Имаме си вече ний бебоци, сладки ЮНСКИ мушмуроци

• 14 331
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  За коликите аз и давам еспумизан в двете вечерни хранения,когато са ни коликите.Пие се преди ядене,давам го с лъжичка.Лекарството е вкусно и си го пие с удоволствие LaughingИ с него пак има колики,които минават за около 30 мин.Аз пия чай от копър и анасон.Предните дни го давах на нея,но започна да го плюе,та сега се сменихме аз да го пия baby_neutral
  А чая от лайка в какви пропорции го даваш Tatalina?

Аз обличам бебка само с боди и в количката я завивам с чаршафче.Резервни дрешки за всеки случай ни се намират в чантата Joy

Приятни разходки следобяд....

# 166
Здравейте мили мами,

много ми липсвахте през последната една седмица. Имам толкова много да ви разказвам, но днес ни изписаха, и се чувствам адски изморена.
Целувки и доскоро!

# 167
здравейте!да ви питам моята педятърка каза да почвам да давам малко сок от ябълка или морков,настъргани и да почнем с по една лъжичка,не е ли рано?

# 168
ЗДравейте, момичета!
Благодаря ви за подкрепата и положителната енергия, която ни изпращате!  Hug
тези дни от напрежение и притеснение все не ми се пише във форума. Отдадох се на повече четене, но повече в "библиотеката". Еми е малко по-добре, вчера и направиха операция. Всичко мина благополучно. Дават и обаче силни лекарства, които коремчето и вероятно не може да приеме и днес няколко пъти повръща, затова започнаха да и ги дават венозно. Днес леко се е раздвижила, но трябва да почива поне още 24часа, което си е направо невъзможно, защото иска да тича и да играе. Ако всичко върви добре, ще остане в болницата до четвъртък, под наблюдение и после вече ще си приберем вкъщи. Дано! Важно е детенце да се оправи!

Извинявайте, че ви занимавам с моите проблеми, но имах нужда да споделя!
Много ми липсва, толкова, че чак не мога да се зарадвам достатъчно на Миа... В общи линии не съм полезна нито едно от децата си.

Mucunka, според мен е много рано да започваш със сокчетата. Прочети малко, за захранването на бебетата, още повече ако кърмиш.

TABBY , аз Миа я държа доста разголена и пак имам чуството, че и е топло. В общи линии с боди с къс ръкав или гащеризонче с къси крачоли и ръкави, а днес с боди-потник. Горе-долу колкото аз съм облечена, толкова и тя.
Може би другата седмица, след като изпишат Еми и може вече да се разхожда, ще свирна за Южния парк. Wink

Виждам, че сте обсъдили гащите за стягане. Казвайте от къде си взехте и на какви пари, че тези които бях взела вече са ми широки и май не вършат работа.

ddaannii, добре дошла отново!

# 169
Мишелка ... моите гащи ги взех от ИЛИЯНЦИ за 4 левчета.  Много съм доволна. Станаха ми големи и в неделя майка ми ще ми купи по- малки.
Муцинка ... и аз си мисля , че е рано за сокчета ... даже някои препоръчват водичка от компот , а не прясно изцедени сокове, но нали знаеш , че колкото хора толкова мнения:)

Ние сме много добре ... спинкаме папкаме ... пълниме памперса  и не ни се чува гласчето:) Аз продължавам да нямам кърма .... събирам за 24 часа 100 грама, но си и ги давам да си ги хапне ... за имунитет най - малкото .
А сега започваме да се къпеме ... чао от мен

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 21:36 от valkiria

# 170
здравейте!да ви питам моята педятърка каза да почвам да давам малко сок от ябълка или морков,настъргани и да почнем с по една лъжичка,не е ли рано?

И според мен е много рано - аз дадох за пръв път на 6 месеца и няколко дни - дотогава само кърма, водичка и чайче Peace

Мишелка, как да не си полезна - не си мисли ни най-малко такива неща Naughty
Напротив - ти си им майчица и ще видиш, че всичко ще се нареди в скоро време....бъди силна - малките имат нужда от твоята подкрепа и защита Hug Hug Hug

Валкирия - страхотна покупка - тук са около 25-30$ и ми казаха, че не вършели никаква работа  ooooh! ама аз ще си взема де Wink

# 171
 благодаря ви!  bouquet

# 172
  • Ямбол
Здравейте!
Ние от понеделник сме в къщи, но не ми остава време да пиша.Мисля, че взех да влизам в час  и ще се включвам отново.Сега започвам с интерес да ви чета.Има доста да се учим от по-големите бебоците и мамите с опит.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46462

# 173
здравеите и от нас....от доста време не сам писала,не че нямам време,ама като че ли нямам желание за компютара вече.Ние сме добре,като изключим ,че малката госпожица е голяма кривотийка(хмм..на кои ли прилича Mr. Green Mr. Green).Само на кърма сме,и папаме здраво(добре че има какво).
Целувки Hug  bouquet

# 174
Здравейте!
Днес Борислава навършва един месец!!! Hug Виртуално Ви черпя по една тортичка!!!

Мами , искам да попитам чистите ли нослетата на бебоците??? Днес ми хърка носа й много и се пробвах да му капна физиологичен разтвот и да го дръпна с аспиратора , но настана такъв рев , че направо ми накъдри косата. И сега хърка милата ... и не и е много комфортно със запушено носле Sad кажете ми моля как чистите малките сладки носчета???

# 175
Мишелка ... моите гащи ги взех от ИЛИЯНЦИ за 4 левчета.  Много съм доволна. Станаха ми големи и в неделя майка ми ще ми купи по- малки.
...

казвай, веднага, откъде по-точно, че моите струваха 24лв! за 4лв, мога да си ги сменям, докато не вляза в оргиналните размери!

# 176
Пак съм аз ....
Нямам идея какво й е на девойката днес, но не иска да спи .... само мрънка нещо
единственото нещо което помага е люлката ето тая:
добре , че я купихме иначе щях да лудна.

На вас какво ви помага в такива ситуации??

michel от ИЛИЯНЦИ , но от къде точно ... нямам идея.... сигурно където има бельо... може и по- добри  модели да има ... трябва да се види на място

# 177
valkiria, аз точно така чистя нослето на Миа. Само че, ползвам "Стеримар", който е спрей и обикновено бебка направо киха след него и изкарва всичко, което вероятно и пречи или ако не кихне с аспиратора. Е, и при нас е страшен рев! Накрая подсушавам края на ноздричката с тупферче и ако е останало, още нещо то непременно се залепило на памука.

Извинявайте, стана малко спам с тези две съобщения, но не можах да корегирам горното

И моята Миа е ужасно кисела днес, но тя май си е малко киселяче по принцип Confused

# 178
Валкирия, нашето педи, каза с физиологичен разтвор, но не го капвам, а го затоплям леко и с една от тези клечки с ограничител. Капвам от разтвара върху нея и с въртеливи движения навътре и навън. Гледам да е спокоен и се получава. Спря засега да му хърка нослето, носи киха.

И аз искам много да разбера за тези гащи, че утре може да прескочим до Илиянци, докато има кой да помага...

Последна редакция: сб, 01 юли 2006, 16:46 от emsy

# 179
Здравейте и от нас ,ние засега мируваме но докога ли Winkвас кога ви почнаха коликите и помага ли чая на хип,аз мисля да си го взема и ни изписаха капки саб симплекс,този инфакол колко струва и добър ли е.Май станаха много въпросите newsm78.Мишелка стискам палци всичко с Еми да е наред и скоро да си е в къщи,също така и бързо да  оздравява след операцията,знам какво е детето ти да е оперирарано на тази възраст,макар че при нас бяха ръчичките,пак го изкарахме тежко,така че се моля с вас всичко да е наред Praynig Praynig Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт