Elisir,си има момченце-днес е родила/предизвикано/и бебо е доста голям-3.750кг/52см.Най-вероятно ще се казва Цветелин!Утре ако ни пуснат с Ивчо,ще я видим....и ще ви кажем повече подробности.Да и е жив и здрав сина! И на Иси,дъщеричката!!!
а на мен тотално ме се объркаха вкусовите сензори и набивам сладко най вече под формата на МОРЕНИ, поне 1 на ден. Но моя дружка ми каза че фъстъците въобще не са за препочитане. както и меда. И двете се явяват големи алергенти. а морената има бая фъстъци. от днес смятам да я отказвам:)
Качила е само 230 грама, това от изписването тоест за 7 дни. А иначе си яде добре даже е доста лакома, дори се дохранваме с адаптирано, защото не и стига кърмата. Но се надявам да започне да качва 

ходих на фризьор , подстригаха ме малко, боядисаха ме ... два часа кеф. През това бреме Бабата и Бебата седяха в градинката... аз като отидох при тях те се хранеха и аре още 3 часа на вънка
у кеф голям .... 6 часа изкара бебка на въздух и преди малко се прибрахме доволни всичките. Много добре понася девойката дългите разходки, само дето си постоя в памперса повечко , но тя от тея дето не се впечатляват от пулните памперси. Следващия път ще я преобуя и навън... без да се притеснявам. Та това е от мен ... Хей ... какво става с Мишелка бе момичета ... никакви новини няма от нея ... надявам се всичко да е ОК и просто да е много заета покрай новата бебка и каката. 
а на мамчетата лека вечер
Хайде ако някои се е сбласквал с това да сподели
ще бада много благодарна.