"ДЪРЗОСТ И КРАСОТА"-тема 83: "Сагата продължава"

• 37 026
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Следващата седмица май ще бъде интересна.

Стефи ще се появи и ще си излее гнева върху Томас и Фло.
Ридж ще сключи някаква сделка, касаеща Томас и Фло, което ще доведе до голяма разправия с Брук. Ридж ще си тръгне от Брук и после подпийнал ще оплеска допълнително работите с Шона.

# 571
Брук е с Дона и Кейти и казва, че Ридж още чака от нея да се извини на Томас. Кейти и Дона считат, че на Томас не бива да му се размине и този път. Влиза Лиам и казва, че той ще се погрижи това да не се случи. (Леле мале!)
Лиам и трите сестри пият кафе и си говорят за същото. Не се доверяват на Томас. Брук се чуди какво ще стане, когато Томас излезе от болницата – той живее при Брук и Ридж, Лиам и Хоуп са в колибата наблизо.
Лиам и Брук са насаме. Лиам говори за заплахата от Томас. Ако той се върне в къщата, той и Хоуп трябва да се изнесат.

Томас е нетърпелив да го изпишат, за да продължи с живота си. Ридж го гледа особено.
Докторът се съгласява да го освободи, ако спазва стриктно предписанията му.
Санчес се появява и иска да задава въпроси за Ема Барбър.
Ридж пак се е наежил, думите на Ксандър не значат нищо, защото Томас и Ксандър не се обичали. Томас мълчи, тате пак се меси на полицията, като че ли Томас е на 5 годинки. Санчес казва, че Томас е преследвал Ема. Ридж казва, че ако Санчес иска да задава още въпроси, адвокатът му ще присъства.
Томас и Ридж остават насаме. Томас се държи като разглезеното леке, каквото е: „Можеш ли да повярваш на тоя? Каква шега!“ Ридж: „Това шега ли е за теб? Това са сериозни обвинения.“ Томас: „Мислех, че си на моя страна.“ Ридж: „Ти си ми син, но това не означава, че ще ти се размине – което си причинил на Ема, на Хоуп. Говорих с Фло. Тя каза същото дори от затвора.“ Томас го удари на молби: „Тате, имам нужда от теб. Страх ме е, тате. Може да отида в затвора. Целият живот е пред мен и това малко момче (Дъглас). Помогни ми, моля те.“ (Когато се разхождаше по без риза и тате му звънеше, не му вдигаше и разправяше, че Ридж искал да му изнася лекции.)
Ридж се чеше по брадичката, иска честен оговор от Томас – преследвал ли е Ема, избутал ли я е от пътя, той ли е отговорен. Томас си спомня вечерта. Ридж: „Кажи ми истината.“ Томас мълчи.

# 572
Много ми беше смешен Лиам вчера. Влезе с помпозно изказване за Томас, че нямало да му позволи да се измъкне. Барабар Петко с мъжете Laughing
После се кротна и заразправя как щял да се изнася с Хоуп. Simple Smile Явно това е планът срещу Томас Laughing

Тук са на седянката.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 13:36 от Elmindra

# 573
Малко дългичко се получи, така че ще сложа една част в скрит текст.

Хоуп и Лиам са в колибата. Тя казва, че е била егоистична в скръбта си и го е наранила. Той й казва, че и той е страдал. Лиам: „Може ли да ти кажа, че си най-красивото същество, което съм виждал?“ Хоуп няма нищо против. Той я обича, тя го обича, копчета се разкопчават ... После се прегръщат щастливо на дивана.

Бил е при Брук и иска справедливост.
Бил иска Брук да го пусне в гаража си, за да огледа колата на Томас. Брук казва, че вече е гледала, няма драскотина по нея. Брук не иска да сключва таен пакт с Бил зад гърба на Ридж.

Скрит текст:
Томас признава, че е преследвал Ема. Но не я е убил. Тя ускорила, той направил същото. „Тате, тя щеше да каже на Хоуп. Хоуп щеше да ме напусне.“ Ридж: ‚От всички хора тя единствена е щяла да каже.“ Томас: „Веднага отидох при Хоуп...“ Ридж: „Не ме лъжи!“
Ема загубила контрол. Томас спрял. Ридж: „Ти какво направи?! Нищо, нищо не си направил!.“ Отишъл ли е при нея? Томас мънка: „Беше твърде късно.“ Хъката-мъката и Томас призна, че изобщо не е слязъл при нея, защото било тъмно и стръмно. Не е набрал 911, не е повикал линейка, просто я е оставил там. Ридж побесня – това е още по-лошо, той е бил безразличен.
Томас: „Съжалявам.“ Ридж: „Защо се извиняваш на мен? Не аз съм този, който е загубил детето си. Или пък съм?“ Томас: „Не говори така, аз съм тук.“
Ридж: „Знаеш ли какво виждам? Виждам едно презряно човешко същество. Срамувам се, че съм ти баща.“ Томас ревна.

Томас: „Ще ме вкараш ли в затвора? Знам, че Лиам го иска. А и Хоуп ме мрази. Ами Дъглас?“
Ридж: „А, сега си се загрижил за Дъглас. Беше ли те грижа за него, когато планираше да избягаш с хеликоптер? Грижа те е за него, когато искаш да направи нещо за теб. Като да предложи на Хоуп.“

Томас: „Когато искам нещо, го искам твърде много.“
Ридж: „Винаги си имал всичко. Беше обичан. Никога не съм те изоставял“ Томас подсмърча: „Искам да бъда щастлив. Никога не съм знаел какво е това.“ Ридж: „И да нараняваш другите ти доставя радост?“ Иска да знае има ли още нещо.

Томас обяснява, че бил направил, което е най-добре за всички. „Ти ми каза да бъда с Хоуп. Каза, че Лиам трябва да е със Стефи.“ Ридж: „А, значи аз съм виновен?“
Ридж: „Приключи ли със самосъжалението?“

И след всичко това Ридж му каза, че му е син, всичко ще се оправи. Прегърнаха се, Томас реве.
(Голям рев падна. Както имаме една приказка: "Га яде кифтетата ни рива“).

# 574
Добре че си ти Elmindra,че така благодарение на теб съм в час с новите епизоди...А все пак следях сериала преди....Я моля те напиши две думи за Тейлър...?Има ли нещо ново при нея..Мерси предварително...Беше ми р следното...При първата си поява стана ясно че Др.Тейлър Хейс е един от най-добрите онколози..И беше лекуващ лекар на Карълайн//Джоана Джонсън///....По късно стана ясно че Тейлър е психиатър....По едно време се говореше че е теоретик психолог...Абе луда работа.....Ма пък може да има три специалности....Хехехех

# 575
Аз само за първите две специалности си спомням.
Откъде не знаеш какво се случва с нея? Тя е лесна, напоследък почти я няма.

Най-интересното при нея беше, че се призна за виновна за стрелбата по Бил. След като Бил преспа със Стефи, Ридж за нищо на света не искаше да признае, че е било по взаимно съгласие. Обадил се е на Тейлър. Дълго време имаше много заподозрени за стрелбата, но тя най-накрая си призна на Бил. Той не повдигна обвинения заради Стефи и Тейлър уж се лекуваше. Ту се появява при Стефи, ту  изчезваа някъде си.
Имаше един много досаден епизод с нея (описах го доста подробно по-назад). Беше след като Томас се върна от НЙ и Хоуп беше загубила бебето. Разговорът беше с Ридж и тя го убеждаваше, че Стефи трябва да е сЛиам, а Томас с Хоуп - емблематичната фраза "Дете без майка и майка без дете" се появи тогава. Даже се хвърли да целува Ридж, ама толкова.
Преди това се появи и въпросния Рийз, той се увърташе около Тейлър, целуна я един, два, три пъти. Разбра, че тя има пари и че Стефи иска да осинови дете. И набързо стъкми плана с Бет. Тейлър плати с готовност (парите бяха в куфар). После уж замина със Стефи в Париж. И после се разбра, че отишла в Африка.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 21:55 от Elmindra

# 576
Специално за KREITAN:

Сватбата на Лиам и Хоуп
(Преди около година)

Скрит текст:

PS   Последователността на събитията с Тейлър (вчера се получи малко объркано):
1. Тейлър се появява неочаквано и си признава за стрелбата (причината за стрелбата - Бил се е възползвал от Стефи). Бил не повдига обвинения.
2. Тейлър посещава Стефи, докато тя е бременна, и ходи на терапия.
3. Тейлър отива на сватбата на Хоуп и Лиам като гост на Стефи (резултатът е по-горе Simple Smile )
4. Тейлър се запознава с Рийз, много му се оплаква как Брук й е откраднала Ридж, а сега и Хоуп е откраднала Лиам. Рийз проявява лек романтичен интерес към нея и разбира, че тя има пари и т.н.
5. Рийз продава бебето на Тейлър за 250 K (50 K отиват при съучастницата Фло, но тя си мълчи за тях).
Тейлър заминава със Стефи, Кели и Фийби/Бет за Париж.
6. Тейлър отива в Африка.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 14:24 от Elmindra

# 577
Много мерси!;Много готино..Тейлър се мисли за яка и взе торта и "оцапа""Брук...Ама незнае че да изплаши Брук е все едно на стара курва среден пръст да показваш...Ситуацията е много се нажежи..Ама накрая и Тейлърца и Брук отидаха при младите...Ех пак ще го гледам...

# 578
Шона и Фло в затвора. Фло казва, че го заслужава, Томас също заслужава да е в затвора. Шона обещава, че ще направи нещо, не знае какво, но ще измъкне Фло.

Санчес иска да се види с Ридж.
Ридж казва на Санчес, че Томас е допуснал грешки, но не е нарушил закона. Санчес иска Ридж да разбере, че думата му не е достатъчна.
Санчес се надява, че Томас наистина не е нарушил закона. Решили са да приключат случая с Ема Барбър, заащото не са намерили доказателства. Няма доказателства по колата, момичето било пращало съобщения, явно това е причината за инцидента. (Което не е вярно, тя държеше телефона, но се отказа и го остави. Чак след това Томас я застигна.)
Ридж изведнъж грейна, дори се усмихва: „Страхотни новини. Защо тогава искахте да ме видите?“
Санчес: „Заради Фло Фултън.“ Ридж иска тя да е в затвора, Санчес обяснява, че всички обвинения ще отпаднат и тя може да бъде освободена същия ден.
Санчес казва, че Фло е помогнала много за случая с Рийз. Ридж иска и двамата да са в затвора.
Санчес казва още, че се говори за сделка.
Санчес обяснява, че Форестър вече са имали много скандали. Иска Ридж да знае, че има и други възможности. Ако има процес срещу Фло, всичко за Томас ще излезе наяве. Ридж може да направи нещата по-лесни за сина си.
Ридж: „Казвате, че това може да е добре за Томас? Ако Фло излезе от затвора?“
Санчес: „Федералните искат сделка.“ Излиза от стаята и оставя Ридж да си помисли.
Шона дочува и влиза при Ридж, иска да знае каква е тая сделка. Моли го, ако е в неговата власт, нека освободи дъщеря й.“

Скрит текст:
Стефи е при Томас: „Слушай ме внимателно, слушай какво причини на сестра си.“  
Томас й благодари, че е дошла, не е мислел, че ще го направи.
Стефи е била ужасена, когато разбрала, че Томас е паднал. Но не могла да го посети преди да е била уверена, че той е добре, за да може Томас да чуе всяка вдна дума, която тя ще му каже.

