Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 266
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 615
Направи ми впечатление погледа на Гошо,когато Дидо му говореше. И накрая,хаха, заради симпатии не изпратил директно Дидо на дуел. Как не.

# 616
Един вид услуга му е направил, за да може да реди игрите Wink Това се казва добър приятел. Smiling Imp

За Александър Александров и аз не можах да повярвам, че дори Нури и Милена не го знаят. Но останалите въпроси и мен ме затрудниха Flushed Само за космонавта и за Опасен чар знаех.

Милена с цигарата пред шеф-а - отврат Rage Сериозен проблем има тази жена. Хич да не придиря на любителите на чашката.

Много, ама много искам Симо да победи. Страхотно е това момче! Даже в най-смелите ми фантазии вика Роман и го отстранява, макар че е по-добре да дръпне Дидо.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 09:28 от pip4i

# 617
Ехх, как ме е яд, че не не можах да изгледам вчерашния епизод.
От коментарите тук разбирам какво се е случило.
Симо и Дидо са сладурчета, бих съжалявала за всеки от тях, ако падне на дуела.
Дидо много хубаво и право в Очи му е казал на Жоро какво си мисли. Така трябва. Нека си знае хитрият лисик, че плановете му са съшити с бели конци и приятелчетата не пасат трева.

Наистина не съм губила родител и не мога да бъда съдник, ама все пак ми е чудна тази избирателна скръб. Ха-хо - Хи-хи баш когато ти е най-прясно. Като дойде време за амулети и дуели, сълзи и дълго напоително споделяне.
Роман тази седмица може и да не изгърми заради разкритата тайна за починалата му майка, но...има време. Да не се се заричам, ама си представям един такъв сценарий, в който Жоро решава собственоръчно да елиминира другаря Роман, обаче...Роман го изненадва и всъщност побеждава той.

# 618
Чудя се кой ще има късмета да е последен фермер на седмицата? Най-куриозното е, че Дидо при толкова много възможности така и не можа да стане, а по старите правила щеше да е фермер кажи-речи през седмица.  Grinning

# 619
Ако Симо избере Дидо и Дидо победи  , като нищо ще е новият фермер.
И , Жорко ще се напика от страх, особено ако Нури е пак с имунитет.

# 620
Джолииии, нали се разбрахме,че Симо печели
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 621
Ако Дидо падне нямам представа кого ще посочи.  Thinking Едва ли ще е Георги. Ако Симо отпадне може да посочи Нури. По-интересно ми е кого ще предложи продукцията? Според мен и тази седмица фермерът ще е мъж, следователно и последният дуел ще е мъжки.

# 622
Джолииии, нали се разбрахме,че Симо печели
Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз казвам " АКО"
На мен и двамата ми харесват и съм раздвоена.
Който и да спечели ще съм ОК.

# 623
Мисля си,че не само Дидо би отстранил с кеф Георги. И как не

# 624
  • London
Е то ще има и елиминационни дуели във Фермата, няма да са само тези. Все пак само 4 ма ще са на финал. Миналата година дуелът на Виолета с Алек ми беше най-забавен, дано и тази има такива.

# 625
Представяте ли си Гошо да падне от Роси .

# 626
Представяте ли си Гошо да падне от Роси .
Оо, това ще бъде за мен по-голям кеф дори от падането на Сълзата от Вили миналата година. Smiling Imp

# 627
Сещам се да питам ,продукцията май досега не е предлагала Нури,или греша?Защо фермерите не гласуват за него,когато някой го предложи?
  Когато Гошо спечели битката за фермер,каза на Дидо,че нямал топки да спечели битката.Е,Дидо си му го върна.Много готино го попита  топки ли няма,за да го прати първи дуелист.
    Съвсем си затвърждавам негативното мнение за Роман,оставяйки съвсем настрана скръбта.Но,40 дни си мълчиш,хихо-,хахо,и на финала ще се разкриваш.Тия вътре не пасат трева,разбрали са ,че нещо се случва.Милена и тя се изживява като някакъв гуру,ментор.

# 628
'M че Алек как падна от Вила? Още ми е кеф. Satisfied

С Ензим сме писали заедно.

Аз си смятам, че ако Дидо отпадне, би посочил Нури. Мисля, че цени качествата му, а и вече го е яд на Герги.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 10:13 от pip4i

# 629
'M че Алек как падна от Вила? Още ми е кеф. Satisfied

С Ензим сме писали заедно.

Аз си смятам, че ако Дидо отпадне, би посочил Нури. Мисля, че цени качествата му, а и вече го е яд на Герги.
Да, и още повече че иска да е на финал с Нури.
Само че който и да предложи Нури за фермер, глутницата няма да го избере.
За него ще гласуват Симо и Роси.Другите ще са против.

Общи условия

Активация на акаунт