Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 475
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Моля да не отваряте и коментирате спойлера открито. Относно епизода довечера е.
Скрит текст:
Скрит текст:
Амулета отива при Александра, пълно разочарование за мен. Ратаи са Симо и Ваня. Нури отново е спечелил имунитет от мъжете. За жените не разбрах. Информацията е от видеодневника на Роман, не знам защо започнаха напоследък да ги публикуват предварително.
п.п. Христина е спечелила имунитета от жените, състезанието е да познават ракии.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 09:37 от Flash*

# 196
Скрит текст:
Еее, тя играта за имунитет баш, като за Христа измислена
 СлОчайност! Не мислА!

# 197
Аз все си мисля, че в даден момент, Дидо ще покаже какво може.
Мисля че нарочно не иска да е фермер.
Не иска да праща ратаи, дуелисти.
Събира симпатиите на фермерите за евентуален финал.

# 198
Ох, много ми е жал да я гледам Росица така горчиво разплакана. Искам по някакъв начин да й кажа, че има много хора, които й стискат палци и вярват в нея. Проблемите със съпруга й не ми се коментират. Не знам защо толкова години не е могла да се разбере с него и не знам защо Владо Николов трябва да я съветва, след като не познава добре мъжа й. На мен от малкото, което показаха от него, ми се стори свестен и любящ този съпруг. Дано да намерят път един към друг, а тя път към реализация без да си разваля семейството. Тя е моят фаворит и гласувах за нея.
На Дидо много ме е яд, че толкова слабо се представя в игрите. Толкова достоен мъж като него във фермата не виждам. Всички реват за тоя пусти амулет, начело с Георги - дето е толкова силен, че ще ги издуха като ураган. Толкова ли няма Георги увереност в себе си, че е приритал за амулет? Само Дидо осъзнава, че няма нужда от такава протекция, защото разчита единствено на себе си. Ще се радвам един ден да има деца и да ги възпита по същия начин. От такива хора има нужда България. Само малко да му идеха отръки игрите....ех...

# 199
  • Бургас
Скрит текст:
Еее, тя играта за имунитет баш, като за Христа измислена
 СлОчайност! Не мислА!
Скрит текст:
и как Нури е спечелил  имунитет в тая игра - нали религията му не позволява да пие, пък той баш познавач да се окаже

# 200
Аз подкрепях Калоян миналата година от началото до самия финал, че и на него, но историята му и на мен ми дотегна от един момент нататък. Нищо чак толкова скандално не каза Владо. Наистина всяко изказване на Калоян беше свързано с баба му и дядо му и с паметта на баща му на фона на капещите му сълзи върху черно-бялата снимка. Отначало сцената буди съчувствие, идва ти да го прегърнеш, замисляш се за своите изгубени близки. Като я повтарят обаче по 2 пъти на серия, ефектът става обратен. Нещо като историята на Милена. Веднъж споделена, предизвика цялото ми съчувствие и подкрепа. Кому беше нужна онази нагласена сценка с влизането на Бети, която донесе "просветлението"?

Нормално е Владо Николов да има самочувствието на лидер и на "последна инстанция". Първо беше капитан на национала, сега е треньор и шеф на клуб. Няма как да не е лидер. Умее прекрасно да мотивира. Как иначе да успее? А и самите участници във Фермата очакват той да е точно такъв - веднага го хванаха за душеприказчик. Като приключи със спорта, може да се пробва в областта на психологията. Жалко, че не влезе ден по-рано да видим робинята Иванка дали щеше и на него да се зъби: "какъв се явяваш ти тука, че не ми стана ясно" Smile

Не мога да си обясня за себе си едно масово ширещо се твърдение тук в темата - че продукцията тенденциозно и целенасочено се опитва да провали Росица. За 'къв чеп им е на продуцентите да провалят или "тикат" някого? Не се заяждам. Просто за себе си аз не откривам отговор.

