Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 495
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 165
Добре де, поправете ме ако греша, но с най-висок зрителски глас не беше ли Яни, а не Калоян?

И може ли да ме светне те защо аджаба Владо Николов е емблема на Фермата?
   Щото опосумите са фенове на Левски.
За мен Владо е символ на бг волейбола,но не и на фермата

# 166
  • London
Работа има, Тифани. Просто няма желаещи да работят за малко пари. Нали разбираш, вече младите си казват, по-хубаво да седя вкъщи, отколкото да работя за 800 лв. Може и да са прави, не се наемам да кажа, факт е, че заплатите извън София не са високи. Но работа има. Не за началници, обаче, има за работници. А всеки началник иска да бъде. Поне. С кола, личен компютър, секретарка, по възможност още като завърши образованието си. Та така. Прав е Владо. Обаче, заплатите (в частния сектор) трябва да се вдигнат и тогава нещата ще си дойдат съвсем на мястото.

На много места в провинцията 800 лева са мираж. Работа, която не ти покрива основните разходи на месец аз не го наричам работа, а мижи кьорчо да те лаже! Направи едно разпределение и на тези 800 лева.....ток, вода, телефон, нет, парно, бензин, гражданска, каско, чистачка вход, непредвидени повреди, храна, данъци, а ако си на наем.....какво правим като само той е поне 600 лева? Ех, ех.....работа има като тя ти осигурява нормален живот без мръзнене зима, гладуване в което добрата храна е мираж или нова дреха от магазина. Това няма нищо общо с желанието всеки да е директор, навън и продавач в месарница живее по-нашироко от повечето ни директори.

# 167
Защото , ако трябва да говорим за емблема на Фермата това е може би Райно..но не са го споменавали от 2 сезон.

# 168
  • Вестерос
Работа има, Тифани. Просто няма желаещи да работят за малко пари. Нали разбираш, вече младите си казват, по-хубаво да седя вкъщи, отколкото да работя за 800 лв. Може и да са прави, не се наемам да кажа, факт е, че заплатите извън София не са високи. Но работа има. Не за началници, обаче, има за работници. А всеки началник иска да бъде. Поне. С кола, личен компютър, секретарка, по възможност още като завърши образованието си. Та така. Прав е Владо. Обаче, заплатите (в частния сектор) трябва да се вдигнат и тогава нещата ще си дойдат съвсем на мястото.
Само ще кажа, че София не е България и ще дам пример как свекърва ми на 50 години 4 години не можа да си намери работа дори за 500 лв или беше възрастна, или квалифицирана повече, отколкото искат. Та имам още доста примери.

# 169
По всичко личи , че амулета май ще иде при Сашка.
Не мисля че тя е с най голяма нужда
Роси е била на дуел 2 пъти , работи в пъти повече .Според мен ако е жена, Росица го заслужава повече.
От мъжете Симо.И той е бил два пъти на дуел.

# 170
Ензимче, благодаря .
Аз пък много искам да дадат амулета на Симеон. Мисля,че го заслужава

# 171
  • София
Значи... бясна съм на Дидо, че е такъв слабак. Как пък веднъж не се стегна да стане фермер... Ядоса ме и Владо Николов - хем искат да дадат амулета на човек, който е ходил на дуел, хем да не е Роси, защото тя нямала нужда от него, сама се справяла отлично. Дидо пък бил успял така или иначе в живота и не му трябвали пари. Аз бях останала с впечатление, че амулетът е за заслуги във формата, за най-достойно представилия се, не за това кой какъв е навън. Също не ми хареса никак това, че им каза в прав текст колко силно харесван навън е Дидо и че никой няма шанс срещу него, ако стигне до финал.  Crossing Arms

# 172
Само ще кажа, че София не е България и ще дам пример как свекърва ми на 50 години 4 години не можа да си намери работа дори за 500 лв или беше възрастна, или квалифицирана повече, отколкото искат. Та имам още доста примери.

Дори не е нужно да си на 50. Лично съм била свидетел на конкурс за служител със специалност и чужд език: 30-тина годишна жена с великолепно владеене на езика, предишен опит и умения на ниво, другите кандидати останаха далече назад. Избраха втория класирал се, защото "тази, първата, е много способна, утре ще си намери по-добре платена работа и ще ни остави." Възпитано, способно момиче. Случката се развива в голям град, в голямо предриятие.

Хем се ядосвам, че Гошо е фермер, хем се радвам, че неприятният му характер ще има поле за изява.

Хриса направо е за изолатора. То бива социопат, бива, ама това нейното на нищо не прилича! Отдавна трябваше да я изритат опосумите, и за вербалната ѝ агресия, и за физическата. Чисто си посегна на Росица, и с избутването в царевицата, и с пличкането на кафето днес. Но нали продукцията си я обича... ще си затворят очите.
Роси наистина си заслужи финала, въпреки че не ми е точно любимка, но то на този фон...
По-срамно от поведението на глутницата е само мълчанието на опосумите и липсата на санкции. Очевидно е, че всячески се мъчат да сринат Росица. Според мен "любовта" им дойде от случката с Цветан, когато Роси си отстоя позицията и дори поиска адвокат. Тогава май разбраха, че тая жена няма да им играе по свирката и решиха да играят с удари под кръста.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 19:53 от Дидичка

# 173
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!
Александра се оказа лесно преодолима. А Дидо продължава със слабото си представяне. Нарочно ли го прави?

# 174
Благодаря за темата!
Александра се оказа лесно преодолима. А Дидо продължава със слабото си представяне. Нарочно ли го прави?
Не. Не вярвам. Толкова си може.

# 175
Аз пък мисля, че Дидо не иска да е фермер и умишлено не си дава зор. Да, старае се, за да не проличи, че няма интерес, но чак да дава 100 % от себе си, мне, не бих казала.

# 176
Без да адвокатствам на Александра, как тя,която победи на дуел, е лесно преодолима? А  Дидо, когото биха 5 пъти, той какъв е? Нямам предпочитания, но двойните стандарти ме дразнят.

# 177
Дидо го побеждават на дуелите за  фермер, не се бори за оставане във фермата. Различен залог, различни усилия✌😎

# 178
Да бе,така е. Ама пет пъти, пет?! Инак ми е много симпатичен, но Симо го измества в личната ми класация.

# 179
Тоя Дидо пак нищо не направи Simple Smile

Явно ще гледаме мъжки дуел в края на седмицата. Най-вероятно с участието на Нури или Симо като първи дуелист и Дидо като втори. Поне така ги виждам аз нещата, но ще видим утре какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт