е много по- суров, но жените често минават с доста повече провинения. И преди съм давала пример с една старичка дама пред пенсиониране може би, която се явяваше с червена дантелена рокля с деколте. Една млада колежка пък лятото често идваше с розова рокля и сандалки, а правилата гласяха: поли/рокли не по- къси от коляното в синьо, кафяво, черно, сиво. (или панталони, де) Затворени обувки. За мъжете- риза с дълъг ръкав.

# 743
  • някъде под слънцето...
Въпросната служителка видях  в община Пловдив център  през 2015.
Озадачи ме визията и, В  България последната ми работа беше държавен служител в данънчна дирекция Пловдив по времето когато Менда Стоянова вс още  беше  само   зам шеф.Имаше си строг дрес код, макар, че нямахме пряк контакт с данъкоплатци .

Щом един 14 годишен тийн успява да улови разлика, в срайлинга , значи тя  все пак съществува.
Децата са много наблюдателни.

# 744
  • София
Е в общините са пей сърце :Lol:

# 745
Сега разбирам защо много чужденци предпочитат България за живот – тук винаги можеш да минеш между капките. Laughing
Иначе съм съгласна с всички вас, имам спомени за огромни гротески във външния вид – както на простакеси, така и на интелигентни жени.
Като цяло мисля, че се избистря и у нас средата, унифицирайки се с тенденциите в така наречените цивилизовани страни – силно засилен неглиже стил и строг дрескод само на поводи и при изискване от фирмата, компанията.

# 746
Аз пък се опасявам, че много злоба се излива тук, какво се носи под дрехите и етикет в облеклото са две различни неща, който иска може и без бельо да си носи правата пола. Говорим за етикеция/ дрес код, а не какво имаме под дрехите, доколкото съм запозната, бельото не бива да се вижда.

Иначе за протокола, всеки защитава средата си. Но недоразумения, поради ред причини има и в държавни институции, липса на познания за етикеция също. Искрено се забавлявам, когато видя колежка с голо коремче, голи рамена или пола, чиято дължина е два пръста под дупето и да подчертая, все още мога да си го позволя, да не си посмислите, че завиждам, но не им е мястото в службата, освен ако не си сервитьорка, барманка, стрийптизьорка...  Работя в държавна институция. Другото, което предизвиква у мен обръщане на стомаха е маникюр, с гел лак, но ноктите толкова са израснали, че половината плочка е без лак или дълги нокти на краката, които са се извили Sick

# 747
  • Street of Dreams
Нова тема?

Там можем да продължим да си обсъждаме всеки, каквото мисли и му е кеф, но без злоба една към друга. Deal?

# 748
Simple SmileSimple Smile Злоба няма, а различно мнение, което някой не искат да приемат.
В бг по държавните институции не е ок да си показваш значи бельото, а да го показваш щом си в чужбина е ок.
Ок е да си с чорапи и бос щото си в щатите, но тук не е ок да отидеш на работа с някоя модна изцепка и е търпящо критика.

# 749
  • някъде под слънцето...
Само не ми стана ясно, как разбра, че си показвам бельото ?
И как това  би  могло да стане при панталон, закопчана  до предпоследното копче риза и сако?
Или с дънки с тениска или пуловер....
Или с коктейлна рокля до коляното.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 19:10 от sl

Общи условия

Активация на акаунт