Имаме си вече ний бебоци, сладки ЮНСКИ мушмуроци

• 14 335
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
ДидКа,добре си си дошла пак при нас-липсваше ни...Като имаш време пиши как мина раждането и как е сега положението с тримата юнаци вкъщи-и най-вече с баткото,че при нас е весело/от голямата любов на бате ,се чудим как да опазим бебока/Ама ние решихме проблема с командировка при баба,но теб си те мисля,как ще се справяш.
 evi4 ,добре дошла и ти при юнските мами-тук винаги можеш да споделиш,ако имаш проблем и да питаш,ако нещо не ти е ясно...гарантирам,че мамите са много сладки...нали  почти 9 месеца изкарахме заедно...А и ни е се родихме в Торакс,но на 2юни-ти при кой лекар ражда?
Нушинка,няма ли начин да ти се оправят зърната или и кърмата е малко?Дано бързо се оправиш?Стискам палци!
Tatalina,витамин Д/ под формата на Деавит или Вигантол/ се дава от 20тия ден по две капки сутрин/ако не забравяш като мен-тогава може и по друго време,важното е да го дадеш/
Целувки на всички от мен и Ивчо и лека нощ!

# 121
  • Пловдив
Честит 2 месец на сладката Калина  newsm51. Момичета много бързо ми лети времето. Кога Миленка беше бременна кога роди пък и малката вече на 2 месеца  Peace да и е жива и здрава.
kabranska как изкарвате седмицата че аз вече едвам смогвам #Crazy, то жега , колики а и гладът ми идва в повече.

evi4 Добре дошла  newsm10 ще се радвам да се видим и да се запознаем
Хей Пловдивските мами кога ще си направим среща в парка. Аз с някой се виждам ама други ми се губят. Да направим едно две кръгчета на градината  newsm68 1stroller

# 122
mrancho ,точно поради жегите ти се губим..а и тия дни се виждахме с Пепита,щото тя ми е наблизо,но само да паднат температурите с поне няколко градуса и сме пак на линия..а ако кажете ще направим и нощна разходка-на мен акъъл за подобни щуротии не ми липсва а и ние още нямаме колики,но да ви видя вас дето не сте се наспали...???
А ако не се видим до края на седмицата се надявам,че поне на протеста всички ще сте на линия?Грабвайте децата и ви чакаме...Това се отнася за всички Пловдивчанки!!!

О, и да Ви се похваля,днес за пръв път оставих бебо сам при тати и злязох/ходих на зъболекар и им предложих да дойдат с мен,но имало мач и ми отказаха...та ги оставих по мъжки и положението е било толкова спокойно,че даже не ми е обадиха по телефона...то така било хубаво ,бе..само да не бях комплект с манджата и да не преливаше толкова...аз такова скитосване щях да му ударя...

# 123
Здравейте и от мен!

Честит 2 месец на малката принцеса Калина!

Честито пречистване на Стефан и Мрънчо!

Аз съм луднала съвсем. Миа плаче доста тези дни, явно преминава някаква криза в храненето, а и начални колики,...жега... По цял ден я разхождам из апартамента. На всичкото отгоре Еми ми е  болница и направо на бебето не мога да му се зарадвам и да му обръщам внимание, защото всичките ми мисли и притеснения са насочени към нея. Толкова ми е мъчно, така ми липсва и толкова се притеснявам, че не мога с думи да опиша. Сърцето ми се е свило и така ми пари под лъжичката... Помолете се за нас, по бързо всичко да мине и по-скоро да си е вкъщи при нас   Praynig Много се намъчи горкото грахче!
Ох, извинявайте, че ви занимавам с моите притеснения...
Хайде, лека нощ и целувки на всички бебоци! Hug

# 124
Мишел,моля се за вас и стискам палци,но съм сигурна че скоро ще сте си заедно.Честито пречистване на Стефан и Мранчо,и честити 2 месеца на малката Калина.Мили мами имам спешно запитване към вас.Малката Алекс спа 9 час тая вечер,но като стана сутринта към 6 и беше подуто оченцето(тия часове тя е спаа точно на тая страна).Докато я хранех оттока поспадна и сега почти няма следа,според вас на какво се дължи,случвало ли ви се е.а иначе и пъпчици имаме по личицето,явно са от жегата,мажа с крем Здраве.

# 125
Честит рожден ден на Вили 1!Знам ,че все още няма много време за форума,но ако влезе й пожелавам много здраве,любов и късмет и кротко ии послушно бебе!Здравейте и от нас!Днес май ще ни е мрънкалив ден-от сутринта ни е нещо нервно,ама май е пак от жегата-както и да го гледам ,на това ми прилича...ама и мен ме боли един зъб/вчера ходих на зъболекар,работиха ми го без упоика и сега и това гадно лекарство дето ми го сложиха.../та мама сега пие кафе,малко да и просветне пред очите.Ама след малко ако не е толкова топлоще тръгваме по улиците...дано малко ни мене киселото настроение.
Mucunka ,пъпките са от изпотяване/щом са на тая страна дето спи-при нас излизат там дето се опираме като се гушкаме за кърмене..а за очето щом се е оправило-значи е от това,че е спала на тая страна..но това с 9те часа сън...!?!?!? #Crazyми не огладня ли ,бе?
Мишел,стискаме ти палци и се молим за вас! PraynigБъди сигурна ,че всичко ще се нареди-просто се опитай да си спокойна и вярвай,че това е просто изпитание....И знай,че много хора те подкрепят и ти пращат положителната си енергия

