Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 480
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 225
  • Другата България
Няма шанс, няма да ѝ дадат да стигне до финал. Това е моето мнение. Ще извъртят нещата, ще измислят игри, на които няма да се справи, абе ще направят нещо, за да не се случи. А ако все пак стигне, никой от фермерите няма да я подкрепи, ще праснат смотани игри, които ще са решаващи, без зрителския вот да има значение, и те ти друг победител. Няма да стане, аз затова не се настройвам, но поне Милена, Христина и Ваня да си тръгнат преди нея. Mr. Green

# 226
Ще стане , като със Стоян от 2 сезон. Не можеха да да го понасят, защото беше голям работяга, а на арената ги отвяваше. И&А тогава тенденциозно бутаха Финци и не пестяха критики към Стоян. Който дори без 2 пръста слагаше всички в малкия си джоб.

# 227
Вече даже съм склонна да си мисля, че гласят Росица за победител, точно по линия на зрителското състрадание.
Точно това си мислех и аз. А и друго, вече съм го споделяла - за мен симпатиите на публиката към Роси се дължат най-вече на емпатия. Да, може и на това, че е работлива, да речем, но основно на съпричастност се дължи зрителската подкрепа за Роси според мен.

Много искам жена да спечели този сезон, може и Росица, ще съм доволна. Но си искам повече Сашка за победител, това си е, тя ми е любимка тоз' сезон. Но едва ли жена ще спечели, за жалост. Cry

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 11:59 от Ензим

# 228
  • London
Точно този сезон е най-редно да спечели жена, защото от самото начало основно дуелите са женски и жените са главни действащи лица. От мъжете много малко изобщо се откроиха, да не говорим, че там арената им е чужда  на почти всички, а вече иде финал.

# 229
  • Другата България
Девойки, бъдете реалисти. Hug
Мъж ще е победител, ясно е, дано да е Дидо въпреки Владо Николов. Ако не е Дидо, ще е Гошо. Това мисля аз. Peace

# 230
Вече даже съм склонна да си мисля, че гласят Росица за победител, точно по линия на зрителското състрадание.
Точно това си мислех и аз. А и друго, вече съм го споделяла - за мен симпатиите на публиката към Роси се дължат най-вече на емпатия. Да, може и на това, че е работлива, да речем, но основно на съпричастност се дължи зрителската подкрепа за Роси според мен.

Много искам жена да спечели този сезон, може и Росица, ще съм доволна. Но си искам повече Сашка за победител, това си е, тя ми е любимка тоз' сезон. Но едва ли жена ще спечели, за жалост. Cry
Точно! Роси спечели сърцата на зрителите още след "другарския съд" с писмото. Последваха скандалите с Цецо, Георги, Милена, смъртта на заека, неиздоените животни като не можаха да я събудят... после вече и наистина грозните сцени с Роман, Хриса... Нормално е публиката да ѝ симпатизира.

От жените и аз съм за Сашка, но Дидо по ме кефи. Wink

# 231
  • London
Няма кой да гласува за Дидо.... не може от 4 дуели за фермер да се изложи лаишки и накрая да вземе парите. А и като цяло хората все пак гледат да ги дадат на човек от народа, не на някой, който очевидно няма финансови проблеми. Така си мисля аз.... Владо Николов много греши, че Дидо може да спечели. Гошо пък съвсем, зрителският вот хич няма да го огрее, а смятам и този на останалите фермери.

# 232
Моя глас е за Симеон.

# 233
  • Другата България
Няма кой да гласува за Дидо.... не може от 4 дуели за фермер да се изложи лаишки и накрая да вземе парите. А и като цяло хората все пак гледат да ги дадат на човек от народа, не на някой, който очевидно няма финансови проблеми. Така си мисля аз.... Владо Николов много греши, че Дидо може да спечели. Гошо пък съвсем, зрителският вот хич няма да го огрее, а смятам и този на останалите фермери.
Ти явно не ме разбираш. Какво значение има какво мисли народа, на финала най-много точки се разпределят от игрите, ако са подбрани правилно, защо да не може Дидо да ги спечели? От отпадналите фермери също ще има доста гласове, като събереш двете неща и ето ти победа.
Зрителският вот миналата година не беше решаващ.

# 234
  • София
Някой обърна ли внимание на физиономията на Росица, след като ....Христина /спестявам умишлено епитети, но се сещайте Mr. Green/ ѝ разля кафето на масата? Жената просто беше в шок, тя не знаеше как да реагира, какво да каже или направи, постъпката на онази беше толкова долна, просташка, невъзпитана, отвратителна, че Росица замръзна и ...нищо. Шок. Много показателен за мен беше този момент, явно досега не се е сблъсквала с такава простакеса, с такова поведение, самата тя е възпитана по друг начини и в един такъв момент нямаш полезен ход - седиш в ступор. Много силен момент за мен беше този.
Да, направи ми впечатление. Ама то аз само като гледам съм потресена, пък на мястото на Роси щях да съм направо в ступор. Такава простотия и простащина да се напъне човек нарочно да я измисли, няма да му се получи. Отвратена съм от дъното на душата си.
Ще се радвам, ако Роси спечели, след всичко това, което й се наложи да изтърпи. Но да не забравяме, че за съжаление, вотът на публиката беше без особено значение миналия сезон.

# 235
Да си кажа честно - дори зрителският вот да е решаващ, аз на него не вярвам, казвала съм го много пъти.
Моля някой да ми прати спойлера с предполагаемите финалисти! Благодаря предварително!

# 236
  • Бургас
И на мен, моля! Мерси!

# 237
  • София
на финала най-много точки се разпределят от игрите, ако са подбрани правилно, защо да не може Дидо да ги спечели? От отпадналите фермери също ще има доста гласове, като събереш двете неща и ето ти победа.
Ох, Мери, мен точно това ме притеснява, че Дидо няма шанс примерно в игри с Нури или Георги. Той нито е силен, нито е издръжлив, нито е пъргав, нито е бърз, нито е сръчен, егати.  Rolling Eyes

# 238
  • Другата България
Абе ако е на финала вече и парите са на една ръка разстояние току виж се позабърза и покаже какво може. Защото аз продължавам да смятам, че нарочно не си дава зор на игрите за фермер. Hug
Аз спойлери не искам! Laughing

# 239
И аз да се запиша в новата тема.

По въпроса за простотията на Роман: Псуването на участник по такъв груб начин и то от мъж към жена в национален ефир е повече от груба проява. Липсата на адекватна реакция от страна на продукцията е знак за тяхното одобрение на подобен род грубиянщини. И мили дами, ако някоя симпатизира на Роман, значи е съгласна с насилието над жени и съгласна това да е премълчано в национален ефир.
Владо Николов, според мен оказа дали самостоятелно, дали чрез продукцията един силен натиск кой е "бъдещия победител" с раздаването на амолета. Определено можеше да си спести злословенето по адрес на Калоян, както и това с Дидо.
Христина, освен че трябва да бъде изхвърлена от продукцията за вербална и физическа агресия, трябва да и назначат спешно лечение в психиатрията.
Милена и Ваня могат спокойно да си тръгнат от фермата, на никого няма да липсват, даже и пръча Бонд може да се успокои от липсата на смеха на Ваня. Подозирам че и кравите ще вдигнат добива на мляко от липсата на смеха на Джанис Simple Smile
Роси, продължава да води нервна битка с мързела, простотията, грубиянщината. Наистина в подобно предаване виждаме колко зле са тукашните българи, когато става дума за организация, ефективност на работата и чисто човешки отношения.

Общи условия

Активация на акаунт