Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 428
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 315
    Може и да е така за Дидо,макар че имам смътни спомени,че се е явил на кастинг.Няма значение,идеята ми беше,че за амулета,за наградата,няма значение материалното състояние навън.Важно е какво правиш и показваш вътре във Фермата.
    Няма смисъл,Росица ще трябва да се съобразява с това дали Роман е в група или не, за да говори с него?Айде няма нужда след всичката гадост,която той избълва срещу нея.Не винаги крещенето е решение-той няма акъл да си даде сметка за поведението си.

# 316
  • София
За Ваня казаха, че се е явила на кастинга като редовен играч.

# 317
  • Вестерос
Скрит текст:
Аз не чух, може да съм пропуснала, Владо Николов и Яни да споменават нещо за сълзливата история на Калоян, само чух, че говорят, че понеже не е бил на дуел, са го смятали за недостоен за финал.
А щом предимствата, които се изтъкват на Калоян - и миналата година, и сега - колко добре и културно се е държал с всички, то същото важи и за Александра - никого не е нагрубила, на никого зад гърба не е говорила, това достатъчно ли е за финал? Че е била на дуел срещу болен човек - тя какво е виновна? Поне е била на дуел, за разлика от Нури и Милена, че и Гошо на елиминационен не е ходил.

А Росица... от 14-годишна с мъжа си.... какво я е вързало за него? Човек сам прави изборите си, защо го е търпяла, като за относително кратко време можеш да разбереш какъв е един човек и можеш ли да живееш с него. Като я е потискал толкова, защо е останала с него толкова време, та това е ученическа любов, на 14 си дете невръстно, нали моето е почти на толкова. Е, момичетата израстват по-бързо, ама все пак имам наблюдения, деца са си на 14, то и на 20 си си дете, ама айде...
Отдавна ми стана ясно, че Роска е дълбоко наранено момиче, вчера го каза гласно - влизайки във Фермата, бягам, отлагам.... развръзка вероятно. Не знам, жал ми е за нея, научила се е да се брани, иска-не иска - станала е цинична по някакъв начин, сложила е маската на "силна жена" , защото явно е много нещастна в личния си живот, много наранено същество... Но, както вече казах - човек сам прави изборите си.... Голяма любов ли е било, какво ли, че е търпяла да бъде потискана - не година, две, пет, а двайсет и повече.... Ужас.
А, и още нещо - май "силната и преуспяла" Росица е изцяло зависима от мъжа си. Щом не ѝ е позволил никакво развитие, едва ли не, то тя в какво точно е успяла Сама? Май в нищо, била е сянка на мъжа си, май успелият е той. И какво - стоте хиляди ще ѝ оправят живота ли - да има някакви пари, като го напусне? Mask
Каза, каза Владо, че с изтъркана (или преувеличена )сълзлива история стигнал до финал, без да е бил на дуел..

# 318
Това да не защитиш участник от словесна или друга агресия, се равнява на това да видиш как циганка дърпа чантата на стара баба и да си пееш как беше "най-обичам луди луди жаби"..... До там я докараха участниците, в името на паричките, на общата кауза да мразим някого, нямат доблестта и смелостта да кажат на някой, когато прекрачи границата на нормалните отношения. Ей затова разни "стожери" на фермата, като Милена, Сашка, Георги, Роман, Ваня, Христина и вече отпадналите Цецо, Митко и Алекс, нямат място по националния ефир. На повечето от нас ни се повръща от такива "примери" за социално поведение. То не бе другарски съд, то не бе патриотичното "детето и не знае български език". До кога ще ни обливат с това в ефира?! И Иван и Андрей да не се напъват много с популиските си лозунги за обединение, защото вече са на командно дишане с всеки нов формат. Просто на хората им писна от негативни примери и искат малко забавление и личен добър пример, който май е в дефицит по нашите телевизионни ширини.

# 319
  • Вестерос
Ще стане , като със Стоян от 2 сезон. Не можеха да да го понасят, защото беше голям работяга, а на арената ги отвяваше. И&А тогава тенденциозно бутаха Финци и не пестяха критики към Стоян. Който дори без 2 пръста слагаше всички в малкия си джоб.
И аз така ги виждам нещата.

