Имаме си вече ний бебоци, сладки ЮНСКИ мушмуроци

• 14 310
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • на брега на Дунав
Ама съм образ и аз  Mr. Green. Едва сега видях, че има темичка тук, а аз продължавам да си изливам душата при неродилите юнски мами.  Grinning Не, че е лошо да пиша и там де ама ...  Embarassed

# 196
dany_ip според мен не трябва да се притесняваш за времетраенето на кърменето. Моята педиатърка твърди, че активното хранене при кърменето е през първите 10 мин. Като бях на пробно кърмене моята беба за първите 10 мин изцока 80% от това което трябва да изпапка. Не се шашкай. Ако бебчо е гладен скоро пак ще си поиска храна. Ако ти прави хубави паузи между храненията и ти се чувства добре детето всичко е ОК. А относно пълненето на памперсите ... дори 1 на ден не е притеснително ... ако те притеснява интензитета... хапни малко сладко от рози и глеи кво става:)

# 197
dany_ip не се притеснявай че хапва само 10 мин.и мойта интензивно хапва за толкова,после се унася.Педятърката ми каза че за да разберем че едно бебе е сито е да спи 2 часа и 30 след хранене.А и нали ти пълни памперсите.За пъпчиците и мойта има такива и това е от топлото,сега тук захладня и вали и и поизчезнаха.Не се притеснявай.

# 198
Здравейте и от нас!

При мен нещата все още стоят по старият начин... Еми е в болница, а ние се гледаме вкъщи с Миа. Единствената разлика е че всеки ден стоя по няколко часа при Еми. Слагам я да спинка вечер и тогава се прибирам, а тати, гледа малката госпожица, къпе я, оправя я за сън и я "кърми"  Mr. Green Милото ми голямо момиченце е значително по-добре и живот и здраве, като и спрат венозното подаване на антибиотик, ще си я приберем вкъщи, засега това е четвъртък  Praynig След като ч изпишат от болницата, ще има рехабилитационни процедури в Банкя, но съм решила да я карам всеки ден за тях до там, но ще видим, когато му дойде времето. Благодаря ви за подкрепата!  Hug

Миа, от своя страна, е добре. Малко по-спокойна, но може би това се дължи и на факта, че аз съм по-спокойна. Папка добре, пълни пампите и спинка, плаче умерено, но доста силно. Отказва бибата, което е радостно за нея, но не мога да и запуша устата, като плаче Mr. Green

Това е от нас, по-късно може пак да се включа.
Целувки на всички мами и бебита!  Hug Hug Hug
Приятен ден!

# 199
Здравейте и от нас Heart Eyes! Днес бяхме на преглед и.... за 1 седмица сме качили 400 грама и 4 сантиметра. Доктора ни каза да намалим храненето. До сега кърмех 10мин. на едната и 10 на другата , а сега трябва само 5-6 на едната и другото да го изпомпвам и изхвърлям. Аз и преди изхвърлях , но сега ще е още повече... чуствам се като една кравичка Flutter.По цял ден само се храним и сменяме памперси и се изпомпваме. Това е за сега от нас. Мами от Пловдив... няма ли да си организираме една срещичка като поспрят дъждовете. Айде че мен вече не ме свърта в къщи.
Целувки на всички  bouquet и нека само хубави неща да се чуват тук!

# 200
Мишел, стискам палци Еми бързо да се възстанови и да сте спокойни и щастливи всички. Praynig
Исках да ви питам, избягвате ли някои хани, от менюто си , заради бебето? Доки ми каза да избягвам целулозни, но аз не знам кои са точно Embarassed.
Страхувам се да не го запека, че нещо понамали акито. Ориз мога ли да ям? Каза ми да избягвам домати и краставици, а точно в този период, това е салатата.
И още нещо, май се разболявам... Sad Боли ме гърлото, избива ме на пот, постоянно, кихам и ме боли глава. В аптеката ми, казаха че мога само чай с мед да пия, за да не навреди на бебчо. Той милия си киха още от първия ден, но се страхувам да не се разболее от мен. Cry

