Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 493
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 270

Защо да вика някого настрани и да се изясняват?  Те са в реалити формат, не в офис или склад.Отношенията им ще продължат още 3 седмици и край. Камерите отразиха изумлението на Роси, както бяхме изумени и зрителите. Ако викне да се кара би се поставила в положение на скандалжийка. Защо да го прави пред зрителите и  "комитета по имунитета" ? Дидо постъпи правилно, присмя се, показвайки, че Христина е тежък и непоправим случай. Какъвто извод си направиха и мнозина от зрителите. Понякога да замълчиш е по-добре от "скачането", така показваш агресията и липсата на възпитание в другия.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 15:50 от Tary

# 271
    Да се разбереш с Христина?
    С лош човек може да се разбереш, с прост - никога. Та така.
    С някакво психично разстройство е тя според мен. Не е нормално такива резки изблици неконтролируеми на гняв да получава.

# 272
    Ох, ама Владо Николов може да е лидер в отбора си,в семейството си, но във фермата не е никакъв, гост е.  Точката ли? Ми то като при хан Аспарух - аз казах. Демек - реших. Още с влизането ги започна едни... За мен той беше до тук. Спорт,ок. Само това. Мое мнение

# 273
    Как да се защити Росица.
    И двата пъти когато беше на другарски съд се опита да каже, да обясни.Не става.Никой не иска да я чуе.Гракнали като гарги.Жоро блещи очи, вряка изцъклил поглед.
    Хриса и тя.Милена и Ваня също.
    Как ще се разбереш  с такива хора. То за да се разберете трябва да има и ответно желание, да искат да тв чуят. Иначе е глас в пустиня.
    Писали сте за Вл.Николов.
    Имам чувството, че не понася Дидо по ..причина някаква.
    100 пъти каза че иде ли на финал  е спечелил.Повтори го сякаш да се увери че са го чули.
    И нали уж е принципен.Ако е решил да дадат амулета на Сашка значи доста си е плюл на принципите.
    За мен амулета го заслужават най много Симо или Роси .
    Хем са най застрашени, хем са с най много дуели, а Роси е и жената която върши най много работа.

# 274
    • София
    Мен най-много ме издразни изказването му, че Росица нямала нужда от него, защото била достатъчно силна сама да си проправи път до финала. Да, вярно е, но нима тя няма нужда да се почувства оценена и поощрена, особено в тази силно враждебна към нея среда?!

# 275
    И нали уж амулет се дава,на който го заслужава, не по критерии - той няма нужда от пари,известен е, тя сама ще се справи. Критериите не са формулирани. Всичко, от правила, до критерии, е разтегливо като дъвка. Което не е добре

# 276
    • Sofia
    Сега,аз не разбрах,амулет ще се дава на база кой най-много има нужда от него,или кой най-много го заслужава?Че и по двата параграфа не виждам как точно се включва Сашка,ако ѝ го дадат на нея. Thinking

# 277
    Да бе, така го каза, сякаш ще е много лошо, ако Дидо спечели.
    При положение, че Алекс играела в клуба му, няма как да не си помисля, че ще се ползва с неговите протекции.

# 278
    И по двата критерия - да дадат амулета на Симо, нали, Pip4i:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 279
    • София
    Това с имането на нужда и мен ме дразни. Според мен трябва да е по заслуги, според представянето, т.е. този който комплексно се е показал като най-добър играч. Сега всеки си има различни критерии за това, обаче макар и субективно, всеки избор трябва да се обосновава само и единствено от тази гледна точка.

# 280
    Сега,аз не разбрах,амулет ще се дава на база кой най-много има нужда от него,или кой най-много го заслужава?Че и по двата параграфа не виждам как точно се включва Сашка,ако ѝ го дадат на нея. Thinking
    А де .И аз искам да знам как и с какво точно го заслужава Сашка.
    И по двата критерия - да дадат амулета на Симо, нали, Pip4i:stuck_out_tongue_winking_eye:
    А, може и на Роси.
    Те са хората които го заслужават.
    Даже Роси повече.

# 281
    • Sofia
    Съгласих се  Laughing
    Може и на Нури или Роси  Whistling
    Ама...,надали ще ни огрее  Mr. Green

# 282
     Средата е силно враждебна и защото тя я провокира с поведението си все пак. Видяхме и другите колко струват, но към никой няма отношение като към нея. Чак пък светица не е, щура се, работи, ама и непрекъснато се драчи, видях спора с Милена и чух куп излишни приказки от Роси. Може би най- прав е Гошо, че прилича на тъща му, иска да помогне,но нито тона и е подходящия, нито помощта Mask Надявам се тъщата да го е чула , било би готино Mask

# 283
       И кой има най-много нужда от пари,според Вл.Николов.
       Въобще не разбирам какво е това развяване на лични,интимни,семейни отношения в тоя формат.

# 284
    Колкото и да не харесвам Росица, не мога да не призная, че заслужава амулета. Предпочитам обаче да го получи другия аутсайдер - Симо, за да съм спокойна за него. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт