Бурчин Терзиоолу - Куршум /Kurşun Misc Gun След Пойраз: нови проекти и изяви на актьорите # 9

• 42 917
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Заповядайте, момичета. Simple Smile

PushpinСлед смъртта на 5 човека в гимназия Кючуккапъ, 12А се намира в много лошо състояние, но учителят Акиф започва преподаването на новият урок. Въпросът: Кой сложи видеото в раницата на Мевсим?
Атеш признава своята вина, но не обяснява причината, поради която го е направил. Кого се опитва да защити Атеш, криейки причината за постъпката си?
Зейнеп е изписана от болницата. В главата ѝ се въртят много въпроси свързани с Акиф. Тя отива в полицейският участък за да говори с Йълмаз и започва свое разследване.
Ще може ли Зейнеп да направи нещо за да спаси 12 А от ръцете на Акиф Ердем?
Pushpin

Зейнеп ще продължава да ни трови нервите Neutral Face

# 691
Ради, Hug Hug Hug

Уффф, тая Зейнеп...
Като се замисля, нормално е човек с някаква амнезия  да рови в  миналото си, но заради актрисата не мога да харесам този образ и това си е.
А не се знае дали пък няма да излезе в нещо права.

Според мене Атеш прикрива приятелката на Руя( Гизем ли беше), защото е влюбен в нея.
Тя все още ми е супер подозрителна.
Имам чувството, че не ѝ е чиста работата.

# 692
Ради Hug мерси. Flowers Bouquet
Пепелче, а дали Зейнеп наистина не си спомня Thinking Дали пък не лъже за да прикрие вината си?
В един коментар прочетох, че в оригинала приятелката на Акиф  е психично болна Rolling Eyes
Не знам дали е вярно и дали и тук няма да излезе нещо такова.

https://www.fox.com.tr/Ogretmen/tanitimlar

# 693

Зейнеп: Какво знаете?
Комисарят: Не ви разбирам.
Зейнеп: Акиф Ердем е годеникът ми. Но аз помня, че той ме блъсна. Ясно е какъв е. Той не е добър човек.
Комисарят: Не знам дали той ви е блъснал, но това, че е лош е вярно.
Зейнеп: Моля?
Акиф: Зейнеп?
Зейнеп: Сгодени ли бяхме?
Акиф: Да.
Зейнеп:  Аз обичах ли те? Т.е. как така съм те обичала? Не разбирам, не си спомням.
Акиф: Ще си спомниш.
Зейнеп:  Ако правиш това заради мен, не го прави.  Пусни онези деца. Моля те, недей. Не го прави, Акиф.

Оф, момичета съвсем се обърках  кой кой е и какви са мотивите му. Не знам какво да мисля.
Гизем да крие нещо и Атеш да я предпазва с мълчанието си Rolling Eyes Възможно е.
Зейнеп да върти номера с амнезията Rolling Eyes и това е логично. Спомня си някак избирателно и целенасочено. Ако  е ревнувала Акиф от Рюя, това би било мотив да е настроена и срещу двамата.
Възможно е и Селин да крие нещо. За момента е твърде прикрита.
Ако имам повече свободно време ще  потърся повече информация какво се случва в оригинала.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 23:17 от _Radi

# 694
Ради, много съм любопитна наистина как е в оригинала.
И да видим турците как ще го представят обаче.

Инче,  не изключвам и това-  З. да се прави на умряла лисица. 😀

# 695
  • София
Привет!
Ради, Инче, Пепелче, благодаря ви за  постовете!
Аз също съм много озадачена и объркана от това което ще се случи в 4-ти епизод. Ясно ми е само, че тази Зейнеп ще бъде злата сила. Спомня ли си или не? Лъже безобразно. Ако си спомня, че Акиф е годеника й, как може да не си спомня, че двамата са се обичали. Помни, че той я е блъснал, помни, че той е лош човек - лъжкиня.  Ох, тази наистина ще бъде злия демон - дано не съм права, защото по всичко личи, че Акиф я обича и много ще страда.  
Чакам с нетърпение 4-ти епизод и 4-я урок на учителя.
Тургут жив и невредим, както и другите пет - уж убити.

Всичко добро ви желая. Бъдете здрави и до скоро.

# 696
Ради, Нина, Пепел от рози Revolving Hearts прочетох всичко, което сте писали с огромно удоволствие.
Страхотна компания се заформи покрай този интересен сериал.
Четвърти епизод се очертава много интересен. Чакам го с огромно нетърпение.
Понеже не мога да запомня всички имена  на героите, слагам нещо полезно. Ето кой кой е в сериала Stuck Out Tongue
    Akif (İlker Kaleli)      

Zeynep (Ceren Moray)

Скрит текст:
    Taner (Serhat Kılıç)

Gizem (Afra Saraçoğlu)

Yılmaz Komiser (Serkan Keskin)

Metin (Şerif Erol)

Ateş (Ramazan Demir)

Rüya (Doğa Özüm)

Tuğrul (Efekan Can)

Mevsim (Elif Ceren Balıkçı)

Selin (Bensu Uğur)

Mine (Göksu Melek Ulucan)

Nil (Ezgi Gör)

Çetin (Can Bartu Aslan)

Salih (Ömer Furkan Eroğlan)
[/spoiler]

Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles

П.п. Благодарности на момичетата, превеждащи Пазителя  
Първи еп. с бг превод

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 14:06 от Inna_Hristova

# 697
Привет Heart Eyes
Включвам се с нещо интересно и много позитивно. Итервюто на Бурчин за списание Elele, на което попаднах съвсем случайно и не мога да не споделя с вас, момичета. Приятно четене  Hug Hug Hug

Репортаж на Филиз Шереф

След толкова години актьорски опит, до колко професионално се чувствате, когато стартирате нов сериал? Все още ли изпитвате чувства като тревожност и безпокойство?

Вълнувам се толкова, колкото някой, който за първи път стъпва на снимачната площадка. Професионализмът винаги се усеща, но сякаш по аматьорски, гледам на снимачната площадка. С усещането, че все още има какво да  науча - така започвам всяка работа. Първо опитвам да открия героинята си и да се  приспособя. Страховете  и вълнението не ме оставят на мира, докато хората не заобичат и  не приемат жената, която играя.
Тогава си казвам „Предполагам, че се получи“  и продължавам да полагам още повече  усилия за да не ги разочаровам.

Кой според вас е най-важният фактор, който прави един сериал успешен в наши дни?

Мисля, че сценарият е на първо място. Но не е достатъчно само той да е добър. Това е взаимосвързана верига. Актьорите, екипът, денят на излъчване, всичко това води до успех. Начинът, по който се разказва историята е много важен. Важно е например, актьорът  да повярва и да се припознае в света на своя герой, костюмите, местата, на които се снима.
Всичко това е  като едно магично заклинание, което никога не бихме могли да назовем.
 Но синхронът между  тези неща ни прави щастливи по време на снмките и свързва публиката с историята, излъчвана на екрана.

Ако влезете в стая с всички героини, които сте играла преди, коя бихте прегърнали първо? Коя от тях ви липсва най-много?

Щом вляза в стаята, бих потърсила добра  приятелка. Надеждна, забавна, жената, с която не можеш да скучаеш, тази, която гледа на живота с усмихнати очи въпреки всичко ... Тази, на чието рамо можеш да се облегнеш без страх ... Разбира се, моята  скъпа Дениз (Милост), ще я прегърна силно и  ще я целуна. После  ще хвана за ръка Дениз и ще отида при  най-прекрасната Айшегюл на света (Пойраз Карайел). С почит и преклонение ще прегърна и нея. Тя ни показа какво означава истинска любов. После трите заедно ще отидем при Азад (Езел). Всички тези героини са толкова чувствителни, но и толкова силни. Някои от тях нямат майка, други баща, всички те се борят с трудностите в живота. Но всички са специални. Бих казала, че това, което имат е преходно като снега. Заедно с тях ще изтичаме при Рюя. (Hakan Muhafız) за да ни научи да сме силни и непреклонни. Тя би ни разказала колко трудно е да си безсмъртен. Може би заедно бихме седнали на брега на морето за да се потопим в тази тиха шизофрения.

Къде и как се виждате в актьорски план? Имате ли мечти за бъдещето? Колко близо сте до тях?

Обичам работата си и най-важното - много я уважавам. Имам късмета да имам професия, с която се занимавам от детството си и с удоволствие работя през всеки нов ден. Вярвам, че мечтите имат чудодейно действие във всички области на живота. Винаги съм имала мечти от първия момент, когато започнах в този бизнес. Разбира се, имам по една нова мечта всеки ден. Виждайки, че те се случват, това ме мотивира още повече и съм благодарна на  живота. Когато една моя мечта се сбъдне, започва моето пътуване към нови мечти.

Живеем в един свят, който сами сме си създали. Бихте ли ни разказали малко за света, който сте създали за себе си, и в който сте в момента? Какво е мястото ви в него,  кое е най-ценното ... Какъв свят искахте да установите за себе си и успяхте ли?

Имам дом, в който цари спокойствие. Понякога мога да не излизам от него с дни. В него съм подбрала всичко - от завесите до столовете,  от масата до чашите. И разбира се, хората, които допускам в него, са внимателно подбрани.
Имам чудесни приятели, на които разчитам и които ме защитават. Имам професия, която дори да е трудна, аз обожавам.  Когато се гледам в огледалото сутрин, виждам човек, който обича  възрастта си.
Би било разочароващо да мечтая да съм някой друг и да не мога да го постигна. Затова съм много щастлива в моя собствен свят.
Дали има сълзи и тъга? Разбира се, че има. Давам им време да отминат и после ги отпращам. Забавлявам се, пътувам, ям, пия, не се самонаказвам със прекалени амбиции за повече. Това носи неудовлетворение и нещастие да си със самия себе си.
Имам и някои ценности, които няма да се променят в този свят. Съвест, съпричастност, състрадание ...Боря се за нещата, в които вярвам, не се подчинявам и пречупвам пред никого, държа на честните отношения. Това са нещата, които много ме интересуват, ценностите, които ме правят мен самата. Без тях светът, който сама си създадох не може да бъде толкова красив.

Кои са думите, които най-добре ви описват?

Състрадателна, честна, верен и добър приятел.

В живота на всеки има период на просветление,  в който човек  осъзнава и преосмисля важни приоритети.

Имали ли сте  такъв период на просветление?

Няколко пъти. Например след големи загуби. Първо изживяваш болката си, после виждаш, че не си умрял от тази болка и тя не е по-силна от теб. Проглеждаш и нещата, сякаш се променят. Направих радикална промяна в живота си. Започнах всичко от нулата. Точно когато си казах: „Всичко свърши, сега как ще бъда отново щастлива?“, пред мен се отвориха нови врати и ново щастие. Не обърнах гръб на възможностите. Прегърнах още по-силно хората, които обичам. Оцених себе си, оцених живота си.

Къде поставяте късметът  в живота ви?

Мисля, че е точно по средата. Но късметът не идва сам, необходимо е да го използвате. Но трябва с действията си да подкрепяме късмета. Във вселената съществува равновесие. Работя откакто се помня. Винаги се стремя към по-добро. С времето хората ми казват, имаш късмет. А дали не е награда  от съдбата? Предполагам. Никога не губя своята благодарност за това, което ми се случва. Разбира се, не се опирам само на късмет.

Как гледате на брака? Каква е “връзката” ви с него?

С него сме далечни  роднини. Преди години ми костваше доста усилия,  но винаги съм правил това, което съм искала в живота си. Хареса ми и началото, и края. Всичко е част от живота. Изхвърлих преживяванията си и продължих   да вървя по пътя си. Ако се появи някой, на когото вярвам, който ме прави щастлива, мога да се опитвам пак да подпиша. Разбира се, че и той трябва да иска това. Ако не намеря човек, чиито  убеждения и мироглед са еквивалентни на моите, ще продължа сама. Нямам проблем със самотата.
На този етап бракът за мен е формалност. Нека има любов! Тя  е достатъчна.

Какво мислите и чувствате по повод децата? Искате ли да станете майка?

Обожавам децата. Невинността и чистотата на дъщерите и синовете на приятелите ми, винаги ме зарежда. Мисля, че все още ме е страх, когато става въпрос за мое дете. Но мисля, че това е най-голямото доказателство за истинска и безпрекословна любов. Може би един ден ... Ако всички истини, в които вярвам се съберат, може би един ден ще стана майка, без да имам време да мисля, кой знае!

