Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 439
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Чак пък светица не е, щура се, работи, ама и непрекъснато се драчи, видях спора с Милена и чух куп излишни приказки от Роси.
Не помня да съм чела някой тук да я изкарва светица.  Rolling Eyes

# 286
  • Sofia
Сега,аз не разбрах,амулет ще се дава на база кой най-много има нужда от него,или кой най-много го заслужава?Че и по двата параграфа не виждам как точно се включва Сашка,ако ѝ го дадат на нея. Thinking
И кой има най-много нужда от пари,според Вл.Николов.
   Въобще не разбирам какво е това развяване на лични,интимни,семейни отношения в тоя формат.
Мхм,точно.
Ми да ѝ дават направо парите на Сашка и да приключваме цирка. Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 16:09 от avi10

# 287
Значи, аз като човек, който е бил тормозен като дете в училище, до голяма степен се припознавам в Росица, гледайки някои от сцените с подигравки и обиди, които се излъчват.
Понякога тормозителите нямат логична причина да ненавиждат и да се нахвърлят върху набелязаната жертва. Просто си харесват някой, който им се струва подходящ за гаври и действат, докато им се оставя някакво поле на действия. Това с какво жертвата го е заслужила, в повечето случаи не става ясно. Може да е защото има крив нос, защото има неприятен смях или както беше в моя случай - защото бях дребна и слаба. Освен това имах братовчед нърд от съседния клас. В един момент, с каквото и да отговориш на тормоза им: дали ще повишиш тон, дали ще го обърнеш на самоирония, дали тихо ще възроптаеш, се превръща в още един повод за тях да продължават да си изливат гадостите върху теб. Дори се получава така, че колкото и да има свестни хора наоколо, които да им обяснят, че това, което правят, не е възпитано, не е редно и е дори отвратително, в един момент дори и на тези хора им писва да се месят и ги оставят да си пасат коня, може би дори притеснени да не се обърнат срещу тях.
Така че аз спирам да търся причините в Роси. Христина като се държи толкова отвратително, защо не насочат гаврите към нея? Може би защото усещат, че преминат ли към гавра с нея, каквато е откачена, може да се стигне и до бой? А това сигурно би довело до санкции.
В моя случай навремето помогнаха по-големи  и влиятелни приятели, които свиха перките на самозабравилите се бабаити.
В случая на Роси трябва ли да дойде някой да срита в кокалчетата Хриса и Роман, че да се сетят да спрат?
Аз още недоумявам как тия от продукцията  затварят очи и само гледат сеир. Даже и в Биг Брадър не съм видяла чак такава свободия. С това ли очакват да върнат Роси в България, се питам?

# 288
Сега,аз не разбрах,амулет ще се дава на база кой най-много има нужда от него,или кой най-много го заслужава?Че и по двата параграфа не виждам как точно се включва Сашка,ако ѝ го дадат на нея. Thinking
И кой има най-много нужда от пари,според Вл.Николов.
   Въобще не разбирам какво е това развяване на лични,интимни,семейни отношения в тоя формат.
Мхм,точно.
Да ѝ дават направо парите на Сашка и да приключваме цирка. Rolling Eyes
Че то и Нури има нужда от пари и то повече от Сашка.Иска да си изучи детето човека.А медицината, стоматологията са скъпо обучение.
Нали за това е хукнал по чужбина
Ето той има голяма нужда от пари.

# 289
  • Sofia
Джоли,важно е Владо Николов какво иска  Naughty  Wink

Естествено,че и Нури има нужда.
И кой изобщо няма...?
Или,те някои имат нужда,а други са там от любов към доенето и риненето на л.йна,нали.

Ей сега изгледах промото.
Владо и там казва "ние помислихме и аз реших"...
Уж на майтап,ама...колко да е майтап.
Та ще ми е интересно да му чуя доводите довечера.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 16:36 от avi10

# 290
Не помня да съм чела някой тук да я изкарва светица.  Rolling Eyes
Може да съм използвала по-силна дума, но впечатлението е за мъченица, аутсайдер по вина на останалите, незаслужено отблъсната...... малко в повече ми идва възхищението от една жена само защото е работлива. Съжалявам, че съм на различно мнение, но това е една объркана жена в момент на лична криза. Търси си пътя , дано го намери.

# 291
    Хър,много си права/съжалявам за преживяното/.Причината не е в по-слабия,в по-простия е.Ама то трябва акъл да помислиш,осмислиш някакви неща.Според мен що-годе интелигентният човек просто ще игнорира този,който му е неприятен.Нито Христина,нито Роман са такива.
    Чудя се и на Ваня на акъла-школа ще прави,а конкуренцията между децата и похватите им понякога са жестоки,често стимулирани и от родители./От личен опит го казвам това/.Така ли ще си седи отстрани и ще се подхилква?!
    А Владо що така разчепка проблемите на Роси с мъжа й,а грам не я попита защо позволява на Роман да се държи така с нея?!/Ама и тоя Владо Николов къде се бута там,така добре  си стоеше на спортния пиедестал?-много съжалявам,че ми дава поводи да си променям мнението за него в негативен план/

# 292
  • София
Христина си мисли, че вече е приета в стадото - вече не  е черната овца. И след като стадото тормози Росица, значи тя трябва да се обозначи като достойна овца като блесне с изява като вчерашната с кафето. И стадото, рабира се, не реагира. Наблюдаваха точно като малоумни овце без да трепнат.
Отвратително.
Всички са се умълчали - да не би някой да подразни някого и да бъде пратен я в обора, я на дуел. Душите им ще се пукнат от притеснение за тия пари.

