Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 501
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 150
Ах,Гого,ти колко си Долен!!
   Не ми харесва,но мисля,че Владо се опитва да възнагради с амулет Сашка

# 151
  • Вестерос
Не съм доволна от фермера....

# 152
  • Пловдив
Обаче е много интелигентен Влади. Абсолютно й каза на Роси това, което и аз мисля, и което тя си знае но явно нещо й пречи да реализира. Много мъчно ми стана, нещастна е, и голямо важно, че живее в златна клетка. Изглежда сякаш обаче е взела решение за брака си, просто й трябва малко теме, за да го осъществи. Дано е щастлива!

# 153
Ох, стана ми жал за Роси.
Дано намери себе си.
Дано победи в тая ферма и това да и помогне да повярва в себе си.

# 154
  • London
Ох, стана ми жал за Роси.
Дано намери себе си.
Дано победи в тая ферма и това да и помогне да повярва в себе си.

Едни 50 хилки ще й дадат нужната независимост, жените като имаме пари ни поникват криле. За жалост в съжителство често било поради дълго майчинство, покрай децата, домакинството.... ставаме малко или много зависими и това ни реже крилата. И все пак не е късно нейния да се осъзнае каква жена има до себе си....., защото лигли много, но Роси ще му е рамо винаги.

# 155
Моля за информация, ако дадат амулета на Сашка, това защитава ли я от полуфиналните битки, които се провеждат във Фермата, не на терена извън нея.

# 156
Милена:Гоши,пробвай тази краставица.....само дето не му в сдъвка.Голямо мазане.
  Дано Роси направи с живота си това,което иска!

# 157
Моля за информация, ако дадат амулета на Сашка, това защитава ли я от полуфиналните битки, които се провеждат във Фермата, не на терена извън нея.
Мисля че не.
Миналата година беше че може да се използва до полуфиналните битки
Ама знам ли каква ще я измислят сега опосумите.

# 158
  • Пловдив
Амулета може да се ползва на всяка битка, веднъж. Включително и полуфинал, мисля, че Калоян миналата година тогава го ползва.
О, явно съм забравила. Пуу...

# 159
  • Вестерос
Въобще не съм съгласна с Владо Николов. В България животът не е хубав за много, много хора. Не съм съгласна, че има и работа за целия китайски народ- примери край мен бол.

# 160
Калоян отиде на финал по воля на фермерите.
Нали пращат в последната седмица един директно на финал, а другите играят полуфинални битки.

# 161
  • Пловдив
Работа има, Тифани. Просто няма желаещи да работят за малко пари. Нали разбираш, вече младите си казват, по-хубаво да седя вкъщи, отколкото да работя за 800 лв. Може и да са прави, не се наемам да кажа, факт е, че заплатите извън София не са високи. Но работа има. Не за началници, обаче, има за работници. А всеки началник иска да бъде. Поне. С кола, личен компютър, секретарка, по възможност още като завърши образованието си. Та така. Прав е Владо. Обаче, заплатите (в частния сектор) трябва да се вдигнат и тогава нещата ще си дойдат съвсем на мястото.

# 162
Аз не харесвам тези спорове за и против работа в чужбина.Всеки има право да избере къде да живее,светът е едно голямо село.Всеки има около себе си примери за успели и неуспели навън хора.
   Сашка нещо ми олеква с тези сексуални намеци,които и правят, и шеги.

# 163
Добре де, поправете ме ако греша, но с най-висок зрителски глас не беше ли Яни, а не Калоян?

И може ли да ме светне те защо аджаба Владо Николов е емблема на Фермата?

# 164
Добре де, поправете ме ако греша, но с най-висок зрителски глас не беше ли Яни, а не Калоян?
Не. Калоян имаше по-висок.

Общи условия

Активация на акаунт