Банята - 33 тема

• 96 485
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
За шкафовете - определено висящи, за да се бърше хубаво и лесно отдолу.
За структурата - ние взехме структура на Грое и тоалетна Tessy aquablade като капака не е със забавено падане, защото много ме дразнят. Много съм доволна. Няма ръбове, не пръска, измива се много добре и с малкия бутон. Миенето засега е много лесно. Ползваме я от седмица и половина.
Моля те, моля те, кажи дали тоалетната е или не е от "пльокащите"! Каналът ми се видя някак твърде вертикален и тесен(другото ми притеснение е да не се запушва лесно), а ни се иска да вземем точно такава. Преди време питах тук, но явно никой все още не беше ползвал, та моля за отзиви и за тези две неща.

# 121
  • In transit
За структурата - ние взехме структура на Грое и тоалетна Tessy aquablade като капака не е със забавено падане, защото много ме дразнят. Много съм доволна. Няма ръбове, не пръска, измива се много добре и с малкия бутон. Миенето засега е много лесно. Ползваме я от седмица и половина.
Моля те, моля те, кажи дали тоалетната е или не е от "пльокащите"! Каналът ми се видя някак твърде вертикален и тесен(другото ми притеснение е да не се запушва лесно), а ни се иска да вземем точно такава. Преди време питах тук, но явно никой все още не беше ползвал, та моля за отзиви и за тези две неща.
Не е от пльоскащите. Ползваме я вече няколко месеца. Не се запушва.

# 122
Трябва ли изрично да е указано в договора, че плочките не бива да се лепят на топки (кюфтета) или е логично да очакваме да ги лепят качествено?

# 123
  • София
Трябва да се лепят качествено. Но ако е включена в цената лепилото то затова ви ги лепят на топки.

# 124

И мен ме притесняваше, че канала изглежда тесен, но си е точно какъвто трябва, защото в повечето случаи изобщо не се налага ползването на четка. Не ми прави впечатление нещо да пльоска, но не съм сигурна, че знам точно какво е това пльоскане 🙂.

# 125
Трябва да се лепят качествено. Но ако е включена в цената лепилото то затова ви ги лепят на топки.
Да, включено е в цената. Но не ги искам на топки, направо не мога да ги гледам. Има и една пукната на две и така залепена, според мен е пукната, точно заради дупката отдолу. Четири кюфтета и аз мога да си сложа, искам ги както трябва да се направят, иде ми да ги разбия Sob.

# 126
Когато не е договорено стените да се шпакловат и оправят може да хванат да ги лепят на топки, или отдолу да са на гребен и после да отвори стената. Просто питайте майстора да обясни. Има толкова криви стени понякога, че няма как да се напълнят и да се чака. Не е ясно какъв е случаят при Вас.
Плочка може да извадят от кашона с микропукнатина и да не я видят. След като се лепне и лепилото почне да съхне обикновено пукнатините излизат. Имах поне 3 такива плочки в банята и по нищо не им личеше, че са пукнати.

# 127
Търся моноблок гледам, че по 100 лв има на промоция в Бриколаж на Видима и в Баухаус на Cersanit кой препоръчате вие

# 128
  • София
Вземи на Видима със странично захранване на водата.

# 129

И мен ме притесняваше, че канала изглежда тесен, но си е точно какъвто трябва, защото в повечето случаи изобщо не се налага ползването на четка. Не ми прави впечатление нещо да пльоска, но не съм сигурна, че знам точно какво е това пльоскане 🙂.
Представи си, че ъъъ... нещо в твърдо агрегатно състояние пада в тоалетната. Важно е да не вдига пръски нависоко, за да не е неприятно за ползвателя Simple Smile. А също е важно при упортебата на повечко тоалетна хартия каналът да не се запушва. За тези неща питах и благодаря за отзивите.

# 130
Здравейте! Да ми препоръчате безплатна прилична програма за планиране на баня? Вече доста си избистрих идеите, но ми се иска да ги визуализирам. Планирам да ремонтираме 1/2 банята (т.е. тоалетна само), защото сега е неугледна, и никой не иска да я ползва.  Идеите ми са да има купа върху плот (тук малко ще се поизръся). Много ми се иска и окачена тоалетна, но май май ще се простя с това желание за сметка на бюджета и леснотата. Пък това изисква повече пространство, знаете ли колко приблизително е размера на такъв куфар? Мерси за мненията предварително!

# 131
Здравейте! Да ми препоръчате безплатна прилична програма за планиране на баня? Вече доста си избистрих идеите, но ми се иска да ги визуализирам. Планирам да ремонтираме 1/2 банята (т.е. тоалетна само), защото сега е неугледна, и никой не иска да я ползва.  Идеите ми са да има купа върху плот (тук малко ще се поизръся). Много ми се иска и окачена тоалетна, но май май ще се простя с това желание за сметка на бюджета и леснотата. Пък това изисква повече пространство, знаете ли колко приблизително е размера на такъв куфар? Мерси за мненията предварително!
В единия случай имате казанче, в другия - структура. Има и слим модели структури за вграждане. Тоалетните чинии също са различно издадени напред има 49 см има и 57 см.

# 132
Здравейте, препоръчайте ми майстор за плочки 100/100 в София. Става въпрос за 80-100кв м : 2 бани и коридор. Благодаря

# 133
Понеже ме набедиха за вманиачена по хигиената, искам да ви попитам колко често миете ваната в банята си?

# 134
Кой ползва вана в днешно време? Страшно демоде...

Общи условия

Активация на акаунт