# 201
  • Варна
Аз все си мисля, че в даден момент, Дидо ще покаже какво може.
Мисля че нарочно не иска да е фермер.
Не иска да праща ратаи, дуелисти.
Събира симпатиите на фермерите за евентуален финал.

Джоли, как еднакво мислим относно Дидо. Той на дуел май беше... и там друго лице показа... при битките за имунитет или фермер сякаш винаги лежерната го дава и умишлено самоабдикира. Някои не много проницателни фермери това нещо ще го изтълкуват като "Баси льохмана! Хем вегетарианец, хем слаб"... наистина обаче може и да изненада в един момент. Дяволито и опасно човече си е, скрито зад маската на всенародния любимец.

# 202
Не ми хареса снощи това, че Роси сподели , такива лични семейни проблеми в ефира. Иначе ми допада това как работи, но това признание от смейството ѝ , я кара да се лута в едни състояния лоши. Иска ми се да е по-зряла и трезва, ако е било толкова зле положението, защо му е родила деца, била е на 14 сега на колко е не знам, не я съдя всички грешим , но ми се струваше "по-оправна". Борбена е дано да успеят да се оправят семейно, как ли ще реагира мъжът ѝ след тези признания.

# 203
Аз мисля, че Дидо толкова си може...
Сънрайз, Роси е на 35 г.

# 204
  • София
Не ми хареса снощи това, че Роси сподели , такива лични семейни проблеми в ефира. Иначе ми допада това как работи, но това признание от смейството ѝ , я кара да се лута в едни състояния лоши. Иска ми се да е по-зряла и трезва, ако е било толкова зле положението, защо му е родила деца, била е на 14 сега на колко е не знам, не я съдя всички грешим , но ми се струваше "по-оправна". Борбена е дано да успеят да се оправят семейно, как ли ще реагира мъжът ѝ след тези признания.

Лично аз се надявам да се размисли над ситуацията и двамата да направят необходимите стъпки, за да запазят семейството си и да са щастливи и удовлетворени от брака си.
По принцип много ми е мъчно, когато семейство се разпада поради скъсана връзка на комуникация. От друга страна не е добре да стоят заедно на всяка цена. В един момент на човек може и здравето му да пострада, когато е нещастен.

За Дидо и аз мисля, че толкова си може.

За Владо - аз не съм голям спортен фен и малко ми идва в повече, когато един човек, който е постигнал успехи в дадена област започва да се изявява като капацитет по всичко и морален съдник. Спортните успехи са едно (уважавам ги и не само тях), обаче животът е нещо друго.

# 205
Аз мисля, че Дидо толкова си може...
Сънрайз, Роси е на 35 г.
И аз Hands Plus1 Изобщо не го виждам като "вълк в овча кожа".

# 206
  • Разпиляна във въображението
Дидо може да се надява на зрителския вот, но чак пък да се прави на толкова слаб нарочно.

# 207
С приказките си Владо Николов умишлено искаше да им внуши , че Дидо не е за финал, защото хората ще гласуват за него. Мисля, че ако хората гласуват за Дидо, това е защото се държи добре с всички , работи, не мрънка. И това е, защото просто си е такъв, не играе и не е лицемер. За мен амулетът трябваше да се даде на Нури или Росица, защото го заслужават.

# 208
Какво точно е споделила Росица снощи за личната си драма, че не догледах епизода и явно съм го пропуснала

# 209
Pip4i, този път не съм много съгласна с теб. Да си добър спортист или треньор, не означава, че си капацитет по всички житейски проблеми. И хич не ти дава право да се възприемаш като последна инстанция. Ми що набутаха тогава Яни и Гинчев,като Владо с неговата точка решава еднолично? Не съм сигурна колко са го търсили за душеприказчик и колко той провежда тези разговори,за да оправдае присъствието си. Ма както и да е. Калоян от миналия сезон беше в една ситуация, сред едни хора, тази година е различно. Такива аналогии не виждам за какво ги правят?
Това аз как виждам нещата, ти може да не си съгласна,което е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт