Имаме си вече ний бебоци, сладки ЮНСКИ мушмуроци

• 14 305
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!Ние с малката Александра сме добре,само където я мъчи тая жега,аи тия ортопедични гащи(против локсациа) я спарват.Искам да ви питам за обичите,сега на 40 дена какво се прави.Май е трябвало и при изписването да се прави нещо ,но като незнаем.Благодаря ви за отговора.

# 61
  • Пловдив
Здравейте!Ние с малката Александра сме добре,само където я мъчи тая жега,аи тия ортопедични гащи(против локсациа) я спарват.Искам да ви питам за обичите,сега на 40 дена какво се прави.Май е трябвало и при изписването да се прави нещо ,но като незнаем.Благодаря ви за отговора.

Mucunka , мила виж тук. И аз не знаех, но сайта е също много полезен  Wink

# 62
  • София
Ето и нашите снимки:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18933&AlbumId=57263
Peppita, на са в snimka.bg. Това проблем ли е за албумчето? Мога да ги кача и там, ако трябва.

# 63
  • Пловдив
Ето и нашите снимки:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18933&AlbumId=57263
Peppita, на са в snimka.bg. Това проблем ли е за албумчето? Мога да ги кача и там, ако трябва.

Готово мила, на първа страница сте  Wink

# 64
Eхо майки и бебчета!Ние със Стефи сме страшно изморени от ужасните колики. Свършиха ни спокойните дни. Аз съм скапана и през деня не мога да спя. За сега чая на ХИП не помага , ефект не виждам и от САП СИМПЛЕКС капките. Ще купя чисто семе от копър - казват по голям ефект имал. Като гледам как се мъчи това дете ми се къса душата. Дано всичко мине бързо. Ако знаете нещо дайте съвет. Еспумизан не сме вземали но ефекта май ще ч същия като САП капките
поздрави

# 65
Здравейте!И ние имаме колики,но вече нещо не и се ослажда чая на Хип и го плуе,чак с дави.Сутрин и вечер май има повече колики.Да ви питам вие режете ли ноктите на бебоците вече.

# 66
  • в стаята
Здравейте и от нас!
И нас много ни мъчат коликите уш пием капки ама май не помага Cry. Mucunka ние режем ноктите жащото са даста дълги и даже и се забиват в пръстите.
Лек дан на мамитата и бебоците!  bouquet

# 67
Здравейте и от нас!

Присъединяваме се вече към отбора на юнските бебоци! Като, че ли и Миа я започват коликите... засега са още леки, да видим по нататък. За коликите при Еми имаха ефект единствено Инфакол капките, Пиеше и чая против колики на Блевит, този на Хип не го харесваше. Сега, ще видим Миа какви предпочитания има. Пак от опита си с Еми си спомням, че и масажче на коремчето по посока на часовниковата стрелка много я успокояваше, както и затоплена кърпа на коремчето.

Желая ви приятен и спокоен ден с бебите!  Hug

# 68
ЕХО!Пиша със Стефи на ръка. таман заспи и го свие коликата и изплаче милото. сега пък купих еспумизан, по препоръка на 1 майка. от САП КАПКИТЕ ефект не видях. и още нещо - чай от анасон ми казаха, че е решението и сега направих една запарка. днес смело за 1 път изрязах ноктите на Стефи.
приятен уикенд

# 69
Здравейте!
При нас още същински колики няма,но аз давам чая на Хип вместо вода-на Иво пък много му харесва-даже го разреждам повече ,щото дневната доза не ни стига...ама и Сами ми беше такова жабче...Иначе аз съм подготвена със Инфакол,но още няма нужда-дано и да не се наложи.Mari-Anna,аз съм ги ползвала със Сами-не помагат ...само дето запичат...наистина пробвай с чай от копър или анасон/ако може и ти пии от тях-с кърмата ще стигнат и до Стефи/..има и едни капки Бейби нос,май бяха-някои мама са доволни от тях
Ноктите му ги режа още от родилния дом и сега продължавам...и пак съм цялата издрана по гърдите...

# 70
  • София
Здравейте и от мен, момичета.
Я кажете с каква ножица режете ноктите на бебоците. Аз пробвам с тази на Чико, но ми се вижда доста трудно с нея. Ноктите на моята принцеса са толкова остри, че непрекъснато има червени черти по лицето, а като реши да ми стисне гърдата (явно, за да й пусне повече мляко Simple Smile) ми идва да пищя от болка.

Иначе, тези дни развалихме режима на 3 часовото хранене - един път папа през 3, друг път през 4 часа, през нощта на 5 часа. Вече не знам как ще подредим храненията. А и забелязвам, че като се храни от лявата гърда се буди по-рано за папане - явно не й стига. Май ще трябва да започна да я храня и от двете.
Вие как кърмите?

Спокойна вечер на всички! smile3524

# 71
Здравейте мами и бебоци, влизам набързо че не знам кога ще се обади малкия пискун.
Denit, не си прави майтап с.жълтеницата. Моята Йоана е вече на месец и половина и още не е минала. Моя док изписа фенобарбитал , но понеже не можах да го намеря си я влачиме още. Много мнения има за това лекарство. На теб са ти изписали много малко количество. В случая се ползва страничното деиствие на лекарството,а именно стимулиране ензимите на черния дроб,така че да изхвърли билирубина. Това се дава на бебета по цял свят, така че няма страшно. Друг е въпроса ма да можеш да го намериша тук най-вероятно
valkiria, ние сме така със запек и се стигна така до клизма-даже и днес правихме-иначе давам за това овесена вода със захар та да я прокара-беше грешка че я спрях. от запека йоана не спря да плаче 4 часа. Ще спра до тук че пак реве...

# 72
най-сетне. Днес Йоана не спря да плаче от два досега и се жидяхме в чудо от тия проклети колики. Мира не ни дават. Вече давам и еспумизан след хранене та да видим-засега спи. Док ме посъветва да я извеждаме много вечер, когато е хладно, тъй като това 6те я успокои и 6те спи по-добре през но6та. За су4енето-нямам думи. В началото ми беше по-лесно да цедя и тогава да излизаме в парка и ето-вече не иска да су4е. Големи са хитреци-много лесно свикват с хубавото  Sick
 Е, май Laughing това е от нас , лека вечер на всички

# 73
O да, Мимик, разходките са чудесни и ние ги правим, даже смятам от утре и сутрин и вечер. на вън мирише на липи и Стефи спи като пън, всичките разходки е проспал:)Мимик, не даваш ли на Йоанка глюкоза (5 процентов разтвор). Аз редовно давам и леко се пооправя. А за жълтеницата разходката на вън+шарена сянка действа чудесно. А и в тая непоносима жега не може да се стои постоянно в къщи .Страшен задух е. Тук поне на морето подухва.
Да Кабранска, чая ще действа и на мен добре.
Момичета как сте с килата. Аз съм + 10 и се чудя какво ще правя. Дали е възможно докато кърмя да сваля. Това значи да набивам салати , което въобще не е добре за Стефи. Незнам, незнам просто незнам. Мислех си че след болницата ще съм с - 9кг, както пише в книгите, но уви само - 6 кг и останалите 10 на мен:( Мъка:(Simple SmileSimple SmileSimple Smile
лека вечер до утре

# 74
  • София
Добро утро, момичета  bouquet
Дано и денят да е добър - без болки и плач! Пожелавам го на всички.

Мари-Анна, аз с раждането свалих около 10 кг. и ми остават още 6. Мисля, че с кърменето (което за мен е доста болезнено, изнервящо и изтощаващо) ще сваля още килограми. А и недоспиването със сигурност ще помогне.
Не се притеснявай, трябва да мине още време, за да започнем да се връщаме в предишната си форма. А и добре, че е лято и имаме възможност за повече разходки, което със сигурност ще подейства срещу килограмите.

Общи условия

Активация на акаунт