Роси видя човек, който е готов да говори с нея, и затова се разкри толкова пред Владо Николов. Иначе е обречена да си стои сама и с никого да не си каже и 5 думи. Някой потърси нормален човешки контакт с нея точно в момент, в който е особено уязвима. Затова се разприказва. И май просто й падна пердето - не знам дали се е замислила как изповедта й ще се приеме от мъжа й.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 19:06 от Vivi

# 293
Аз не я слушах какво каза. Какъв ѝ е проблема?
А защо не искам да говори със Симо или с Нури? Не виждам те да са се държали зле с нея или да биха я отблъснали. Че дори и Дидо, може би и Алекс до някаква степен, да се чете, ако не е лепната за Гогата Simple Smile Дали пък не ѝ харесва тази роля на мъченица и отхвърлена? Thinking

# 294
  • London
Аз не знам кой реално няма нужда.... навярно само Дидо е обезпечен там, за Ваня не знам.... с тия медали следва и тя да е? Отделен е въпроса от всички нуждаещи се кой ще ги употреби разумно, например Христина и да се нуждае от пари не бих й дала амулет, защото подозирам ще пропилее парите безславно.

# 295
  • София
Може да съм използвала по-силна дума, но впечатлението е за мъченица, аутсайдер по вина на останалите, незаслужено отблъсната...... малко в повече ми идва възхищението от една жена само защото е работлива. Съжалявам, че съм на различно мнение, но това е една объркана жена в момент на лична криза. Търси си пътя , дано го намери.
Няма причина да съжаляваш за мнението си, всеки има такова и си го отстоява. Съвсем нормално е. За мен например Роси е точно незаслужено отблъсната. Каквито и кусури да има, дяволът не е чак толкова черен, колкото го изкарват. Една Христина е сто пъти по-трудна за издържане и за нормален разговор, но тя при нужда се присламчва сравнително успешно към стадото. А глутницата напада най-слабия и беззащитния - този, който е сам.

Хър, съжалявам за това, през което се е наложило да минеш.  Hug

# 296
  • Другата България
А, значи "ние помислихме и аз реших" Crazy Shocked doh smile3555 smile3514
Ами ок, да ѝ е честито на Сашка тогаз, щом като амулета ще се дава заради еднолично решение, халал да ѝ е.
Иначе всичко, тоест с всичко от последните страници съм съгласна. Прекалено си е повярвал Владо и е заслепен от т.нар. всенародна любов и уважение. Изказванията му за Роси и това как няма нужда и Дидо как си имал пари бяха супер тъпи и абсолютно неаргументирани. Значи и този амулет поредната тъпотия, като променящия се в движение регламент и правила. Да казва направо Владо кой да печели или направо да дават стоте хилки на Сашка и да се приключва. smile3516

# 297
Ще се върна малко назад, но бях заета.
Да викнеш някой да се разберете не е “скачане”. Говориш спокойно и си казваш какво ти тежи и евентуално другият ти отговаря. Ако другият човек не иска, това си е негов проблем. Тогава просто се опитваш да игнорираш. (Доста е трудно в един колектив или затворено пространство).
Защо говорила с Влади, може би като външен човек е решила, че с него по-лесно може да сподели.
Роман също сподели с Иван Гинчев.
Понякога когато ти тежи нещо е по-добре да поговориш с непознат отколкото с някой с които си цял ден заедно.

# 298
  Според мен изобщо няма значение кой колко има нужда от пари.Всеки един има желание да спечели наградата,на база престой във фермата.Беше тъпо изказване от страна на Вл.Николов за Дидо.Това не е благотворително шоу за хора с трудна съдба,това е игра-има правила,стратегии,дуели.Не бива това да е водещо.

# 299
Ще се върна малко назад, но бях заета.
Да викнеш някой да се разберете не е “скачане”. Говориш спокойно и си казваш какво ти тежи и евентуално другият ти отговаря. Ако другият човек не иска, това си е негов проблем. Тогава просто се опитваш да игнорираш. (Доста е трудно в един колектив или затворено пространство).
Защо говорила с Влади, може би като външен човек е решила, че с него по-лесно може да сподели.
Роман също сподели с Иван Гинчев.
Понякога когато ти тежи нещо е по-добре да поговориш с непознат отколкото с някой с които си цял ден заедно.
   Ти вярваш    ли наистина,че ако Роси викне Роман или Христина,нещата ще се случат спокойно?

Общи условия

Активация на акаунт