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 17:17 от _Radi

# 698
Ради,много ти благодаря за това интервю!
Много я обичам тази Бурчин!

И това е още от първата ми среща с нея като Дениз в Милост.
Даже и ММ много я харесваше тогава- без да гледа филма се заглеждаше в екрана, когато чуеше гласа на нейната бг дубльорка. Simple Smile

# 699
Ради, и аз благодаря за преведеното интервюто! Flowers Rose
Страхотна е тази жена! Интелигентна, талантлива, чувствителна и добросърдечна, в същото време силна и отстояваща себе си. Прекрасна е!
С каква любов говори за героините си. Личи си, че във всяка от тях е вложила частица от нея самата. Heart
От последните й интервюта имам чувството, че Илкер доста я е разочаровал.
Дано сега да е много, много щастлива. Дай Боже и  в бъдеще мечтите й да продължават да се сбъдват Hands Pray
Според мен би била прекрасна майка. Heart Eyes

От сърце и пожелавам здраво, сплотено и щастливо семейство. People Family

# 700
Привет Simple Smile
Леле, Бурчин и Зейнеп - каква прелест YumTwo HeartsTwo Hearts Two Hearts Two Hearts Yum
И аз обожавах Дениз Heart За мен беше най-прекрасната героиня в сериала.
Обещах да поровя за оригинала на Учителя. Засега гледах само няколко клипчета, защото не намирам епизодите. Но ми се струва, че до момента вървят успоредно с японската история.
Слагам го в спойлер, за да не  убия нечие любопитство към турската версия. Simple Smile

Скрит текст:

Ибуки Хираги (Масаки Суда) работи като учител по изобразително изкуство. Започва да преподава в сегашната си гимназия преди две години. Той е класен  ръководител на 12-ти А клас. 10 дни преди завършването  им, Ибуки Хираги застава пред 29-те си ученици, включително Сакура Каяно (Май Нагано) и им казва „Отсега нататък сте заложници“.
Той казва, че никой не може да си тръгне жив, освен ако не започнат да разкриват причините за самоубийството на тяхната  съученичка
.

Продължавам да имам доста неизвестни, а и не е задължително да следват стриктно историята.
Направили са страхотен избор с актьор като Илкер. Справя се перфектно като японския си колега, когото също много харесах.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 12:11 от _Radi

# 701
Много ми са смешни японците, не можеш да им разбереш възрастта и учителят изглежда даже по- млад от учениците. Simple Smile
А турците май са спазили интериора точно.

Всъщност не разбрах тази седмица ще имаме ли епизод или и те са замразили снимките?

# 702
Пепел от рози, ще имаме епизод довечера.
Ради, мерси за спойлера.
Скрит текст:
И какво от последното клипче разбирам, че Гизем (т.е. японската актриса, която играе Гизем) се влюбва в Учителя Open Mouth
Всички ученици го спасяват и той е арестуван. Гизем също става учителка Rolling Eyes А заради тази черна рокля  и болестта на Учителя... мисля, че сигурно умира Weary
А къде в цялата картинка е толкова неприятната Джерен Морай и нейната дразнеща Зейнеп?
Сега още повече се запалих по сериала Wink
Хубав ден момичета, бъдете здрави и продължавайте с интерсните постове Hands Plus1

# 703
А къде в цялата картинка е толкова неприятната Джерен Морай и нейната дразнеща Зейнеп?
Инче, и  аз това се питам, но ако намеря епизодите със сигурност ще изгледам оригинала. Всички, коментари са доста положителни и хората споделят, че е една от най-добрите азиатски драми.
Пепелче, ще имаме епизод. Не са спряли снимките.
Цитат
Öğretmen @ogretmenfoxdizi
Akif #Öğretmen'imiz öğrencilerinin güvenini kazanabilecek mi? Yeni bölümümüz bu akşam 20.00'de FOX'ta!

Ще успее ли нашият учител Акиф да спечели доверието на учениците? Новият епизод тази вечер 20.00 ч. по Фокс

# 704
Мисля, че героинята на Джерен, Зейнеп, е добавена в турската версия, защото не намерих нищо свързано с нея в японската.

Общи условия

Активация на акаунт