Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 512
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 120
  • тук и там
За сега,от това което сме видели-Дидо от мъжете,и Сашка от жените са показали най-слаби резултати при дуелите.Мисля,че на някой от тях ще дадат амулета.Иначе съм за Росица и Дидо,мога да преглътна и Симо ,Нури и Сашка за финалисти.Останалите са ми много анти !Като Роман държи класацията по антипатии,последван от Милена.

# 121
Ся за мене и Гошо не е ходил на дуел.Тоя дето го играха със Симо в ден първи не го броя

# 122
  • Другата България
 Laughing Честно казано, и аз си го мислех за Гошо. Аз вече забравих този дуел колко игри имаше и какви бяха, но...май беше по-лек от обичайните.

# 123
Така е, на елиминационен дуел и Георги не е ходил. Игрите им май  не бяха леки в дуела им със Симо.
А защо Алекс да е показала слаби резултати на дуела? Сега ще се поровя да видя, но поне на играта с камбанките и времето на Росица и Радка не беше много различно. На играта с рязането и коването се справи добре според мене. Съвсем нормално време имаше, не беше бавна. А след копането на сандъка колко хора ще ходят добре по греда препятствия?
Не мисля, че Сашка игра слабо на вчерашния дуел.

# 124
  • тук и там
Не съм сравнявала времена. Възможно е!  Такова впечатление остави ,както впрочем и Лили.Нещо като дуела Сашо/Дидо.

# 125
Малко спам, ама пак е свързано с темата. Опосумите четат тук, или поне  някой чете. Снощи  коментираха зъбите на Иван, колко струват коронките. Мисля, че някъде назад в темата се коментираше също дали си е правил зъбите 😉😎

# 126
Хахаха и аз го забелязах това Joy

# 127
  • Другата България
Да четат, да четат, и записки да си водят! Crossing Arms

# 128
  • София
Идвам и аз да се изкажа Simple Smile Първо благодарности за темата!
Така,аз съм от тези,които четат спойлери и знам едно нещо със сигурност-остават две седмици с ратаи,фермери и отпаднали на арена.
За мен е важно в тези две седмици да видя Нури,Милена и Георги на арената,а Ваня -на ратайство(нищо,че не е робиня).Това са просто личните ми изисквания към евентуални финалисти да си заслужат финала.
За снощи.Видяхме най-после Алекс в акция-не й се получава.Беше ми важно,защото тя е един умно играещ човек.Сбърка много.Драматизмът в погледа й не беше,че е отстранила другарчето.В този миг,пълен с тишина,от едната страна плаче Роси,от другата-Бети тя прозря,че е отстранила любимката на народа и нищо добро не я чака.В който и вот да бъде включена занапред,може да бъде подкрепяна от Дидо и Жоро,които бяха на нейната скамейка.Направо прочетох в драматичните й очи-"леле защо не избрах Христина" Simple Smile За нея играта приключи,може от тук насетне само да се отпусне и да си изживее това приключение с кеф.Умна е и го разбра.
Вторият стратег Роман е в далеч по-добра позиция откъм битки,сила бързина.Той добре е усетил,че Георги и Алекс са симпатични навън и ги държи близо.Усетил е,че Роси е врагинята вътре и я държи още по-близо.Сега очаквам да точно в кой момент ще направи едно изявление и вече ще мога да се изкажа докрай за него.Смятам,че той ще направи по-успешно представяне от тези,които държи близо.
За анкетата -твърдо зад Роси,после е Дидо!

# 129
Да четат, да четат, и записки да си водят! Crossing Arms
Мани , че и любовта на живота му я насолихме едно хубаво . Сигурно ни е сърдит Cry

# 130
Роман? Абсурд! Сигурно само ти и роднините му са за него.

Тя може да му е роднина?Stuck Out Tongue Winking Eye
Умишлено се заяждаш.

# 131
  • тук и там
Цитат
 .Сега очаквам точно в кой момент ще направи едно изявление и вече ще мога да се изкажа докрай за него.    
И аз си го помислих за миг,и чак се засрамих от себе си и прогоних тази мисъл....И някак много,ама наистина  ужасно много се надявам да не се случи и да сме сгрешили....

# 132
Малко спам, ама пак е свързано с темата. Опосумите четат тук, или поне  някой чете. Снощи  коментираха зъбите на Иван, колко струват коронките. Мисля, че някъде назад в темата се коментираше също дали си е правил зъбите 😉😎
Чина Иваница чете, тя нали по едно време го раздаваше бг майка. Така си мислА де.

# 133
  • София
Роман? Абсурд! Сигурно само ти и роднините му са за него.

Тя може да му е роднина?Stuck Out Tongue Winking Eye
Умишлено се заяждаш.

Само изказвам предположение  Flutter

# 134
Наистина ли остават 2 седмици ? А толкова неща трябва да се случат ....не са ли прекалено много народ вътре?
На мен пък ми направи впечатление Гинчев как поне два пъти на висок глас обяви,че този сезон жените не са ги избрали хубави. Един път на масата заяви,че в техния сезон жените били по -хубави.Втори път на дуела го каза на И или А. Митко втори номер! Нали двамата са видни хубавци, "нацепени батки", само мускули и красота, та не им харесват жените ! Нещо леко се засегнах, макар, че един мъж какво гледа? Циците,дупето и краката Mask сякаш нищо друго не се очаква от една жена. Ако говори много и дава акъл като Роси, намразват я, ако мълчи и се спогажда с тях като Алекс - става за приятелка, ама и липсва сексапил.... А те са жени, като всяка втора по улиците.Не са красавици от кориците, но всяка има чар , Лили е скромно и добро момиче, а не виждат желязната и воля да постигне целите си. Росица като направи косата и спре да си върти устата е симпатична, Милена ме впечатли при играта с масажите , беше като бронзова статуя .Дори на Алекс кривото зъбче и прави усмивката чаровна. Ваня ако си мълчи и не пуска механичния смях изглежда добре, а Хриса за да мине за симпатична изобщо не трябва да отваря уста. И по важното е ,че всички те се справят по-добре от мнозина мъже в живота, работят, гледат деца, гледат мъжете си... ама не са красиви .Голям кусур.И кой го казва?
В миналия сезон освен Вили и бентлито не се сещам за видни красавици. Ех, Гинчев, Гинчев, в желанието си да блеснеш с остроумие направи 'сексистко" изказване и блесна с глупост. И какво лично той спечели от красотата на жените в предишния сезон? ПлакнА очи, заяждА се и сега освен с Яни, с никой друг не бил приятел.

Общи условия

Активация на акаунт