Банята - 33 тема

• 95 253
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
Някой има ли пвц шкафче под мивка, което се мокри от душ? За колко време се скапва?
Вариантът ми е 1.мивка с пиедестал и шкафче над мивката или 2. мивка с шкаф отдолу, а горе полица и огледало.
Няма да бие директно водата към шкафа, но вероятно доста ще се мокри.
С две думи търся доводи да не сложа шкаф под мивката.

Аз имам PVC шкаф под мивката и се скапа за 2 год,а има и вана и се мокреше по-малко,но все пак замина окончателно.Сложих на негово място полуботуш,че са много близо с ваната и тя беше започнала да прави мухъл.Едвам го изчистих с много търкане и препарати.Все пак да отбележа,че жилището беше давано под наем и наемателите едва ли са пазили,така,че може би 3 год живот щеше да има,но толкова.

Какво му се скапа на шкафа? Изгни ли?
На ПВЦ шкаф не виждам какво може да му стане и 20 г.освен да се развали някое чекмедже или вратичка.

# 376
Някой има ли пвц шкафче под мивка, което се мокри от душ? За колко време се скапва?
Вариантът ми е 1.мивка с пиедестал и шкафче над мивката или 2. мивка с шкаф отдолу, а горе полица и огледало.
Няма да бие директно водата към шкафа, но вероятно доста ще се мокри.
С две думи търся доводи да не сложа шкаф под мивката.

Аз имам PVC шкаф под мивката и се скапа за 2 год,а има и вана и се мокреше по-малко,но все пак замина окончателно.Сложих на негово място полуботуш,че са много близо с ваната и тя беше започнала да прави мухъл.Едвам го изчистих с много търкане и препарати.Все пак да отбележа,че жилището беше давано под наем и наемателите едва ли са пазили,така,че може би 3 год живот щеше да има,но толкова.

Какво му се скапа на шкафа? Изгни ли?
На ПВЦ шкаф не виждам какво може да му стане и 20 г.освен да се развали някое чекмедже или вратичка.

+1   И аз бих искала да разбера какво му стана на ПВЦ шкафа.

# 377
Сигурно са ръждясали пантите, те не са неръждаеми. Друго и аз се чудя.

# 378
Освен да е ПДЧ с PVC покритие,но пак би трябвало да изкара повече време.

# 379
ПВС шкаф /Гурцов/ - 8 години до душ без прегради, само пантите ръждясват, но си работят.

# 380
  • Варна
Или наемателите да са го поочукали, може да се пукне, или от горещо, цигара да речем...
В момента оправям щети от едни наематели....

# 381
Здравейте! Преди време споделих тук проекта си за баня, който не беше одобрен цветово. Но, както се коментира и по- горе всичко е въпрос на собствен вкус и тъй като банята е готова(плочките) и за мен стана много нежна и дори романтична, я споделям с вас. Успех на всички 🍀

# 382
  • София
Може ли снимки на обзавеждането.

# 383
So_GooD, банята е много хубава и цветовете са много свежи. Добре се е получило и съчетанието на плочките с цветята.

# 384
  • In transit
Здравейте може да е обсъждано но някой поръчвал ли е от този сайт https://tile.expert/en-bg/tile/Marca-Corona/4D за момента го използвам само да се ориентирам в цените защото са близко до тези на които се продават в България конкретно за едни плочки тук ми дадоха малко по-добра цена от сайта но нямам идея дали за всички ще е така. Някой ако е поръчвал може ли да сподели опит.
А поглеждала ли си колко ще ти струва доставката до България? Grinning

# 385
Не можах да намеря цените сигурно трябва да избера плочки и да ми ги сметне. Много ли е скъпо?

# 386
  • Русе
So GooD, интресна баня, много е раздвижена, за да не омръзва. Мъжът ми беше харесал такива плочки. Интересно ми е обаче вие ли си измислихте, как да са съчетани плочките или ви направиха проект?

# 387
vesssrusss, не сме го правили ние, а ни направиха в магазина 3 различни проекта, от които избрахме този. Ето снимки на проекта, от него се добива по-пълна представа, тъй като в една снимка няма как да обхвана банята :
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

От същия магазин закупихме и плочките за тоалетната - те са от същата серия, само че зелените и гладките. Също се получи страхотно (за нас) и съм много доволна от проектите. Ето я тоалетничката :
Скрит текст:

Скрит текст:

А това й е проекта :
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 14:35 от So_GooD

# 388
  • In transit
Не можах да намеря цените сигурно трябва да избера плочки и да ми ги сметне. Много ли е скъпо?
Мисля, че колкото цената на плочките беше.

# 389
Хубава зелена тоалетна, ама това бяло нещо като рафт над тоалетната чиния ми се струва напълно излишно.

Общи условия

Активация на акаунт