Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 266
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 600
Еее,не.Няма да го избере. Ох,момичета. Моя баща почина горе долу по времето,когато и майката на Роман. И сега си поплаках с Роман. И послееее.....се спуках от смях със Симо,предлагащ четири степенно меню на кравите.
Не плаках с Роман, но сега поплаках с теб. Моят баща го няма вече 10 години, но всеки път, като чуя , че някой е загубил своя ме кара да го съпреживявам. Желая ти много сила и кураж. Heart

# 601
Едно нещо ми прави впечатление.
Значи , всички искат да са на финал, да спечелят.Лошо няма.Но всеки един си казва и предполага че това може и да не стане.Както каза Дидо" добър съм , но явно някой е бил по добър от мен" Всички си го имат  това като вариант.
Само Гошо даже и не си представя че този вариант може да се случи на него, той  не предполага че може и да не стигне финал.Той вече реди финалните игри, реди вота на зрителя.а

# 602
Сега чета това за космонавта колко сте разочаровани как никой не го знае, но не помня да се е коментирало как от 6 души 2ма познаха/или знаеха/ какво се е случило през 1908. Мисля, че беше миналата седмица. Тогава за мен си беше пълно разочарование....

# 603
Не само за АА,изявиха се зле.Наперените Гошо и Сашка се омазаха.За  Милена -без коментар.Има неща,които трябва да се знаят.
    Отново да кажа,че съжалявам за загубата на Роман,но за мен си остава неинтелигентем,невъзпитан,лош и мързелив.И подозирам режисирана намеса от продукцията в изповедта на Роман.И реакцията на "мама Милена"-не ми е читава тази женичка.Пред шеф ,по време на приготвяне на храна ще ми пуши!!!!Елементарно възпитание липсва.
   За протокола-доскоро бях пушач.

# 604
И както тук някой предположи се оказа че" мама" Милена- парашутистката е знаела ууууж една част от историята на Роман.Защо ли подозирам че е знаела всичко .

# 605
То ако знаеш малка част и видиш
, че излиза пак и е било лесно да се сети.
Дайте да си говорим за Симо и кравите,, че се натъжавам за Роман.
Обаче и Ваня му уйдисва ма акъла и тя кара мотор с него 😂

# 606
Кажете ми, че пазарът е тази седмица и снимките са от преди дуела.😒😒😒

# 607
Кефи ме Симо. Радва ме колко нормално приема поредното ратайство и еееестествено...дуел. Другите все изненадани, обидени, бойкотиращи. Нашето момче си бръмчи на несъществуващ мотор, после е главен сервитьор в специалния кравешки ресторант и мноооо любезно(този път на български) говореше на кравите. Човек без фантазия това не го може. Нито някое злобно човече. Затова събираме с Pip4i агитка в подкрепа на Симо.

# 608
Жорко, Жорко, какво мишле си! Даже Стоянчо е по-голям мъж от теб. Изпрати приятеля си Дидо на дуел, но иначе гордо се пъчиш с тениската, която ти е подарил. Какво стана с речта ти за приятелството? Май и тя се оказа фалшива като другите ти речи и като теб самия. Но поне изпълни заръката на една истинска легенда.  Tired
Много ме забавлява чувството за хумор на Симо. Нищо общо с простотиите на Роман, Митю и Георги. Ще му стискам палци срещу когото и да се изправи в неделя. Има сили и потенциал да победи и вярвам в него, НО на опосум с хронометър вяра нямам.  Rolling Eyes Дано звездите да са се подредили правилно и нека силата бъде с него. За съжаление снимката от пазара казва всичко.  Confused

newsm18  Симо, Симо!  newsm18

# 609
  • около Варна
Пишете ме в агитката. Много го харесах Симо тази вечер, по принцип го харесвам де. Но си мисля, че той някак не можа да се покаже напълно, може би, защото не си намери среда.
За Дидо, не мисля, че се изказа обидно за Нури пред Владо. Съвсем реално разсъждава и му изтъкна достойнствата. Но както и Мустафа от първи сезон си знаеше, че няма да спечели формата, заради религиозните си вярвания, така и за Нури, ако трябва да сме честни, голяма част от зрителите няма да гласуват за него, точно заради това. Мисля, че Дидо има една доста реална представа за играта, за разлика от много други.

# 610
Кефи ме Симо. Радва ме колко нормално приема поредното ратайство и еееестествено...дуел. Другите все изненадани, обидени, бойкотиращи. Нашето момче си бръмчи на несъществуващ мотор, после е главен сервитьор в специалния кравешки ресторант и мноооо любезно(този път на български) говореше на кравите. Човек без фантазия това не го може. Нито някое злобно човече. Затова събираме с Pip4i агитка в подкрепа на Симо.

С вас съм! Heart

# 611
Скрит текст:
Нещо не мога да заспя и се рових за спойлери. Та, пазарът е другата седмица, което ще рече, че Симо отпада тази Sad Дидо пък бил сред финалистите. И открих подмятания, че Георги изобщо не стигнал до финал(Боже, a дано!).

# 612
Скрит текст:
как пазара е другата седмица, като сега ще ходят на него и готвят продукцията за това. В петък според мен ще излъчат пазара

# 613
На пазара може да са били в сряда иииии, дуелът да не е минал. Така трябва да е.

# 614
  • тук и там
Съвсем предвидим развой на събитията.Жоро  предпочете мъжки дуел.Нещо забрави думите си към Роман,за женските дуели и как трябвало да прати Христина,защото Митака е приятел.А той постъпи даже по-зле.Дидо беше на сто процента точен в коментара,че просто Жоро няма топки за да го  посочи директно.Със избирането му тази седмица за фермер,му дадоха шанс да се избави от един много силен конкурент.Единият-доказал се във дуелите и симпатичен на зрителя,другият си е направо любимецът на зрителите и евентуален победител при гласуването накрая.Жалко че ще си отиде един от свестните мъже от фермата-Симо или Дидо.

Аз харесвам и двамата.Единият,след толкова битки ,си е заслужил оставането,кефи ме как приема нещата без излишен драматизъм и със достойнство.Другият е много добър,спокоен  и свестен човек.Широка душа..

Общи условия

Активация на акаунт