Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 287
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 585
Направо останах безмълвна за Александър Александров. То щото видиш ли имаме супарнайсе космонавти, че да не ги знаем.
Очакван избор за Георги. Няма да има изненада за дуелистите според мен и Симо ще викне Дидо. Колкото и да ми се иска да отстрани Роман.

Роман явно вече е на фазата с приемането. Затова споделя сега за загубата си. Не мисля, че е стратегия.
Като човек, който е загубил родител знам, че в началото просто отричаш и не желаеш да приемеш факта, че част от теб си е отишла завинаги.
Той сега си мисли, че го е преодолял..но истината е, че тежките моменти за него тепърва предстоят. Всеки един празник ще му е,като кинжал в сърцето. Много ми е мъчно, чисто по човешки за него.
Съжалявам само, че е такова леке..и въпреки това му пожелавам много сила, за да премине през това, което тепърва предстои.

# 586
Роман ме разплака 😣😢, аз по принцип си го подкрепям, дано да бъде силен и  да го преодолее 😐 

# 587
# 588
  • София
Избраха ли първия дуелист?

# 589
Дидо греши. Точно Симо и Нури са му конкуренция за вота на публиката при мъжете, а не Георги и Роман.

# 590
Избраха ли първия дуелист?
Симо

# 591
Дидо греши. Точно Симо и Нури са му конкуренция за вота на публиката при мъжете, а не Георги и Роман.
Е тогава така е мислил.А и Гошо е убеден че е всенароден любимец.
Та явно го е предал о на другите.
Сега когато са навън виждат колко са грешили .

# 592
Искам Симо да избере Роман за дуелист.
Сори Мравче, знаеш, че ще съм за Роман.

# 593
Симо е просто уникален, много се смях с кравите Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 594
Ако Симо избере Дидо, аз ще седна при водещите или ще скачам от пейка на пейкапейка.
Ако избере Роман/ ще е грешка голяма/ съм тотално за Симо...

# 595
Еее,не.Няма да го избере. Ох,момичета. Моя баща почина горе долу по времето,когато и майката на Роман. И сега си поплаках с Роман. И послееее.....се спуках от смях със Симо,предлагащ четири степенно меню на кравите.

# 596
Отношението на продукцията към определени хора вменява усещане, че те са всенародни любимци. Оттам и заблудите за вота на публиката.

# 597
Еее,не.Няма да го избере. Ох,момичета. Моя баща почина горе долу по времето,когато и майката на Роман. И сега си поплаках с Роман. И послееее.....се спуках от смях със Симо,предлагащ четири степенно меню на кравите.

Уникален е Симо, за мен победителя в тая ферма и силно се надявам. Как си пита кравите какво желаят, кара ги да повтарят - изобщо изтрещяването е на макс.

# 598
Ох, колко добре разбирам Роман, много хубаво го каза накрая за вторият си баща. Дано се съхранят отношенията им.
Добре че беше Симо да разведри епизода.

# 599
Направо останах безмълвна за Александър Александров. То щото видиш ли имаме супарнайсе космонавти, че да не ги знаем. 
И аз, обаче обвинявам държавата. Гледаме филмите по Дискавъри за чужди успехи,интервюта с участници в наземните екипи, с космонавти американци, руснаци...Така се популяризират хора и събития, с повторение.Някой бг режисьор да е направил кратко филмче за АА ?Някоя ТВ да го е излъчила? Всички знаят за Азис, а един смел мъж , записал България в космическите страници е забравен приживе. 

Общи условия

Активация на акаунт