Томас иска да обясни. Стефи не иска никакви извинения. Томас иска тя да знае през какво е преминал и защо. Той обича Хоуп от много години. Сестра му не вярва някога да е обичал. Томас пак изкарва картата с Дъглас, който се нуждаел от майка. И той не знаел какво да прави, ама се опитал да оправи нещата, а и нейното семейство също.
Искал Лиам да бъде с нея, Кели и Фийби.
Стефи: „Това не е Фийби, това е Бет! Трябваше да ми кажеш веднага! Това е отвратително! Ти си отвратителен, Томас!“ Томас: „Защото исках сестра ми да е щастлива? Затова го направих.“ И двамата знаели какво е да загубят сестра. (Почва да хленчи.)
Томас е искал да й даде нейна собствена Фийби. Иска тя да му прости.
Томас: „Знам, че не заслужавам прошка, но те моля да ми простиш. Като брат.“
Стефи: „Като брат? Какво не е наред с теб? Хоуп и Лиам преминаха през ада. Ти можеше да отнемеш болката им. Ти използва сина си. Ти манипулира чувствата му. Ти си му баща. Размахваше го като примамка пред Хоуп.“
Томас: „Той се нуждаеше от майка. Видях възможност да му дам майка.“
Стефи се разплаква: „Остави ме да отглеждам бебе, което е откраднато.
„Кели е толкова объркана заради теб Томас. Защото беше егоист.“ Не знае защо сестра й я няма, защо не живее повече с тях и баща й не с тях.

Стефи: ‚Никога няма да забрая това. Никога няма да ти простя!“
Томас и той циври. (Много е добър в това.)

Стефи: „ Ти ме предаде. Доволна съм, че дойдох. Доволна съм, че погледнах в лъжливите ти очи. Прекрачи границата, Томас. Не знам дали повече ще мога да стоя в една стая с теб. Но ще оцелея. Хоуп, Лиам, аз и момичетата ще продължим. Ще продължим без теб.“
И излезе от стаята. Томас стои разплакан.

# 579
Скучен епизод, няма много за разказване.

Дъглас си рисува и пита къде е баща му, дълго време го е нямало. (Там са и Кейти, и Дона.) Брук казва, че е на почивка. Дъглас пита дали баща му е бил лош. Брук казва, че той има много неща да премисли, праща Дъглас в колибата да види Бет.
И после трите си говорят за Томас, за Дъглас, за Ридж и т.н.

Стефи е при Фло. Фло се, радва, че Стефи е дошла. Стефи й казва, че не е дошла, за да се сближават. Фло съжалява, трябвало е да каже по-рано, сама не можела да си прости, не очаква Стефи да й прости. (Малко е разочароващо, защото Стефи е просто тъжна, дори не се развика.)
Стефи й казва, че е отвратителна, ама поне Фло ще е в затвора. (Тате обаче си е наумил друго.)

Шона продължава да моли Ридж. Дъра, дъра, не млъква. Санчес идва да пита Ридж какво е решил. Ридж гледа строго, ама се съгласява. Не го прави за Фло, а за сина си. Шона продължава да говори, мъчително е.
Фло ще бъде освободена и плещи, че не го заслужавала, Ридж й казва, че не го заслужава. Фло е много благодарна. Извеждат я.
Шона продължава да дрънка благодарности, даже прегърна Ридж.

А, още нещо. Шона каза, че не знае как, ама ще намери начин да се отплати на Ридж.
Според спойлърите още тази седмица ще му се отплати. Laughing

Последна редакция: вт, 10 сеп 2019, 22:27 от Elmindra

# 580
Няколко бележки за събития от последните епизоди, за които всеки дългогодишен зрител на ДиК знае, че не трябва да се главоболи много, защото файда няма. Това е Форестърланд, където дори законите на физиката са различни.

1) Ридж и Скотланд Ярд
Имаше май само две претупани сцени по темата, за да не се забелязват. Ридж се обади на Скотланд Ярд и им нареди да арестуват Рийз. После оттам му докладваха, че са изпълнили нареждането. Как това е въможно, един Бел знае.
2) Фло и ФБР
Когато Фло подписа документите като „майка“ на Бет, се знаеше, че Рийз ги е изфабрикувал.
В затвора Санчес измрънка пред Фло за някаква престъпна мрежа за нелегални документи и я попита дали ще съдейства. После заяви на Ридж, че Фло е съдействала много и федералните искат сделка в замяна на информация.
Фло няма никаква информация и се е срещала само с Рийз. Ама вече е свободна и може да погне Уайат отново.
3) Пак Ридж
Защо Санчес се държи като лакей, а Ридж може да решава кой ще стои в затвора и кой не, нямам идея. Това дори Стефани не го можеше.

PS Ако никой няма да стои в затвора, да освобождават Дийкън. Стига с тия двойни стандарти. Simple Smile

# 581
Няколко бележки за събития от последните епизоди, за които всеки дългогодишен зрител на ДиК знае, че не трябва да се главоболи много, защото файда няма. Това е Форестърланд, където дори законите на физиката са различни.
...........
PS Ако никой няма да стои в затвора, да освобождават Дийкън. Стига с тия двойни стандарти. Simple Smile

Много ме развеселиха забележките !

# 582
Много ме развеселиха забележките !
Драго ми е, че има някаква полза от гледането. Flowers Hibiscus
Ама за Дийкън съм сериозна. Другите се изпотрепаха, а той от висене по затвора една магария не може да свърши.  Стрелнал два пъти по Куин, за да я сплаши, нея куршум не я лови. А и тя се опита да го убие.

Днешният епизод пак е драматичен, трябва да вкарат някой комичен елемент скоро.

Шона и Фло са в стария апартамент на Рийз и са скучни (както обикновено). Шона убеждава Фло, че всички ще й простят. (Сега не се знае колко време ще повтарят едно и също – Фло се чувства виновна, Щона я убеждава, че всичко ще е наред. Фло не трябвало да се отказва от Уайат.)

Уайат се прави,че работи, влиза Сали.  Малко лигавщини, Сали можела да го гледа цял ден. Но Сали иска да го карат бавно, още не е забравила как я е зарязал заради Фло.
Уайат иска Сали да се премести обратно при него, но Сали още не е готова. Моли Уайат да е търпелив и си тръгва. (Браво на Сали. Ако Уайат продължава да скача от една на друга с тая скорост, ще започнат да се застъпват.)
Оффф, пристига Фло. Казва на Уайат, че е свободна, ще сътрудничи за по-голям случай. Пак се жалва.

Ридж казва на Брук, че Томас е изписан. Санчес го повикал, за да говорят за Фло, която също е освободена днес. Брук повдига вежди и е стъписана, че Ридж е можел да каже „Не“ на Санчес, ама не го е направил. Как е могъл да допусне това, като знае какво е причинила Фло на тях, а и на Стефи. Ридж й казва за сделката и че това е бил единственият начин да помогне на Томас. Брук му казва, че Томас не се нуждае от закрила, той трябва да плати. Брук не може да повярва. Скандалът се разгаря. Основен приоритет за Ридж е Томас, трябва да му помогнат. За Брук има други приоритети – Хоуп, Бет и Дъглас. Брук няма да допусне Томас да влезе в къщата и животът да продължи все едно нищо не се е случило.
Започват да спорят и за Дъглас. Брук счита, че за Дъглас е по-добре да е далеч от Томас, докато той не докаже, че е стабилен и може да му се вярва. Много пъти е прощавала на Томас, ама не и този път. Ридж си знае едно – Томас е допуснал грешка и се нуждае от помощ. Томас, Томас, Томас.
Брук е опаковала нещата на Томас. Няма да го приеме в къщата. Ридж джавка, че Томас жевее там.
Ридж: „Той ти прости, че го бутна от скалата.“
Брук е извън себе си: „Не мога да повярвам, че го казваш. Това беше инцидент!“ Брук ще направи всичко, за да защити Дъглас.
Ридж я гледа вбесен (май е забравил, че искаше да скрие от Томас, че има син. Щеше да го отглежда като собствен син.)

# 583
https://www.youtube.com/watch?v=oEX1ixbwPUg
 епизодът докато не са го махнали

Най сетне дядо Рич показа мнение и трвърдост срещу баба Брук, че тя така го беше принизила и обезличила този човек, че не под чехъл, а не знам под какво беше хахах

# 584
Всъщност къде живеят Брук и Ридж ? В къщата на Брук ли ? Ако е така, не виждам как ще натресат и Томас там ,

Общи условия

Активация на акаунт