Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 411
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 390
  • Калгари, Канада
Стана ми неприятно, че амулета го дадоха на Алекс. Мъжете каточели си отдъхнаха, че не е даден на някой техен мъж неприятел. А Ванчето щеше да се пръсне, такава злобичка, изобщо не искам да е финалист.

За Жоро няма какво да кажа просто, подариха му фермерството като го изпратиха на дуел срещу Дидо. Сега трябва да чакаме Симо на дуел.

# 391
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aлександра с амулет,базиран на това 1/кой има нужда от пари(90% от участниците имат нужда от тях) и 2/ заслуги (между другото Нури спечели 200 битки за имунитет,всичко може и прави - няма човек или зрител,които да не му го признаха,Симо пък беше на три дуела,два от които спечели,Роси непрекъснато работи нещо)..но видиш ли ти,АЛЕКСАНДРА била най-достойна по двете точки. Joy

И колко свирки му направи на В.Николов,за да заслужи амулета...защото за всички е ясно,че е на ниво симпатии и лично отношение.Ваня този път я подкрепям с 2 ръце,каза нещата в прав текст.Браво.

# 392
  • Пловдив
Благодаря, Бедблуайс, за първото не се и съмнявам, но това, че е флиртувал с жена като Макавеева пред толкова голяма публика ме учудва искрено.
Защото просто не е вярно. За много жени един мъж да разговаря с тях спокойно и да им се усмихва, е равно на флирт. Не беше флирт, човека си се държа, както винаги - спокойно, приятно, разговаряше. Толкова ограничени жени да има, и то уж в 21 век, да не приемат нормални човешки отношения за това, което са, е недопустимо. Та, как ще възприеме някой поведението на друг е само и единствено субективно. А пък да кажете, че тази година никой ме заслужава да спечели, когато всички работят, никой не се скатава, никой (освен Христина) не го мързи и си вършат нещата, е направо Велико. И що? Щото спорят и показват характерите си. И да харесвате скритите мишоци, дето се правят на безгръбначни, е жалко, защото ако догодина изберат 20 Нурита и Фермата няма да става за гледане. Не дадоха амулет на Нури, защото като е много силен, няма нужда от него. Не е бил и на дуел, както Жоро. Доводите против Дидо и всеки друг мъж всъщност са също истински, така че беше нормално да се даде на жена. И то слаба. Защото силните ще се докажат. А Алекс, както и всеки друг, с или без амулет, за да спечели формата, трябва да победи повече от един път. Та спокойно.

# 393
  • Вестерос
Тифани, чети, чети, може и да разбереш какво казвам - на сто места написах, че Сашка няма никакви заслуги за амулета, точно като Калоян миналата година.
За победител аз просто я харесвам повече от всички във фермата - може да каже всичко в очите на човек, без да му накърни достойнството. Аз обичам такива хора, фини, не грубияни като някои.
Няма кого другиго да харесам, не че чаак толкова я харесвам. Но другите са ми неприятни, дори Дидо повече ме дразни. Не ви ли подразни с разсъжденията си за финал с Нури, как последният нямало да има никакъв вот?
Явно имаш ..хмм.. интересна, да я наречем , представа какво е то  "заслуга".
Аз за заслуги не съм говорила, а за доводи защо тогава, към него момент- 2017, Фермата 3, Калоян заслужаваше амулета. Така че кой да чете - е ясно.
На следващо място бягаш от отговор на въпроса ми с- "и тя няма никакви заслуги". Е тук си права,  НО за разлика от нея, Калоян имаше достойнства за амулета. Щом не ги видя тогава и сега се направи, че не прочете това, което написах, а спомена само едно, е видно , че каквото и да се напише няма да е достатъчно за теб, тъй като си предубедена още от миналата година. От тук насетне диспут по тази тема не може и да има.

Сашка като е толкова пряма защо ходи да се извинява на Милена после? Много фина, да, мхм.

# 394
Милена сама си изпроси "извинението" .
Няма да стигнем до съгласие, да. Аз просто казах, че и миналата година, и сега, дават амулета на най-слабия и застрашен от отпадане участник. И, разбира се - по симпатия, не по заслуги. На Калоян - защото било добро момче, без никакви специални заслуги, на Сашка - по волейболна линия, пак без специални заслуги. Ти чак вчера разбра, че Алекс тренира в школата на Владо Николов ли? Че то беше ясно като бял ден, че на нея ще даде амулета, защото това, че тренира в неговата школа, го знаем още от визитката ѝ, от ден първи, стана обаче доста грозно и връзкарско за мене, нищо че харесвам Алекс. Точка, ако пак не си ме разбрала, нищо не мога да направя. Hug

Цитат
Сашка с триста зора  взела 10 точки, Лили се била отказала, моля? Да бе, много убедителна победа си взе Сашка. Айде да не казвам колко близки бяха времената на Роска и Радка, ама Роска се величае, Сашето се оплюва. Ми, хубаво. Joy
Не казвам,че 10 точки не са убедителна победа,а че ги постигна с 300 зора, защото в моите очи този дуел беше много труден за Александра,не можа да се събере и да се концентрира и всичко сякаш и се случи на късмет,защото Лили не даде 100 % от себе си. Това е мое мнение и не ангажирам никого с него. Всеки гледа и си вади собствени изводи от видяното.
Много странно - защо играта в дуела на Алекс, която в позицията на първи дуелист победи Лили (която нали уж не беше слаб противник, бушон..), бива наричана слаба, като разликите им не бяха секунди, а минути, не мисля, че е на късмет, ама изобщо. А Росица, която имаше секунди разлика с най-слабите участнички, което вече си е късмет, се величае като силна на дуели.
 Все тая, де, като не пея в общия хор, съм лоша, ясно е. Joy

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 09:45 от Ензим

# 395
Нека не забравяме, че Росица беше и с контузия. Може би сме го забравили, понеже тя за разлика от Митко, не го повтаряше всеки път като и дадяха думата.

# 396
  • Вестерос
Koгато човек е прям - стои зад думите си, не се извинява, дори и да му е изпросено извинението. Стои както зад негативите , които е казал, така и зад позитивите.

Когато човек е фин, въобще не говори в очите на хората какво мисли за тях, не се подиграва открито с другите, не прелъстява дори и на шега.

Сашка не отговаря на нито едно от двете.

И да, Ензим, още вчера от зададения от мен въпрос стана ясно, че тогава разбирам за Сашка, че е от школата на Владо Николов. Въобще не е до разбиране, а до разлики какво се крие зад "прям", "фин", "достойнства", "заслуги" и т.н.

# 397
  • Варна
Относно извинението. Още след първата битка на дуела с Лили Сашка седнала отвън /извън съоръженията за битки/ и Милена излязла при нея. Та още тогава Сашка и казала да не се сърди, че била в стрес от избора и за дуелист. Мислела само как ще е навън от формата и затова била реагирала така по времето около избора на втори дуелист. И останало да се доизяснят по-късно защото нямало време. Това разказва Милена в дневника си веднага след дуела и преди следващия им разговор. Мъка е да я гледа човек защото пуши през цялото време докато записва, пуфти, прави драматични паузи и т.м.
И в този ред на мисли, Симо ми прави много добро впечатление в дневниците си. Изключително спокойно и с разбиране приема и обяснява случващото се. Без злоба и търсене под вола теле както повечето от кадърните и заслужилите.
Георги е лига и във видеата си.

И за довечера
Скрит текст:
не, че ще е изненада.Simple Smile Симо е за трети път на елиминационен дуел. Както той казва във видеото си с усмивка - това ми е работата във фермата, да съм ратай и дуелист. Заедно с Роси.

# 398
Нека не забравяме, че Росица беше и с контузия. Може би сме го забравили, понеже тя за разлика от Митко, не го повтаряше всеки път като и дадяха думата.
Двете травми не могат да се сравняват обаче. И двамата получиха защита - време за възстановяване. Но един навехнат глезен минава бързо, знам го от опит. А скъсани сухожилни влакна на 50-годишен дебел мъж не са като един навехнат глезен, пък и Росица е много по-млада и лека. Тя доста се втали всъщност, като даваха кадри от началото на формата, се видя, че е била доста по-заоблена в началото.
А и на първия дуел не беше контузена, а разликите им с Гери пак бяха малки, доколкото си спомням.
И друго искам да кажа - Сашка е била учудена, че отива на дуел, не защото се смята за нещо по-специално, а защото е смятала, че Роси ще направи емоционален избор, не стратегически - т.е - да прати на дуел човека, който се държи с нея като с пълен боклук, отношение, което никой не заслужава. Това мисля аз. Simple Smile

# 399
Владо Николов и мен ме разочарова с обосновката си за амулета.
Стана ми неприятно как се облизваше и хилеше някак гузно през цялото време. И после въпросът към Александра: 'Ама ти беше ли изненадана'. Тя- "Да, не, да..." - съвсем ми затвърди усещането за нещо нагласено. За някакъв нелеп цирк.

Симо и Дидо ми бяха много сладки с това мишле.
Нури за пореден път ги разби с тия кокили.

А направи ли ви впечатление Дидо как се изказа за Нури и Жоро, докато го даваха да говори с Владо, Яни или Иван ( забравих вече кой от тримата)? Поне аз разбрах, че колкото и да си правят густото с Жоро, сякаш не го смята за особено достоен противник и че Нури е най-подходящият и стойностен човек за финал. Поправете ме, ако греша.

# 400
  • София
Казаното от Дидо го разбрах малко двусмислено - хем, че Нури е най-достоен, хем, че и да е на финал, няма да гласуват за него.

# 401
Казаното от Дидо го разбрах малко двусмислено - хем, че Нури е най-достоен, хем, че и да е на финал, няма да гласуват за него.
И аз така го разбрах.

# 402
Аз мисля, че Дидо имаше предвид, че на финал с Нури, Нури ще го бие, но няма да има вот от фенове, понеже не го харесват (може би, заради това, че е мюсюлмани и заради изказванията за съжителството). Но при финал с Жоро го е страх, защото мисли, че хем Жоро ще го бие, хем се харесва на хората и има шанс да има повечко гласове.

# 403
Рубриката „Сподели с Владо“ ми докара главоблъскане. Знаем какво съветваше Владо мъжете - да разкарат Дидо. А баш с него Дидо сподели желанието си да иде на финал с Нури, защото тогава има шанс да спечели. Кратко изхъмкване ,“нали разбираш...“ лек намек за етническата нетърпимост на българите към помаци,турци ...така ми прозвуча.Защото на всичко отгоре уточни,че на финал с Роман и Гошо няма шанс. Виж го ти тарикатчето, скрито лицемерче и ксенофобче...пред Гошо и камерите се прави, че няма значение какъв е Нури, важното е,че работи. А тайно си мечтае да победи по етнически признак. Май са прави тези от Вас, които допуснаха,че нарочно не иска да става фермер за да не си създава врагове и да докара до финал представяйки се за слабак. А там да ги „обамка“ и изправен до Нури да грабне парите. Не бил за наградата, бил за изживяването..... Признавам, заблудих се и си посипвам главата с пепел, повече няма да го поддържам. Алекс била лицемерна, а Дидо какъв е? Само не ми казвайте,че е играч, защото стъпването на етническата непоносимост на българите към различните е позорно.По лошо от патриотарството на Гошо, той поне бучи и ръмжи , дори преиграва , но го прави открито.
Приемам спокойно даването на амулета на Сашка. Не виждам връзка с това,че е посещавала школата на ВН, още преди дуела и Яни и Гинчев харесаха нея и Лили . Сега може да ядосам мнозина, но Сашка е млада и стойностна жена.С професия, възпитание, с разностранни интереси, забавна ,успя да създаде приятелства с жените и мъжете (не ми говорете за тикане при Гошо, защото явно не допускате,че между мъж и жена може да има приятелство). Мъжете не гледат на Алекс като на сексуален обект, ако имаше подобно държание щяха да го изприказват с подходящите епитети, вярвайте ми.
А Ваня я хвана завистта. Ванчеее, да си беше стояла в къщи и на пиедестала на победите, а сега всички разбраха каква дребна и простовата душичка носиш.Дори Христина  те би по великодушие, като призна,че Алекс е най-подходяща за амулета.
Росица сега била в играта за забавление? Какво стана с доказването и т.н. откровения?
Гиди маймуни шарени, разногледи ни направихте, ама поне до края ще е интересно.Mask

# 404
Тари, Hug , аз точно това попитах вчера, но никой не ми отговори - никой ли не се подразни от изказването на Дидо за евентуален финал с Нури. На мен не ми хареса - той е най-способен, но никакви гласове няма да получи....

Общи условия

Активация на акаунт