# 320
  • София
Мхм,и идва Владо Николов,вижда с очите си цялата гняс ,която се излива към една жена и решава ,че Алекс е най-застрашена.
Значи тя немедленно да ходи да целува ръка на Роси,че я прати на дуел,инак нямаше да покрие другото изискване.
Като се замисля има момент,в който наистина е най-застрашена.Щото всяка останала жена,без Хриса, ще я отвее на дуел.От друга страна,тези,които биха я номинирали за финалист са още вътре,та и там няма шансове.
Дано,ако наистина го взима Алекс,още другата седмица да направят така,че тя да го ползва и да го "изгори".
За мен Алекс няма никакви шансове за финал и вече не ми е интересна.
Гледам под лупа вече мъжете,там ще е интересно.

# 321
А как ви се видя имитацията на Александра по време на играта Scream За мен беше меко казано грозно......и имаше ли и други имитации или само това показаха Thinking

# 322
  • Вестерос
Не помня да съм чела някой тук да я изкарва светица.  Rolling Eyes
Може да съм използвала по-силна дума, но впечатлението е за мъченица, аутсайдер по вина на останалите, незаслужено отблъсната...... малко в повече ми идва възхищението от една жена само защото е работлива. Съжалявам, че съм на различно мнение, но това е една объркана жена в момент на лична криза. Търси си пътя , дано го намери.
Такава е да, но това не означава, че не заслужава да спечели.

# 323
  • Sofia
А как ви се видя имитацията на Александра по време на играта Scream За мен беше меко казано грозно......и имаше ли и други имитации или само това показаха Thinking
Ми то е имало,ама ние не ги видяхме.Защо ли? Rolling Eyes
Определено беше грозна имитацията на Сашка,не ѝ се получи смешката.
Общо взето,чуди се с какво да е интересна напоследък.Добре,че поне циганския говор го е оставила за малко /а може и да ни го спестяват/.

# 324
Прочетох едно мнение във фейса което мисля чее доста добре описеа Сашка
Ето го

"Хроника на един енергиен вампир. Гледам Сашка от самото начало и се чудя защо не ми харесва това момиче, с анонс че върти къща и като една светица държи хляба български....Всичко вътре в мен се съпротивляваше, както не харесах Ирини, съпругата на Иван. Уж са толкова перфектни, а откровено ме дразнят и двете. А всъщност обяснението е просто - Сашка е женичка от типа "консуматори", класически енергиен вампир. За да влезе в кадър, скочи на гърба на Александър - за да й обърнем внимание й трябваше някой да я забележи. Александър беше идеалния за това - интелигентен, смислен, мъдър и спокоен. Той си изигра ролята и Сашка го прати с противна ирония по допирателната, с правото мерене на вектор с начална точка, нейната злоба в пространството на нейната амбиция. После....Екипът Роси и Лили беше взривяващ. Нито една от жените нямаше да има успех срещу този екип. Лили беше емоционална, любяща ,истинска. Роси беше силна, праволинейна искрена. Приятелството им беше вдъхновяващо за двете! До момента, в който Сашка не застана помежду им. Тя интуитивно разбра, че Лили е силно емоционална, и държи на истинското приятелства. Бавно, първо с въпроса "Ти ще ме избереш ли за дуел", след това с номерата от турските сериали "ах, ох, колко те обичам" ...и последва финалния удар под кръста, с писъмцето със слънца и сърца. Ударът беше хладнокръвно преценен. Лили може да се бие срещу Христина, защото не я харесва, но как да се бие с това "сладко и добро същество, което толкова я обича". Изходът беше предизвестен. Но....победата дори за Сашка не беше сладка. Тя е достатъчно интелигентна да знае какво направи, а и Лили деликатно го намекна. Така...стигнахме до амулета. Владо е ясен. Той лобира за Сашка със същия огнен ентусиазъм, с който ни убеждаваше за благоденствието на българския народ по време на турското присъствие. Яни също е ясен. Сашка не го харесва, пък и той май не я харесва. Остава Иван. Иван обича да е в центъра на камерата и е много лесен за манипулация. И хоп - Сашка от светица се превърна в мръсница, но не забрави да попита "Ама няма ли да се изложа"....Няма Сашке, няма повече на къде! Дори Сашка Васева ми беше по симпатична в изявите си от теб. Сори!"

# 325
Защо изобщо има амулет ,ако не е даден като награда за представянето ти във формата?Всичо друго като кой има по- вече нужда от парите е субективно

# 326
Защо изобщо има амулет ,ако не е даден като награда за представянето ти във формата?Всичо друго като кой има по- вече нужда от парите е субективно
Ами след като явно не е за заслуги е за да се побутне даден участник напред.

# 327
  • Sofia
Скрит текст:
Прочетох едно мнение във фейса което мисля чее доста добре описеа Сашка
Ето го

"Хроника на един енергиен вампир. Гледам Сашка от самото начало и се чудя защо не ми харесва това момиче, с анонс че върти къща и като една светица държи хляба български....Всичко вътре в мен се съпротивляваше, както не харесах Ирини, съпругата на Иван. Уж са толкова перфектни, а откровено ме дразнят и двете. А всъщност обяснението е просто - Сашка е женичка от типа "консуматори", класически енергиен вампир. За да влезе в кадър, скочи на гърба на Александър - за да й обърнем внимание й трябваше някой да я забележи. Александър беше идеалния за това - интелигентен, смислен, мъдър и спокоен. Той си изигра ролята и Сашка го прати с противна ирония по допирателната, с правото мерене на вектор с начална точка, нейната злоба в пространството на нейната амбиция. После....Екипът Роси и Лили беше взривяващ. Нито една от жените нямаше да има успех срещу този екип. Лили беше емоционална, любяща ,истинска. Роси беше силна, праволинейна искрена. Приятелството им беше вдъхновяващо за двете! До момента, в който Сашка не застана помежду им. Тя интуитивно разбра, че Лили е силно емоционална, и държи на истинското приятелства. Бавно, първо с въпроса "Ти ще ме избереш ли за дуел", след това с номерата от турските сериали "ах, ох, колко те обичам" ...и последва финалния удар под кръста, с писъмцето със слънца и сърца. Ударът беше хладнокръвно преценен. Лили може да се бие срещу Христина, защото не я харесва, но как да се бие с това "сладко и добро същество, което толкова я обича". Изходът беше предизвестен. Но....победата дори за Сашка не беше сладка. Тя е достатъчно интелигентна да знае какво направи, а и Лили деликатно го намекна. Така...стигнахме до амулета. Владо е ясен. Той лобира за Сашка със същия огнен ентусиазъм, с който ни убеждаваше за благоденствието на българския народ по време на турското присъствие. Яни също е ясен. Сашка не го харесва, пък и той май не я харесва. Остава Иван. Иван обича да е в центъра на камерата и е много лесен за манипулация. И хоп - Сашка от светица се превърна в мръсница, но не забрави да попита "Ама няма ли да се изложа"....Няма Сашке, няма повече на къде! Дори Сашка Васева ми беше по симпатична в изявите си от теб. Сори!"
Е много ми хареса,браво!  newsm47 smile3501

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 18:59 от avi10

# 328
Брейй, много точно са описали, Сашката! Право в 10-та. Много ми е интересно сега, като е навън и чете коментарите за себе си чука ли се по главата..
На Владо Николов историите с присъствието не разбрах защо бяха. Голямо присъствие. А кръвният данък е някаква приказка от типа на тези на братя Грим за сплашване на децата.Мхм..и един трол долу в мазето проточва виното..
И това с комунизма. Гинчев е прав, че може да е било всичко , но хората са били сравнително спокойни. А сега - ами страшно си е, няма какво да го говорим. Николов да иде в някое северозападно село и да пренощува една вечер и ще му стане ясно.

# 329
Само да вметна, че още не знаем със сигурност дали амулета е даден на Сашка.
Хората много се вживява в една игра която гледат от страни.
Чак толкова емоции аз не мога да вложа.
Хубава вечер.

Общи условия

Активация на акаунт