Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 38 609
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Ако Симо беше 1 секунда по-бърз щеше да е 3 на 3 и щяха направо да играят алманаха.

И защо?
Ако Симо вземе 4т. => 7 за него и 3 за Дидо. В следващата ако Дидо вземе 5т. => 7 за Симо и 8 за Дидо.
Как така директно алманах?

# 1 126
И аз все още недоумявам защо избра Дидо
Защото, го мислеше за слабак, то и той се мисли за такъв... Дидо обаче има яка психика, евала му , за което.

# 1 127
Мравче, по-добре не гледай.
Много мъчно ми стана за Симо. Така се сдуха това момче.

# 1 128
точно преди да коментира Андрей обувките си помислих (признавам малко съжалително) колко семпли са дрехите на Симо - няма качесвени обувки или други по-специални дрехи за подобни условия - с гуменки и анцунг. Явно не е много добре финансово. Дано поне да му се опре и да вземе 4тата игра, гледам, че има още време за 5-та

# 1 129
И според мен Симо вече иска да е навън ,усети той схемите Confused на тукашните

# 1 130
Уф, много тегав дуел, по-криво на битка не ми е било до момента, как може за едни 70 стотни да падне, обаче Дидо прави лошо впечатление, за мен лично се държи малко високомерно. Според мен дори да бяха отишли директно на Алманах, Симо щеше да си падне, но поне малко по-достойно щеше да напусне.
Симо, ако четеш, да знаеш, че една голяма част от пишещите много ти симпатизираме и ти пожелаваме успех в живота.
П.С. Някой писа, че е против известни хора да участват в такива предавания, съгласна съм, не са поставени на равни начала при зрителския  вот.

# 1 131
И този Георги ... дано Нури го напердаши в най-скоро време

# 1 132
Ако Симо беше 1 секунда по-бърз щеше да е 3 на 3 и щяха направо да играят алманаха.

И защо?
Ако Симо вземе 4т. => 7 за него и 3 за Дидо. В следващата ако Дидо вземе 5т. => 7 за Симо и 8 за Дидо.
Ако Симо беше спечелил третата игра печели 3 точки и с Дидо щяха да са 3:3
Така  се прескача чеъвъртата игра и се играе директно пета.А тя е алманаха.

# 1 133
  • София
И защо?
Защото ако Симеон беше взел третата игра, щяха да са 3 на 3 и практически четвъртата игра е без значение.

Джоли, писали сме заедно.  Hug

# 1 134
Няма време за Алманаха.Ей сега Дидо ще го размаже  докрай на въжето и ще стане 22,00 часа и Венетка ще се появи с Папараци  Joy

# 1 135
  • София
Да, алманах няма да се играе очевидно. И тази игра е за Дидо, но то и с просто око се вижда, че Дидо има физически превес. Изобщо не са в една категория.

# 1 136
  • Пловдив
Напротив, усетил бил Симо, искал да си ходи, глупости...  Не издържа психически, Дидо го изненада. Просто очакваше сякаш Дидо сам да се бие, е, няма как. Наистина Роман щеше да е по-равностоен, защото и той се сдухва, бърза и не мисли. Явно най-важното е психиката, тя прави 90% от играта. Не се е усетил според мен да си вземе такива дрехи и екипировка, чак пък да е нямал пари за едни обувки, не вярвам.

# 1 137
  • Sofia
За съжаление ми беше ясно,че Симо няма да вземе трета игра.От промото се виждаше,че се играе четвърта битка,така че нямаше как да е 3 на 3.
Не му е ден на Симо. Sad
Жалко,след толкова дуели не заслужаваше да падне на 0.
Хубаво е,че се би достойно и продължава да има чувство за хумор.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 22:04 от avi10

# 1 138
Психически се срина Симо и не сега а още преди.Имам чувството че още като го избраха за дуелист.Все се надяваше че ще е Ваня, ама не Гошо не миряса докато не го махне.
Ей съсипаха го.
Ами ..това е.Дидо е по добър.Много здрава психика, събрал се е и бие.
Гошо и Роман могат да се радват.
От мъжете за фаворит ми остана Дидо. Това е.

# 1 139
  • София
Гошо вече може да се страхува от Дидо.

Общи условия

Активация на акаунт