# 126
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Здравейте от нас с Бобко

Честити 2 месеца на Калина тя вече е голям човек Hug

Чстито пречистване и на Стефко на Мрънчо  bouquet
 Добре дошла на Мишелка и ми и много мъчно че така са се стекли обстоятелствата край вас с каката Sad

Кабранска предполагам че няма начин вече защото за 1 седмица ми се разкървавяват 3 път за 2 дена почивка и цедене олеква положението и после малкия като засуче до вечерта тениските му са накапани с кръв Cry и после пак 2 дена цедене и пак същата история за което ми се струва че е кошмар вместо удоволствие #Cussing out.Така и двамата се изнервяме, а и още повече малкия е на смесено хранене аз го дохранвам с АМ и го приема добре така че най-вероятно така и ще си продължим Rolling Eyes.Приятен ден от нас ако имам време пак ще се включа Flutter

# 127
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИЛИ 1 ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И ДА ИЗПИТА МНОГО ХУБАВИ МИГОВЕ СЪС МАЛКАТА ПРИНЦЕСА

# 128
 Аз за подсичането на малкия ползвам крем Пенатен в голямата кутийка и съм много доволна нямаме никъде подсечено или дори червенко Peace

# 129
  • Den Haag
Здравейте и от мен.Засега само успявам да ви чета. Не ми остава време за нищо с бебока.Голям лакомник, кърмиме се през 3-3,30ч. като не пропускаме и нощното кърмене.  Laughing Днеска става на 1 месец.  smile3510 черпя ви по едно парче торта  newsm38.
Много ми липсвате всички.Надявам се скоро да мога по-често да съм сред вас.
Честито пречистване на малкия Стефчо Laughing
michel стискам палци принцеската по-бързо да се оправи.
Доскоро мамчета желая ви приятен ден  bouquet

# 130
Здравейте мами   bouquet
 Честит ройден ден на мама Вили да е жива и здрава и нека малкото съкровище и носи много щастие  newsm51
  Целувки на малката Калина-дано носи само радости на мама и тати  newsm03 да расте здрава и щаслива  bouquet
  На мама  michel дано има слилички и търпение да преоодолее трудния момент и скоро да може да гушка двете малки  принцеси Praynig
Ние сме добре-бебчето си спинка и папка.Вчера направихме парва разходка с количката-много и хареса-цяла нощ спинка непробудно  smile3501 мама също!  Peace Иначе аз съм по добре.В понеделник започнах физиотерапия и сега поне температура нямам.Мами не знам какво да  ви посъветвам ако и на вас се случи нещо подобно.Имам начална форма на мастит.В неделя направо се побаркахме със свеки след като дигнах 39.9 С температура.Бърза помощ,пирогов,и др наши болнични заведения отказаха да помогнат-отгоборът беше,че състоянието е нормално за кърмачка и на следващия ден да се обърна към личния лекар.Едни казват топли компреси и цедене,другите студени с лед или риванол-ЛУД ДА СТАНЕШ.Стана доста дългичко това мое писание ,но искам да ви кажа какво ми помогна най-много:една кашичка която се налага върху гърдата-равни части брашно,оцед и ракия.Налага се и се покрива с плат след като изсъхне се отмива и гърдата се изцежда.Ореолката и зърноро остават отктити без да се намазват.
 Извинявам се ако съм досадила-дано това помогне на някого(защото  аз цедих в неделя от 21 до 4.30 сутринта-без ефект).
  Целувки на всички-дано коликите и жегите не мъчат съкровищата ни толкова много!
 Лек ден от нас отиваме да папкаме!

Последна редакция: ср, 28 юни 2006, 12:35 от adi_5

# 131
Честити рожден ден на Вили!
Кабранска веднъж даже ми спа 10-11 часа.Не я будя когато иска да папка папка.Незнам за очето.Обадих се и на педятърката и тя каза студен компрес за 10 мин.Ама сега пак леко и се поду и пак спадна.Не секретира нищо от очичките(едното повече и се подува).Ще я следя и ще видим,да не би пък нещо да я е ухапало.

# 132
Здравейте и от нас с Преслава,ние засега папкаме и спинкаме,жълтеничката ни минава,обаче нещо много вяло се храним,кърмими се по 10 минути и толкова и след два часа Rolling Eyes,нещо не е лакома принцесата.Доволни ли сте от чая на хип против колики.Честит рожден ден на Вили1,много късмет и здраве,Мишелка стискаме палци и се молим всичко с вас да е наред.

# 133
  • Пловдив
Здравейте милички,

Вчера през деня както и днес до преди малко нямах нет и се бях поизнервила малко. Та сега подред да не пропусна някой.

Честито пречистване на Стефчо на Рени.
Честит 2-ри месец на малката Калина.
Честит рожден ден на Вили. Да имаш най-послушното бебче.
Мишел, миличка стискам палци и се моля Еми бързо да се оправи.

Много целувки и прегръдки от нас с Любчо   Hug

# 134
Вили, Честит рожден ден!
Пожелавам ти безкрайно щастие във вашето пораснало семейство!

Общи условия

Активация на акаунт