Имаме си вече ний бебоци, сладки ЮНСКИ мушмуроци

• 14 304
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Ето ни и нас:)! Името и е Далия и се роди на 30 Юни! Имам много въпроси, но току що се прибрахме , затова ще ви питам по-късно!

# 211
Исках да си покажа снимката, но нищо не стана....дано този път да успея Joy!

# 212
Валкирия - страхотно е това, че си свалила толкова килца Wink как ми се иска и на мен Praynig
А колко още ти остават Laughing

dany_ip - добре дошла в нашата темичка  Hugнедей да мислиш, че не ставаш за майка NaughtyНапротив - вдъхвай си сама вяра...на моменти и на мен ми идва да си хвана пътя за Бг (и аз съм в Канада), ама като си поплача ми отминава и после съм страшно ентусиазирана Peace Когато човек иска нещо - го постига, само се иска ТЪРПЕНИЕ Wink
За храненето - Мишока ми и той си хапва по 10м, даже понякога и по-малко Wink Аз преди да започна да кърмя - изцеждам малко - това първото мляко, защото е по-богато на лактоза, а тя дразни много стомахчето.Аз давам само от едната гърда на ядене - не ги сменям Peace
За пъпчиците не се притеснявай - чисти се момчето в момента  Wink
А Овол ли даваш за колики и копърена водичка newsm78

Мишелка, моля се в четвъртък да си гушнеш голяма принцеска мила  Hug
Пожелавам ти го от все сърсе

Ади 5 - няма нищо притеснително като хълца, Мишока ми и той го прави, ама като знам, че Вики пък беше рекордьор за това и нищо не помагаше Confused Отминава, маакр и не бързо Tired

26 - честито и добре дошла на малката Далия  bouquet

Кризите на растежа са около 3 седмица, 6 седмица, 3, 6, 7, 11 месец, но е около!

# 213
Мамита здравеите!
Добре дошла на  26 и да и е жива и здрава малката Далия !

Днес съм на ръба на изтощението и то не само физическто ами се чувствам доста притеснена защото от сутринта откакто се храни в 8 малката постоянно ми виси на гърдата и всеки мой опит да я оставя да спи завършва с провал и такъв рев , от който могат да ти настръхнат косите.Стоплих и кърма от хладилника защото току що беше цокала от мен , но познаите бебка хич не я хареса рева дърпа се и хапна едва 20грама но с мръщене и рев.Вече се чудя дали изобщо да пазя кърма в този хладиник.
Защо постоянно и непрекъснато е гладна незнам - чудя се дали това е този бум в растежа или детето ми не е добре и аз не я храня успешно. Cry
Вече незнам какво да мисля.Случвало ли се е на някой от вас #Crazy
Искам само да споделя че и бебка доста хълца и нищо не помага.Тя почти не желае вода за да се успокой и залъгалка не желае.Единственото , от което това дете разбира е цица Crossing Armsа аз как да произвеждам достатъчно като е все гладна #Crazy

# 214
Вили , успокой се! И ние минахме през това точно на вашата възраст  Wink Точно си е бум в растежа..
Не му бутай на детето шишешта.. остави го да си суче колкото и когато поиска.. И точно защото иска постоянно, кара гърдите ти да произвеждат повече мляко! То само си го прави детенце, не се притеснявай за няколко дни ще се нормализират нещата  Peace
И ние като хълцаме нищо не ни помага.. И си хълцаме малко, после я слагам на гърдата и се успокоява съвсем. Вода изобщо не давам  Naughty
Да не са колики? Щото ние почнахме да ги правим отскоро тия нимера с пищенето, ама то горкото колкото повече яде, токлова повече го боли коремче.. И в тоз случай му давам да суче от "празната" гърда за успокоение само.. А то си му пуска колкото да не е без хич.. И така се кротваме  Blush
.. Но наближаваме следващия период на "бум в растежа" (6та седмица.. и отсега точа зъбки  Mr. Green) ...

Вижте това по темата..

# 215
  • Den Haag
Здравейте, искам да ви попитам как давате чайчето против колики на Хипп, всеки ден вместо вода или по друг начин? newsm78
Ние сме на кърма все още,вода не пием като му давам се ядосва и плаче  Cry. Незнам как да разбера дали му е достатъчна кърмата, от 2 дни като го сложа на гърдата, смуква няколко пъти, пуска гърдата и почва да рита с крачета и да плаче, целия почервинява. Слагам го пак на гърдата и пак същата история плаче и рита много ядосан. Какво да правя?

# 216
dideks, и през това минахме.. Голям бой беше миналата седмица, ама се кротна.. уж... И аз се бях изпошашкала дали яде ама на - яде си детенце  Blush
Направо си звучи като за стачка  Rolling Eyes
Туй ми го прави и като го боли корема или му тече много мляко и не смогва да гълта..
Вдигаи го да го уригваш по-често.. Разходете се из стаята.. Смени позата.. гърдите.. Кърми в полубудно състояние и на тихо място, без дразнители... И най-вече имай търпение.. Такива стачки си устройват понякога бебоците.. Минават за няколко дни няма страшно!

Офф: края на месеца ще ходим при свекитата в Бургас, та ще се видим в морската, надявам се  Wink

# 217
  • Den Haag
dideks, и през това минахме.. Голям бой беше миналата седмица, ама се кротна.. уж... И аз се бях изпошашкала дали яде ама на - яде си детенце  Blush
Направо си звучи като за стачка  Rolling Eyes
Туй ми го прави и като го боли корема или му тече много мляко и не смогва да гълта..
Вдигаи го да го уригваш по-често.. Разходете се из стаята.. Смени позата.. гърдите.. Кърми в полубудно състояние и на тихо място, без дразнители... И най-вече имай търпение.. Такива стачки си устройват понякога бебоците.. Минават за няколко дни няма страшно!

Офф: края на месеца ще ходим при свекитата в Бургас, та ще се видим в морската, надявам се  Wink
Благодаря ти за бързия отговор, така съм се притиснила за мъничето, но като се замисля когато пуска гърдата наистина понякога едвам смогва да гълта и от зърното го пръска струйка кърма  Laughing. И още нещо почти след всяко хранене ми връща и мляко.
Ще се радвам да се запознаем и да обикаляме с количките като имаш време  Wink, само трябва да си пратим номерата на телефоните и да се чуем като престигнеш  Hug.

# 218
  • Den Haag
Качих снимки в албумчето и ще помоля Peppita като има време да ни сложи снимчица в списъчето  Laughing Laughing Laughing. Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet.

# 219
Здравейте  и от нас   bouquet
 нека първо благодаря за отговорите на запитването ми за хълцането  newsm51.Ива78 старая се да се уригва винаги и не съм много сигурна,че това е  причината.Не знам дали е просто период които ще отмине,както е с коликите(дано е така),защото тя си хълцукаше още в коремчето.
 Май и  ние сме в подобно състояние като dideks,даже снощи сме яли час и половина.Добре че поне през ноще беше спокоина госпожицата.
 Днес бяхме на консултация(първата ни редовна)и ни похвалиха- за една седмица сме качили 350гр.  smile3501 и вече сме 3350  newsm44.
Коликите си ни мачат яко и като добавим и това отказване да  захапе гърдата-направо да  луднеш.Но ще  се справим.
 Искам сега да питам нещо друго-минаха 25 дена от раждането,а мен още си ме болят шевовете от тежката епизиотомия.Някои има ли представа до кога ще продължи това(че ходенето до 00  е нещо ужасно-понякога ме боли и като пишкам Blush)Имах 9 външни и незнаен брои ветрешни шевове.
 Пак стана безкрайно дъдъг  постинг-sorry  Blush
 Лек ден на всички и безброй целувчици за малките непослушковци

# 220
Ади, аз имах само 3 вътрешни и ме боляха близо 7 дена. Не смеех да отида по голяма нужда и ме понаболяваше по малка, така че смятам че е нормално.
Относно хълцането, доки току-що ми каза че е защото суче по-лакомо и гълта въздух. И аз точно това установих, за малко да ме накара да го дохранвам, да ама като се изцедих се оказа че има 125 мл кърма, от които той изяда 80 само за 5 минути. Blush Аз се чудех що яде само по 5 минути това момче, а то си му стига. Много се ядосах на доки, не искам да го дохранвам. Но наистина не се урига и му е тежко на стомахчето и само реве.
Не знам и дали ни почнаха коликите, но доки каза щипка копър и анасон във 100 вода с малко захар.
Имам един проблем, понеже преносих 10 дена, никой не иска да ми издаде болничен за тях. Първия ми е от ЖК - 45 дена преди раждането до термина. След това преносих 10, 6 от които бях в Шейново. Втория ми е от датата на раждане, а третия ще ми го издаде педиатъра след като изтече втория. Но какво да правя с тези 10 дена? Само ме препращат, а аз нямам време да ходя да се разправям и ми се реве, че така се отнасят. #Cussing out

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 17:01 от emsy

# 221
Adi, аз също имам много шевове и ме болят, но се пръскам с Бивацин и ме облекчава за известно време.Даже от 2 дни като че не ги усещам толкова. За ходенето до ОО ми изписаха свещички.. и като минат 2 дена си слагам по една и са направо вълшебни Laughing, след 10 мин. тичам в тоалетната. Но последно време наблягам много здраво на диня и тя ме разхлабва. Пробвай и ти. Успех... знам че е ужасно гадно нещо , но ще мине.

# 222
Привет мамета!
МОето бебе също хълца постоянно и аз не знам какво да правя...но и тя си е така от корема ми още. При мен при раждането се получи хематом и това пражи ходенето до 00 неприятно, а колко шева имам е едно на ръка. Кажете ми какво да правя като кърмая еджа от 2-3 дни, а вече гърдите ми се разраниха. Мажа се с кремчета, но нищо Tired. УМорих се и като дойде време аз хапване и направо ми е крив света.
Моля дайте ми съвет!

# 223
 Здравейте мамчета от нас с бебе Руми!
Някоя от вас с по-големите бебчовци дава ли вече няакви капки против рахит и от кога ги почнахте? Не им знам името на капките, но една позната ми каза, че те ги почнали на 20 дни, пък на мен педито ми каза да ходя на консултация чак за първата ваксина, а тогава ще сме на повече от месец и сега се притеснявам да не закъснеем с тези капки Sad

# 224
Зравейте и от нас,ние пък нещо се запичаме Crossing Arms,днес  имахме малко колики и дадох капките саб симплекс след което спахме три  часа  непробудно Grinning,сега ще се храним,това за този бум на растежа за първи път го чувам newsm78,когато  Марти искаше да яде през един час,просто се оказа че не ни стига кърмата, но всяко дете е различно.

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 17:59 от Ива78

Общи условия

Активация на акаунт