Бурчин Терзиоолу - Куршум /Kurşun Misc Gun След Пойраз: нови проекти и изяви на актьорите # 9

• 43 987
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Емили, може би е така. И аз не откривам нищо. Вероятно Зейнеп е добавен образ.
Ако си гледала японският сериал би ли споделила къде?

Още малко промо снимки и жокери за четвърти епизод.

Сигурна ли си, че търсиш отговорите на правилното място, Зейнеп? Учителят, тази вечер по Фокс

Ред е на Атеш да се изправи лице в лице със съвестта си

Зейнеп се опитва да си спомни миналото с Акиф. Тази вечер от 20:00ч.  в новият епизод на Учителят по Фокс тв

# 706
Все още не съм го гледала, но проверих и знам, че го има в dramacool и още много сайтове с английски субтитри, а с друго субтитри не намирам.

Емили, може би е така. И аз не откривам нищо. Вероятно Зейнеп е добавен образ.
Ако си гледала японският сериал би ли споделила къде?

# 707
Мерси, Емили.
Не гледах епизода онлайн, но хвърлих едно око в туитър. Продължават с трогателните човешки истории и невероятната актьорска игра.
Оказва се, че Атеш е подхвърлил видеото в раницата на Мевсим, защото някой му е платил. Сцената между учителя и Атеш  изглежда е била  много силна.
Ето мотивът на Атеш:
Не нося отговорност само за себе си, разбра ли? Ако бях само аз, нямаше да го направя. Но бях принуден... Трябва да се грижа за майка ми, принуден съм да се грижа за братята и сестрите ми.
Акиф: В този живот си принуден да се бориш с живота. Докато дишаш се бориш!
Ти винаги губиш, защото се отказваш да се бориш!

# 708
Здравейте, мили момичета.
Нямам търпение да излезе превода на епизода. Ако някоя от вас се добере до него, да го сподели тук Hands Pray

Рейтингът май е доста добър.
#Öğretmen
Total / 4 / 7.90
Ab / 3 / 8.52
Abc1 / 3 / 8.71

# 709
И аз моля, който намери превод на руски, да го пусне тук, че нямам търпение. Simple Smile

# 710
  • София
Здравейте, мили момичета!
Снощи не можах да гледам с руската озвучка, но сега започвам. Това е:
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456243720%2F0592d7458c19 … pl_wall_-46308288
Няма още превод с руски субтитри. Следя ги.
Благодаря за всичко което споделяте. Хубав е рейтинга. Но не намерих фрагмент за 5-та серия. Може  да го спрат и много ще се ядосвам.
Хубав ден ви желая. Бъдете здрави и до скоро.

# 711
Привет на всички
Рейтингът е чудесен, а трейлър за новият епизод наистина няма.
Явно ще имат 10 дневна пауза. Информация за Учителя и др. сериали в спойлера.
Скрит текст:
#Вавилон, #ДочьПосла, #ОднаждыВЧурурова имеют большие запасы. В случае продления отпуска,они спокойно покажут отснятые серии.
#Голубь - делает финал.
#НоваяЖизнь - премьеру могут перенести на новый сезон.
#Учитель,#ЗапретныйПлод,#Хекимоглу, #Служанки , #Плотина, #ЖестокийСтамбул - большая вероятность,что могут выйти на работу через 10 дней.
#Переулки - есть очень много эпизодов в з Перерыва не будет несмотря на отпуск команды.
#АбдульхамидПравоНаПрестол - 3 серии в запасе.
#ВставайПошли - будет идти до Рамадана.
#Ветреный, #ВставайПошли и #МафияНеМожетПравитьМиром - в настоящее время работают..

Информация от журналиста газеты Миллиет - Сина Кологлу

# 712
Явно ще имат 10 дневна пауза.

Значи след четвърти урок излизаме във ваканция Joy Ако от това зависи здравето на Илкер и екипа - подкрепям!

Скрит текст:
Бурчин и Умут май вече живеят заедно Thinking или поне прекарват карантината в дома й, защото Умут е провеждал тренировките си онлайн оттам

# 713
Инче Joy Joy Joy
Скрит текст:
Паднам от смях с коментара в ляво (Бурджу  е приятелка на Бурчин)
Написала е на Умут, че  е изяла една чиния с ориз преди тренировката за енергия Joy Joy Joy
А той май хич не страда от изолацията при Бубето като гледам колко е доволен Smiley

Един готин Али Heart Eyes

Редакция: 
NİSAN ÖĞRETMEN DİZİSİ 5.BÖLÜM NEDEN YAYINLANMADI?
Medyapım ve MF Yapım tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Şerif Erol’un yer aldığı dizinin ekrana gelecek olan 1 Nisan bölümünün yayınlanmayacağı açıklandı. Koronavirüs tedbirleri sebebiyle ekrana gelmeyecektir.
5.bölümün ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

