Имаме си вече ний бебоци, сладки ЮНСКИ мушмуроци

• 14 336
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Мале днес се улях за трети път май пиша.Но да ви питам,четох какво сте писали,но май съм малко по-различна.Значи много ме боли горе дясна гърда(незнам далио не е нерв).нямам буци,нито температура.Налях си вряла бутилка с вода и се цедях докато може,но още боли,иначе си църка както другата ,незнам на какво се дължи.а иначе и мойта си хапва за по 10-15 мин.

# 136
Мишелка - моля се всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig и скоро да си гушкаш голямата ПринЧипеса Hug
Бъди силна мила Hug

Честит РожДен дЕн Вили
Пожелавам ти много късмет, щастие и любов
Нека всеки един миг от живота ти е прекрасен

# 137
Най-накрая успях да си оправя профила и да ви представя моето бебе Божидар! newsm44
Пепитка, създадох и албумче, като ти остане време можеш да сложиш линк към него, за което предварително благодаря! smile3525
За съжаление още не мога да ви изчета Sad, за да съм в час със темата, но още съм много ошашкана от всичко покрай бебо. Но обещавам да съм по-редовна, въпреки че може да ви досадя с питанки за патила през които вече сте минали.
Вчера ни падна пъпчето newsm68, а на петия ден дарихме първата усмивка! newsm03
Само милото много ми повръща и от носа даже като фонтан и киха.
Доки ни изписа глюкоза за жълтеницата, че ни изритаха на втория ден от Шейново и сега я караме.
Но някой знае ли как се отваря тази банка, че е като за система и не знам как да я налея.

# 138
Здравейте момичета,
малко съжелявам че Тити е на адаптирано мляко и няма как да споделям вълненията ви покрай кърменето ама на мама може да носи 80Д ама кърма няма! Вчера да ви се оплача голям рев ревахме и яде на 2 часа не знам дано този път вече е наддал щото и на тая консултация ако ни кажат че не използвам заложбите му за растеж ще отида да се гръмна! Но пък аз смених лекарката така че тая дано е по-свястна поне е хомеопат! Искам да питам Кабранска от каква възраст може да се прилагат хомеопатични средства. Момичета вие ползвате ли климатици, щото ние не издържаме и го пускам но не на много ниска температура и да духа в тавана а бебето е на другия край на стаята, и също излизате ли между 10.00 и 15.00 аз не знам кое е по-добре да си седим в къщи на жегата или да сме по улиците на жегата!!!
Целувки на всички които празнуват а На Мишел не се тревожи всичко ще бъде наред!

# 139
  • Пловдив
mishel мила всички сме с теб и дано голямата ти принцеса се оправи бързо и да се прибере да ти помага с бебето.  Peace
denit аз не излизам в жегата ако не ми се налага че малчо много пищи. В къщи се къпем по начесто и стои само по памперс  #Crazy
emsy и аз се чудих за банката ама я отворихме с ножа и после я умотахме с опаковачно фолио и я държах в хладилника  newsm78 то май по друг начин няма как да стане.

# 140
Здравейте красавици!

Днес пак жега яка.... гадория. Ние се разхождаме от 9 до 12  и после в къщи на климатика настроен на 27 градуса. Бебата издържа навън на жегите , но аз не. Дай й на нея шарена сянка и е заспала здраво, а мама се поти изобилно до нея и пуфти като локомотивче:)
Мишелка - моля се всичко да е наред  Praynig
Nushinka , на мен много ми помогна Грамастан за сърната на гърдите.... много се бяха разранили.... и за 24 часа ми ги оправи. Опитай го ако не си  го пробвала вече. Аз 24 часа не кърмих ,  и се мазах с него и ме направи чисто нова:) И до сега нямам проблеми с гърдите. Обаче нямам кърма .... цедя се редовно за да стимулирам... давам и на Бъбата да суче преди всяко хранене с АМ... и мисля че малко се е увеличило количеството... колкото за имунитет има:) а и започнах да пия хомеопатичните препоръчани от Кабранска 2 пъти на ден и мисля че има ефект.
Това е от нас двечките  bouquet Лек приятен и не толкова горещ ден ви желая сладурки Joy

# 141
здравеите мами и малки муцунки! Вчера Йоана плака 5часа и падна едно носене, едни приказки-ум да ти зайде. Водих я днес на док, че искаше да я мери и му се оплаквам как не е акала от понеделник, а то кво се оказва-ми аз му я водиа насрана Sick
после си говорим за гимнастиките и аз като я хвалиа как си вдига главата и се върти от гръб по корем и обратно, а той като я слага на пелената...ми тя забива нос и не мърда. После му казвам ми тя хич не се усмихва, а тои я завъртя и тя като му се лендзи
е всичко напук правеше... #Crazy
бебешка и работа. А да ви се похваля вече тежи 4 100 , нищо че 6те направи скоро 2 месеца:о)
аиде сега да свършвам с отчета че май огладнява и почва да мрънка
целувки

# 142
Здравейте мами!
 Може ли да  кажа за банката-отгоре се отваря като бутилка олио(за др което се отваря така не  се  сештам)издарпвате халкичката.След това с преджарително купена-вазможно наи-голям размер игла и спринцовка лесно се пробива мембранката.Оставяйте иглата на банката.Аз не я  държа в хладилник-желателное  да е на тъмно.
  Иначе беба е добре-спи си спокоино въпреки жегите,хапва ту по малко ту повече,но това са бели кахъри.Иначе гърдата ми е по добре-бучката намалява-малко по малко.Имам още 8 процедури физиотерапия.Вчера се поизплаших че  Ади отказа да суче от гардата,но лекарката ми обясни че състава  на кърмата остава непроменен и причината не е в  това и да не й се давам и да настоявам да  изсъква гърдата.Проблема отпадна предполагам че е било заради жегата.
Вие по колко водичка приготвяте за денонощие и колко изпиват бебоците?Аз давам колкото и се пие-предпочитам да  хварлям подгизнали памперси,от колкото да  обезводня детето.
 Това е  от нас   bouquet
 Лек и усмихнат ден на всички
  p.s. - ние вчера за първи пат изкарахме без капки за колики  Peace може би се дължи на  чайчето.Дано продължаваме така и за напред
 целувки на бебоците.

# 143
  • в стаята
Здравейте и от нас Hug
Сега се връщаме от консултация и сме вече +400 гр. newsm44 Педито каза, че всичко е наред. Искам да питам мамите които са на адаптирано какво мляко давате? Това е от нас.
Пожелавам ви прохладен ден!

# 144
isi , аз давам milulil 1  доста ми го хвалиха , а и Бубата го папа добре. на Нутрисия също са добри .... посъветвай се с педито...

# 145
  • София
isi, аз й давам NAN. В болницата акушерките казаха, че дохранват с него бебетата, защото не получавали запек. Като се прибрахме в къщи купихме NAN и досега , вече 22 дни, нямаме проблеми, а сме само на него, без кърма.

Момичета, как сте с шевовете? Минаха ли ви? А лохиите?

# 146
Ние сме на Фризовом понеже юнака повръща всичко освен него!

# 147
Здравейте и от нас с малката Иванна Simple Smile
Влизам само да поздравя всички със събитията дето са им се случили и да им пожелая много здраве и щастие  Hug
Мишелката моля се и стискам палци всичко да мине бързо при вас и с най- голямо удоволствие се присъединявам към вашата компания за разходки в Южния парк Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Да се оплача малката от няколко дни повръща всичко по веднъж на ден незнам на какво се дължи, но ми е притеснено, а педи каза да се цедя и да й давам по 40 гр. на ядене  newsm78 Моля ви посъветвайте ме какво му е на детенцето ми  Sick

# 148
Да се оплача малката от няколко дни повръща всичко по веднъж на ден незнам на какво се дължи, но ми е притеснено, а педи каза да се цедя и да й давам по 40 гр. на ядене  newsm78 Моля ви посъветвайте ме какво му е на детенцето ми  Sick

И при нас е така (с Вики също), но за мен сега е нормално, понеже още с В. ми обясниха, че не му е затворен хранопроводния канал и за това, като поемат повече млекце - то се качва до горе и връщат всичкото количество.Не се притеснявай - скоро ще отшуми Peace

Иначе пъпчето му падна на 6-я ден и ни дари с първата си усмивчица още на 4-я ...толкова миличко ми стана Hug

Аз да се оплача, че и при МишОка коликите не ни избегнаха Tired Милото ми как се мъчи Настъпи и първият му бум на разстежа и хапва през 1 - 1.5 - 2 часа, ама здраве да е - поне през нощта се "съобразява" малко и папка на 3 часа Party

Момичета, искам да ви попитам някоя от вас ползва ли еластичен колан или гащи за стягане на корема - чудя се дали да ми пратят от Бг newsm78

# 149
Ето тук малко сайтчета за четене, докато храните малките душички да се образоваме Hug

Как да храним детето
За дечицата
За семейството  
Аз сЪм мама

Надявам се да съм била полезна Peace

Общи условия

Активация на акаунт