# 201
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Здравейте мами от нас,

Ние днес бяхме на консултация за 20 ден и сме наддали 750гр за 2 седмици и сме вече 56см иначе за първия месец сме чак на 21 на консултация понеже БЦЖ-то са ни го били доста късно в деня на изписването Tired.Много се радвам че всички сте добре  bouquet.Мишелка успокой се и така ще предадеш положителна енергия на Еми те малките деца усещат когато родителите им не са добре.Пожелавам на малката принцеска бързо възстановяване и скоро да се похвалиш че ти помага в бутането на количката в Южния парк Wink.Вили като имаш време можем да си початкаме в кю-то Party

# 202
  • Пловдив
Елисир, защо да намаляш храненето  Shocked Shocked Shocked много добре си наддава бебчо  Peace Освен това само ще си докараш хиперлактация с това непрестанно цедене. Цеди само когато усещаш напрежение в гърдите и постепенно кърмата ще се регулира според нуждите на бебчо. Още нещо - защо не замразяваш вместо да хвърляш - по-късно може да имаш нужда от запаси, пък и сега още произвеждаш   Mr. Green гъсто млекце, пълно с полезни вещества  bowuu
Емси , целулозните храни са зеле, бобови и т.н. - те могат да докарат колики на бебчо  Thinking Оризът според мои наблюдения също запича бебето (поне при нас е така) За доматите и краставиците не знам  Thinking
Мишелка, дано всичко да минава по-бързо и да си гушкаш Еми вкъщи  Hug

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 16:00 от змейковица

# 203
Здравейте мами!
Имам спешна нужда от съвет-почти след всяко хранене беба хълца-нищо не помага-нито повторно слагане  на  гардата нито  водичка.Благодаря предварително  bouquet

# 204
Съвсем нормално е да хълца,и нашата принцеса е така....тя си беше и в коремчето ми така,между другoто,на ден по 5-6 пати мин. хълцаше hahaha

# 205
Здравейте и от нас,Ади ,а мъничето уригва ли се след хранене,защото Преси не иска и след това почва да хълца,но като й дам вода се оправя.

# 206
И ние много рядко се оригваме и след това започва да хълца. До сега водичката помага.

# 207
  • Канада
Момичета,
благодаря ви за бързите отговори.Още вчера ве4ерта ги прочетох,но нямах време да пиша.Бебо има колики,давам му капки и една вода,които препоръчват тук,но милото ми слънчице спи много не спокойно и се налага да го дондуркам с часове докато заспи.Май ще го науча лошо да спи само в мен или в тати,и после................само да имаме ръце LaughingСега съм решила да го лъжа,ако може в количката да спи и да правим маневри из нас,че половината ден мина,а аз нищо друго не мога да свърша,освен да го разхождам.
Чао за сегаи до скоро!!!
Целувки!!  love001

# 208
Elisir, ама остави си го детенце да яде колкото иска.. и не ти трябва да се цедиш.. Аз изобщо не съм - а и бебо доста си папа  Mr. Green
Днеска бяхме на консултация - вече сме 5200 и 59 см  Blush Качили сме 1.900 кг и 7 см  Crazy
Ама никой нищо не ми е казал за намаляване на яденето, а и педито си знае, че квото и да ми каже, аз си правя квото си искам  Whistling
Като е само на кърма бебо няма страшно колкото и да папа - то си знае най-добре  Peace

# 209
 Здравейте и от мен в темичката с вече родените бебчовци! От няколко дни сме си в къщи, но съм толкова изтощена и напрегната след раждането, че не ми е остнало време за форумчето и пиша чак сега. Надяам се скоро нещата да се нормализират и да посвикна с новия ритъм на живот. Не съм имала още време да прочета какво сте изписали докато ме нямало, но ще го сторя тези дни. Иначе бебка вече има колики и почти постояно плаче или скимти като много се умори от плакането, даваме чайчета за сега ама май много не помагат, просто ще трябва да си почакаме да отминат гадните колики, а на мен сърцето ми се къса като го гледам как се привива милото.
Целувки от мен на всички бебчовци и мами.

Общи условия

Активация на акаунт