Заради корона вируса няма да излъчат 5-ти епизод на първи април. Все още не се знае кога ще го излъчат

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 18:46 от _Radi

# 714
Ради, мерси за информацията и за Али Ил Kissing Heart
Докато чакам 5-ти еп., който се надявам да не забавят много, ще изгледам четвърти. Когато излезе руския превод и после ще мина на Пазителя.
Умут се е засмял като доволно добиче Joy Снимката му ме подсети за една от любимите ми снимки на Бурчин, която  е на същия фон

# 715
Привет, момичета.
Видях, че руския превод на четвърти епизод се бави, защото преводачите не са събрали съответната сума, която изискват за да го пуснат.
Инче, аз харесвам много и тази, която е по-скоро от личния архив на Бурчин

Нещо, което ми беше интересно да прочета за избраника на Бурчин Simple Smile

Скрит текст:
Умут Дуйгу е е роден на 9 март 1984 г. в Истанбул. Започва да спортува още когато е едва десетгодишен. Завършил е с отличие Истанбулския университет Халич, специалност Физическо възпитание и спорт. Преподава тренировки по кросфит, фитнес, бокс, кикбокс и функционални тренировки по бойни изкуства и самозащита.
Преподавал е в САЩ в Американския колеж по спортна медицина
.
Умут Дуйгу е част от лицата, които разработват и подкрепят благотворителната кампания Veloturk. Това е иниациатива, в която се организират спортни състезания по колоездене.
Целта на кампанията  е набирането на средства зa закупуване на велосипеди. Те се подаряват  на деца, живеещи в цяла Турция, чиито семейства не могат да си позволят да им купят мечтаното колело.
Мотото на кампанията "Мечтата на всяко дете е да има свое колело. Ние сме на път за да осъществим тази мечта"

Похвално! Hands Clap

# 716
А аз се чудя, защо никъде не откривам епизода...Мерси за информацията, Ради Hearts Flowers Rose
Колкото повече неща научавам за Умут, макар и задочно, толкова по-симпатичен ми става. Дано Бурчин да е много щастлива с него.

Тя пусна кратко видео, към което е написала: "Güzel günler göreceğiz güneşli günler." Nature Sunny #tb
Превод с гугъл Blush Ще видим красиви дни, слънчеви дни.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 15:00 от Inna_Hristova

# 717
Тя пусна кратко видео, към което е написала: "Güzel günler göreceğiz güneşli günler." Nature Sunny #tb
Превод с гугъл Blush Ще видим красиви дни, слънчеви дни.
Дай Боже. Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover Simple Smile

От официалната страница на сериала.
Илкер Калели, стъпка по стъпка, превръщайки се в Учителя

# 718
Абе и снимките са добро решение, но предпочитам клипчета зад кадър.
Забравих да кажа най-вече за Нинчето, че Джансу Дере щяла да участва в главната роля в нов сериал на Нетфликс. Историята е за серийна убийца на име Фатима.
Рюя и Файсал в трети сезон на Пазителя. Клипчето съдържа спойлери.

Редактирам се: Добавям саудтрака на Учителя Musical Score Notes

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 17:56 от Inna_Hristova

# 719
  • София
Здравейте, момичета!
Аз също чакам с нетърпение руските субтитри, въпреки, че с озвучката добих някаква представа. Интересен ми е сериала и ще гледам още няколко пъти епизода, но след като рускините  съберат парите. Лошото е, че ще чакаме още за другите епизоди, но какво да се прави.
Този сладур много ми харесва и очаквам още да се  появява и в другите епизоди:

Лошо завърши 4-ти епизод. Ясно е, че Акиф е болен, но и  след жестокия бой с Атеш не издържа и припадна.

Инче, благодаря за новината. Тази Джансу сега пък  серийна убийца ли ще става! Възможно е, може  да сътвори и такъв образ,  тя е талантлива. Аз четох, че на страницата на Къванч Татлъту  се е  появил нов проект за 2020-2021 г.  озаглавен „По голям от смъртта“ с партньорка  актрисата Джансу Дере. Това е историята на полицай, който служи на най-спокойния остров на земята и на който вече 39 години няма официални убийства. В деня на 40-ия рожден ден на детектива, ръководството на бюрото решава да затвори отдела за разследване на убийства като ненужно, но  в този момент - шок  появява  се мъртво тяло.  Вероятно това е друг проект, но аз ще се радвам да я гледам отново. Вероятно знаете Джансу и Бурчин са много големи приятелки.
Всичко добро ви желая и до скоро.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 18:33 от Nina NN

Общи условия

Активация на акаунт